- 14 Aralık 2015
- 224
- 558
- 103
- Konu Sahibi bulbulkusu001
Oncelikle iyi aksamlar diliyorum herkese. Bir bucuk yildir evliyim ve ilk gunden itibaren canimi sikan bir konu var. Kayinvalidemle birlikte yasiyoruz, Esim tek cocuk. Takildigim konu ise su; Birlikte muhabbet ettigimiz vakit esim cogunlukla kayinvalidemle goz temasi kurar ve boylelikle kendimi dislanmis hissediyorum. Abartip kiskanclik yaptigmi dusundum ama saydimda bir kac kez (evet resmen saydim
) misal bir saattir oturuyoruz konusuyoruz felan, benimle iki uc kere temas kurar sonra surekli kayinvalideme bakarak konusur.. Kayinvalidemle karsilikli olarak konustuklari vakit hic sorun etmiyorum. Lakin esim 15 dakkadir konusupta sirf kayinvalideme bakmasi benimlede bir kere kontakt kurmasi (sanada bir bakiyim gibisinden hissediyorum o an) beni artik SINIR ediyor. Belki 'kayinvalide kiskanmasin' diye oyledir diyenler olur. Kayinvalidem asla (yada ben farketmedim hic) oglunu benden kiskanan biri degil. Son derecede anlayisli biri sukurler olsun. Esimle daha once konustum bu konu hakkinda 'sorun sende' diyor. Biraz daha girisimci olmami soyluyor. Ve ben buna dikkat ettim misal yeni bir is kurdu haliyle nasil gidiyor feln cok merak ediyorum, ilgileniyorum ama yinede beni fazla bilgilendirmiyor. Kayinvalideme direk yptigi seyleri anlatiyor. Benmi abartiyorum yaaa? Cok uzuluyorum bu duruma kendimi bu evlilikte ha varmisim ha yokmusum gibi gruyorum. Bana yardimci olurmusunuz lutfen? Esim bu arda cabuk parlayan bir insan ona bu konuda tekrar nasil yanasacgimi bilmiyorum. Siz olsaniz kendinizi nasil ifade ederdiniz?