aslında naz niyazdan kastım. bu görüşme için biraz ben ısrar etmiştim. o yüzden üstüste görüşmek istemedim. yoksa aslında naz da değil.Erkek arkadasiniz bir kenara..sanki siz önce biraz kendinizle ilgilenmeniz gerekiyor gibi geldi. Yalnis anlamayin ama su naz niyaz isleri belli bir yerden sonra yorucu olmuyor mu? Baska neler yapti adam bilmiyor, ama sanki biraz sizde baltaliyorsunuz durumu gibi görünüyor burdan
Ona soyleyinsorun şu ki, geçen konumda bahsetmiştim görüşme planları yaparken tartışmıştık, mesajlarıma geç cevap verdiği için. bu kişi ile bu 3 haftalık süre içerisinde durumu düzelttik. yapamadığımız o malum görüşmeyi yaptık. ve gerçekten çok güzel bir buluşma oldu bizim için. hatta onun üzerine tekrar görüşmek istedi ancak ben sanırım biraz naz niyaz olayına girerek hem de araya zaman girsin diyerek kabul etmedim. ama ben yazmasam da artık bana yazıyor. sonuçta uzun süre sonra görüşmek ona iyi geldi. zaten biliyordum bunu araya çok fazla zaman girmişti görüşmemizin üzerinden ve doğal olarak erkekler bu durumda soğuyor. ve ben de sanırım bu geçen 1 aya yakın zamanda artık anlayışlı davrandığım için aslında iyi gidiyor şimdilik.
ama sorunlar bitmiyor. maalesef sosyal medyasından bir bayanı beğendiğini farketmiştim zaten daha önce. resimlerini falan beğenmişti ama biz görüştükten sonra beğenmez diye düşünmüştüm. ama kız biz görüştükten sonra iki resim koydu ve ikisini de beğendi? sosyal medyasında çok bayan yok ve takip ettiği bayan sayısı azdır ya da iş arkadaşları, akraba vs dir. ama bu kızın ısrarla tüm resimlerini beğeniyor.
şimdi kızlar. bizim ilişkimiz evet bayadır tanışıyoruz ama çok yeni rayına oturdu. yani 3 haftalık desem yeridir. çünkü öncesi gerçekten benden kaynaklı olarak bir türlü rayına oturmadı. hatta bu kızın resimlerini benim peşimden koştuğu zamanlardan sonra beğenmeye başlamış. belki benden ümit bulamadığı dönemde eklemiştir sosyal medyasına. aralarında zaten birşey yok. ama beğeniyor işte ve ben sinir oluyorum. bu arada benim bunu farkettiğimi bilmiyor. ve ben de hiçbirşey söylemiyorum. sizce bu duruma takılmalı mıyım? yoksa şuan güzel ilişkiyi bozmadan bu durumu sineye çekip devam mı etmeliyim?
hayır ama sosyal medyasında çok fazla bayan yok ve çok fazla bayan arkadaşı da yok.Adamın hayatına bu kadar müdahale etmek ne saçma.
Dünyada tek sizinle mi irtibat halinde olacak?
Beğendi diye ilgi duyuyor anlamını taşımaz.
Siz hiç bir erkeğe selam vermiyor musunuz?
ona söylersem beni mi takip ediyorsun dicekOna soyleyin
Evet ediyorum flortumsunona söylersem beni mi takip ediyorsun dicek
kız bekar ve sanırım en fazla 18 yaşındadır. yani bir erkek bu kızı niye beğenir. bir de ortak hiçbir arkadaşları yok. yani hem benle görüşüp hem onu beğenmesi sizce doğru mu? yada siz olsanız kıskanmazmısınız?Çok ilginç kimi beğendiğini araştırmanız adamın içini açıp niyetine bakamazsınız. Açıkçası flört ettiğim kişi bana bunu söylese ben kaçardım.
ama işte henüz bunu söyleyecek kadar bir süreç geçmedi. evet buluştuk sürekli mesajlaşıyoruz ama şu son 1 aydır falan.Evet ediyorum flortumsun
Yaşlarınızı bilmiyorum ama yeni bir ilişkiniz var belli ki (ben öyle anladım eski konulari bilmiyorum)bu ilk başta flört dönemi zaten insanların birbirini tanıma, güvenme dönemidir . Bırakın ne yapıyorsa yapsın ben olsam gözlemlerdim. Like atmayı kiskanmazdim herhalde flört döneminde . Sizinle görüşmesi ile bir insanın fotoğrafını beğenmesi arasinda açıkçası ilişki kuramadım .kız bekar ve sanırım en fazla 18 yaşındadır. yani bir erkek bu kızı niye beğenir. bir de ortak hiçbir arkadaşları yok. yani hem benle görüşüp hem onu beğenmesi sizce doğru mu? yada siz olsanız kıskanmazmısınız?
