Ya hu adam hala evli ? Nasıl görüşeceksin midesiz misin !Selamlar,
Kız arkadaşımla aynı ofisten biriyle tanıştım, arkadaşıma beni sormuş bende onu sormuştum ancak arkadaşıma demişki " ben takilmalik iliski anlaminda beni yoracak beklentileri olan birini istemiyorum" bu arada konuştuğu kişi beklentilere girdiği için ayrılmış.
Ayrıca evliymiş, 6 aya boşanacak, iki yılı aşkındır çekişmeliymiş ve çok kısa süre evli kalmışlar kızın annesi kaynaklı olduğunu duydum.
Tamam travması olabilir de, takılmalık ne demek, efendi yardımsever biri ama bu tavır iyi bir izlenim bırakmadı. İlk görüşme de ne yapmalıyım ya da hiç görüşmemek mi?
Tamam travması olabilir de, takılmalık ne demek, efendi yardımsever biri ama bu tavır iyi bir izlenim bırakmadı. İlk görüşme de ne yapmalıyım ya da hiç görüşmemek mi?
Efendi birisine benziyor bence bi şans vermelisin.Selamlar,
Kız arkadaşımla aynı ofisten biriyle tanıştım, arkadaşıma beni sormuş bende onu sormuştum ancak arkadaşıma demişki " ben takilmalik iliski anlaminda beni yoracak beklentileri olan birini istemiyorum" bu arada konuştuğu kişi beklentilere girdiği için ayrılmış.
Ayrıca evliymiş, 6 aya boşanacak, iki yılı aşkındır çekişmeliymiş ve çok kısa süre evli kalmışlar kızın annesi kaynaklı olduğunu duydum.
Evliyken takılmalık ilişki arayan adama efendi adam denildi bu sitede ey Allahım daha neler okuyacağızefendi yardımsever biri ama bu tavır iyi bir izlenim bırakmadı. İlk görüşme de ne yapmalıyım ya da hiç görüşmemek mi?
Aynen ne kadar efendiyse 2,5 yıl çekişmeli boşanma davasındaEvliyken takılmalık ilişki arayan adama efendi adam denildi bu sitede ey Allahım daha neler okuyacağız
Efendi adam kriterleriniz çok ilginç. Diğer efendi bulduğunuz adamlar aşkı memnu behlül, yaprak dökümü oğuz, doktorlar levent falan herhalde.
Sormasına gerek yok ki adam zaten konu sahibine hiçbir şey vaad etmiyor. Sadece takılırız diyor. Efendi adam olduğu iddiası yok. Adamın efendi olduğu konu sahibinin iddiası.Aynen ne kadar efendiyse 2,5 yıl çekişmeli boşanma davasındaSen bir de onu boşanacağı eşine sor.
Takılmalık düşünüyorsanız adam mı kalmadı da evli barklı sorunlu tiple uğraşacaksınız? Açın tinder’ı istediğinizi seçin takılın. Yok bir de ciddi istiyorsanız bu adam bekar bile olsa görüşmeyin zaten. Ayrıca şu boşanan erkeklerden de 1 kere benim de hatalarım oldu lafını duymamışımdır. Ya kadının annesi sorunludur ya eski eşi delidir de yeni fark etmiştir.Selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?