takım olarak almaya karar verdimmmm :) Hangisiii??

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlar yine bennn :) dün tabaklarla ilgili bi knu acmıstım sımdı tabaklların diğer takım urunlerınıde almaya karar verdimm:)

Hangisi daha kullanıslı olur parca sayıları aynı sadeve kucuk tasarım farkları var diğer ürünleriyle birlikte düşününce yine karar veremedimmm:)

sizzce hangisii?

1.model

Eki Görüntüle 1205981

2.mdel

tbikide 2. =)
iyi günlerinizde kullanın inşallah

teşekkür ederim canımm cupcake desenli diye modası gecince sıkılırsın dıyorlar aslında haklılarda ama işte kaararsızlık başa bela bikere alınıyo bşde böyle şeyler insan karar veremiyo:)

teşekkür ederim canımm cupcake desenli diye modası gecince sıkılırsın dıyorlar aslında haklılarda ama işte kaararsızlık başa bela bikere alınıyo bşde böyle şeyler insan karar veremiyo:)

aslında akıl danışçagn son kişiyim bu konuda :) okadar kararsızım ki.. o yüzden hala hiç bir takımımı almadım. dünyanın kataloguna sitesine baktım ama yok.. hepsınin bişeyi beni itiyor. " işte buuuuu " dediğim bişey olsun istıyorum ama yok =)

bende zor begenıyorum karar veremıyorum ama aldklarımı cok ınceleyerek aldım hep ıcıme sındıler topıgımden bakablırsın bunları begendısen tarzımz benzıyo olablırr :)

Canım kesinlikle 1 numara, klasiklerden vazgeçme, bu takımı herşey ile kombinleyebilirsin. Tamam ben de seviyorum cupcake desenini ama her yerde bu desen, jerşeyin üstünde bu desen inan artık kusucam

Canım kesinlikle 1 numara, klasiklerden vazgeçme, bu takımı herşey ile kombinleyebilirsin. Tamam ben de seviyorum cupcake desenini ama her yerde bu desen, jerşeyin üstünde bu desen inan artık kusucam

Aynen katılıyorum ben de 1 numara diyorum
Her yerde hep ayni desenler
Ama 1 numara klasik asla modasi gecmez

bencede 1.numara
cupcake model sevenlerdenseniz eğer,onu bence günlük takımlarınızda tercih edin misafirleriniz için 1 numara gayet şık duruyo

Ben tam bir cupcake delisiyim, mutfak eşyalarım da genelde o temalı kavanozlar vs. Ben bayıldım 2. takıma..

canım birinci çok klasik. ikinci çok şirin ama ikisinin ortası alternatifler bulabilirsin sanırım bunlar dışında seçebilirsen.

Bende 1 diyorum çok hoş cupcake deseninden gına geldi göremiyorum artık:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 1. Takimin servis tabaklarini ve cay fincanlarini dun aldim. Cicekli seyleri normalde sevmem, cicekli hicbir seyim de yoktu ama bunlar cok guzel yakindan resimdekinden daha guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…