Sosyal medya üzerinden mi tanıştınız? Ondan bu güvensizlik sanırım eski konunuzu vilmiyorum.kız bekar ve sanırım en fazla 18 yaşındadır. yani bir erkek bu kızı niye beğenir. bir de ortak hiçbir arkadaşları yok. yani hem benle görüşüp hem onu beğenmesi sizce doğru mu? yada siz olsanız kıskanmazmısınız?
işte bu rahatlığı şuan yaşamayı gerçekten çok istiyorum ama duramıyorum. biraz sonra yazdığında tersleyesim hatta bu durumu söyleyip ayrılasım var. ama sonra işte fevri davranıp pişman oluyorum. o yüzden buraya konu açtım.Daha 3 haftalık, yeni rayına oturan bir iliski için kime kaç like atmış takibinde olmak çok fazla sherlock holmes luk değil mi? Adama bahsetseniz de itici gelir bence. Eli o tuşa gitmese de begeniyorsa begeniyordur o kızı bir şey yapamazsınız. Rahat olun, kendi ilişkinize odaklanın.
anlıyorum ama bu kızın her resmini beğenmiş. belli ki kız yüz vermiyor. yani beğenmesi demek seninle ilişki yaşamak istiyorum demek değil mi yani? ha iş arkadaşı veya tanıdık olsa asla kıskanmam. ama işte medet umduğu bir kız. bu yüzden rahat değilimYaşlarınızı bilmiyorum ama yeni bir ilişkiniz var belli ki (ben öyle anladım eski konulari bilmiyorum)bu ilk başta flört dönemi zaten insanların birbirini tanıma, güvenme dönemidir . Bırakın ne yapıyorsa yapsın ben olsam gözlemlerdim. Like atmayı kiskanmazdim herhalde flört döneminde . Sizinle görüşmesi ile bir insanın fotoğrafını beğenmesi arasinda açıkçası ilişki kuramadım .
Sizz bu duruma çok anlam yüklüyorsunuz. Benimde ilişkim var. Takipleştiğim erkeklerin fotosunu beğenip geçerim ne var bunda. Fazla rahat mıyım size göre?anlıyorum ama bu kızın her resmini beğenmiş. belli ki kız yüz vermiyor. yani beğenmesi demek seninle ilişki yaşamak istiyorum demek değil mi yani? ha iş arkadaşı veya tanıdık olsa asla kıskanmam. ama işte medet umduğu bir kız. bu yüzden rahat değilim
takipleştiğim diyorsunuz ama. bu kızla iş arkadaşlığı vs değil. kendisi öylesine gezerken istek yolladı kızı ekledi kız da kabul etti. böyle bir ekleme ve beğeni olayında erkek arkadaşınıza sormaz mısınız? yada bu durumu sorun etmezmisiniz?Sizz bu duruma çok anlam yüklüyorsunuz. Benimde ilişkim var. Takipleştiğim erkeklerin fotosunu beğenip geçerim ne var bunda. Fazla rahat mıyım size göre?
Sevgilime şunu neden takip ettin bunu niye yaptın diye darlamadım. Önce güvenmeye çalıştım zaten gerisi geliyor
Sanırım daha tam güvenememissiniz flört dönemi zaten tanıma dönemidir. Yine sorup sormama kararı sizin ama bu kadar önemsemeyin bence hemen karşınızdaki kişiyi .anlıyorum ama bu kızın her resmini beğenmiş. belli ki kız yüz vermiyor. yani beğenmesi demek seninle ilişki yaşamak istiyorum demek değil mi yani? ha iş arkadaşı veya tanıdık olsa asla kıskanmam. ama işte medet umduğu bir kız. bu yüzden rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?