Takım elbise arıyorumm acil! En uygunundan:)/bulunmuştur..

Luthienelanesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
569
44
73
Kocaeli
50 beden takım elbise arıyorum bayanlar en acilinden, takas olur ya da satın da alabilirim uygun olursa.. Var mı eşinizde, kardeşinizde falan değerlensin :))

Son düzenleyen: Moderatör:
50 beden takım elbise arıyorum bayanlar en acilinden, takas olur ya da satın da alabilirim uygun olursa.. Var mı eşinizde, kardeşinizde falan değerlensin :))

bende var ama ne kadarlık bir şey düşünüyorsunuz? 1 kere damatlık olarak giyilmiş 420tlye almıştık
antrasit rengi

bende var ama ne kadarlık bir şey düşünüyorsunuz? 1 kere damatlık olarak giyilmiş 420tlye almıştık
antrasit rengi

Sizinki baya pahalıymış yaa:) valla bulabilir miyim bilmiyorum ama belki dolapta yer kaplamasın diyen biri olur diye açtım topiği.. Max 50TL bütçe :) açıkçası takım elbiselerin piyasasından da çok anlamam, imkansız bişey de istiyo olabilirim :))

Canım bende de var antrasit renkli bir tane de hafif çizgili antrasit sarar ve ccs markalar fiyatı konusunda esime danışmalıyım Gelince sorayım ama 50 olur mü bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…