hayır ama sosyal medyasında çok fazla bayan yok ve çok fazla bayan arkadaşı da yok.
bu kızı hissediyorum bir amaçla beğeniyor. sanki kız yüz vermiyor ama beğeniyor. bu yüzden zaten sinir oluyorum.
beğendiği böyle bayanlar olsa iş arkadaşları vs. batmaz ama gerçekten sinir oluyorum
Bir amacı olduğunu, kızdan medet umduğunu düşünüyorsanız neden berabersiniz ki? Böyle bir potansiyeli varsa en sağlıklısı başından bitirmeniz.anlıyorum ama bu kızın her resmini beğenmiş. belli ki kız yüz vermiyor. yani beğenmesi demek seninle ilişki yaşamak istiyorum demek değil mi yani? ha iş arkadaşı veya tanıdık olsa asla kıskanmam. ama işte medet umduğu bir kız. bu yüzden rahat değilim
Yani sürekli kız ekleme durumu var mı?takipleştiğim diyorsunuz ama. bu kızla iş arkadaşlığı vs değil. kendisi öylesine gezerken istek yolladı kızı ekledi kız da kabul etti. böyle bir ekleme ve beğeni olayında erkek arkadaşınıza sormaz mısınız? yada bu durumu sorun etmezmisiniz?
kız bekar ve sanırım en fazla 18 yaşındadır. yani bir erkek bu kızı niye beğenir. bir de ortak hiçbir arkadaşları yok. yani hem benle görüşüp hem onu beğenmesi sizce doğru mu? yada siz olsanız kıskanmazmısınız?
hayır sürekli kız ekleme durumu yok. ayrıca takip ettiği kız sayısı çok az. işte bu kızı farkedince zaten noluyor falan oldum. yani bu kızdan medeti olmasa beğenmez resmini buna eminim.Yani sürekli kız ekleme durumu var mı?
Bazen çok farklı ortamlarda tanıdıklarım oluyor illaki iş arkadaşlığı, resmi bir ortam şeklinde sınırlandırmayın.
Kısa bir zamanda sahiplenmeye çalışmışsınız. Bence önce kendinize zaman tanıyın arada geri çekilip davranışları değerlendirinn.
hayır kızmıyorum. çünkü farkındayım fevri davranıyorum. bu yüzden zaten gelip buraya konu açtım ona birşey yazmayım diye.Belki kızacaksiniz ama yazacağım, çok takıntılı, fevri, zor bir insansınız.
Kimi beğendiğine kadar takip edip bunun derdine düşmek çok abartı geliyor bana. Şimdi sorsanız olmayacak, sormasanız sürekli takip edeceksiniz bu durumu ne gereği var ?
Ayrıca naz niyaz olsun, arada süre olsun diye taktikli şekilde görüşmemek de doğru değil bence.
İçinizden geldiği gibi yaşasanız, sürekli kurup durmasanız kafanızda, hayat çok zor olmalı sizin için.
Flört döneminde çok umursamaz davranırdım yanş taktik değil yapım öyleydi. Arada hep takılırdı ya neden hiç darlamıyorsun beni diye. Bana göre bu şekilde sorgulamak fazla üstüne düşmek gibi geliyor. Ayarında olmak lazım.hayır sürekli kız ekleme durumu yok. ayrıca takip ettiği kız sayısı çok az. işte bu kızı farkedince zaten noluyor falan oldum. yani bu kızdan medeti olmasa beğenmez resmini buna eminim.
ha bu konuda haklısın kendisi mesela benim ne yaptığımla ilgilenmez. hayır sahiplenici değil mi evet sahiplenici. asla buluştuğumuz zaman eve kadar bırakır. ama böyle kıskançlıkları yok ve bizim ilişkimiz hep bu benim neden çevrimiçisin neden geç cevap verdin olaylarından yürümedi. ve şuanda da bu nedenle birşey dersem eminim beni kıskançlıkla suçlayacak
yani bunu henüz çok yeni düşünüyorum. çünkü biz buluştuktan sonra beğenmez resmini diye düşünmüştüm. ama hala o kızın resmini beğenip benle ilişki yaşamasına izin vermek istemiyorum açıkçası. yani şuan bunun kararını verme aşamasındayım. ya atacağı mesajlara cevap vermeden ayrılacağım, ki zaten şu kızı beğenmişsin vs diye ayrılamam eminim bunu söylesem kendini haklı görüp bi de üste çıkmaya çalışacak. ya da bu durumu sineye çekip ilişkiye zaman verip ona göre karar vereceğim.Bir amacı olduğunu, kızdan medet umduğunu düşünüyorsanız neden berabersiniz ki? Böyle bir potansiyeli varsa en sağlıklısı başından bitirmeniz.
evet bende boşverir diye düşünmüştüm. ama hala beğeniyor. bu da demek oluyor ki ikimizden birine karar verememiş padişahımız. haremden kız beğeniyor sanırım. evet çok kötü bir durum ve şuan sinirden başıma ağrı girdiAdam kaç yaşında peki?
Bence adam ikinize de yazılmış, bu kız, da yüz vermiyor ama belki verir diye kıza göz kırmaya devam ediyor. Bilemedim kötü bir durumSizinle iyi vakit geçirdikten sonra netleşir diğer kızı boşvermeliydi bence. Nahoş bir durum, kabullencekseniz de siz bilirsiniz.
hep olmak istediğim tavır :)))Flört döneminde çok umursamaz davranırdım yanş taktik değil yapım öyleydi. Arada hep takılırdı ya neden hiç darlamıyorsun beni diye. Bana göre bu şekilde sorgulamak fazla üstüne düşmek gibi geliyor. Ayarında olmak lazım.
Sonraları kendisi de itiraf etti umursamaz davranışların daha çok bağladı yani her an çekip gidecek halin vardı.
Tabi ki benim de ilgim vardı ama sevmekten önce güvenmek gelir.
Kararınıza kimse karışamaz tabii ama ben olsam bu potansiyeli gördüğüm adamı bırakırım. Mesele kızın fotoğrafını beğenmişsin demeniz değil. Sizin anlattığınıza göre böyle medet umma durumları varsa sizin haberiniz bile olmadan bu işlere devam edebilir. Benim çok flört deneyimim de yok açıkçası, öncesinde konuşmanız iyi mi kötü mü olur pek bilemiyorum :)yani bunu henüz çok yeni düşünüyorum. çünkü biz buluştuktan sonra beğenmez resmini diye düşünmüştüm. ama hala o kızın resmini beğenip benle ilişki yaşamasına izin vermek istemiyorum açıkçası. yani şuan bunun kararını verme aşamasındayım. ya atacağı mesajlara cevap vermeden ayrılacağım, ki zaten şu kızı beğenmişsin vs diye ayrılamam eminim bunu söylesem kendini haklı görüp bi de üste çıkmaya çalışacak. ya da bu durumu sineye çekip ilişkiye zaman verip ona göre karar vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?