Sorun annesiin beni üzeceği bundan korkuyor ama annesinede ısrar edemiyor. O gün bana şu kelimeyi söyledi "Ben oğlumu okuttum büyüttüm, ev sahibi, arabası var 4/4 lük bir kız istiyorum" Haklısınız demiştim ama sanırım sen 4/4 lük değilsin demeye getirdi bilemiyorum. Konuşmak istediğimi belirttim kendisiyle ben herşeyi oğluma söyledim dedi ve kestirip attı. Şuan sadece izliyorum olursa zaten o kadını hiçbir zaman sevemeyeceğim bu yaptığını unutamam.. Ki bugün bu işi bitirmeyi düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar, size birşey danışmak istiyorum ben uzun süredir bir öğretmenle birlikteyim. İkimizde birbirimizi seviyorduk evlenme teklifi etti kabul ettim herşey güzel gidiyordu aileside iyi gibime geliyordu kutsal topraklara gitmiş dini bütün insanlar aklıma kötülük gelmedi ne bileyim ta ki kaynana adayımla tanışana dek oğlunun omzuna gelmeme rağmen beni boyumdan dolayı kabul etmedi. Oğluna o kızı alırsan hakkım helal değildir dedi yanlış anlamayın başka bir durum yok beni 1 kez gördü ve bu kararı verdi.. Evlenme kararı aldığım insan şuan ikilemde ileride aramızda kalmaktan ve benim üzülmemden çok korkuyor üzüntüye gelemediğim bir rahatsızlığımdan dolayı. Ne yapmalıyız sizce ?
Sorun annesiin beni üzeceği bundan korkuyor ama annesinede ısrar edemiyor. O gün bana şu kelimeyi söyledi "Ben oğlumu okuttum büyüttüm, ev sahibi, arabası var 4/4 lük bir kız istiyorum" Haklısınız demiştim ama sanırım sen 4/4 lük değilsin demeye getirdi bilemiyorum. Konuşmak istediğimi belirttim kendisiyle ben herşeyi oğluma söyledim dedi ve kestirip attı. Şuan sadece izliyorum olursa zaten o kadını hiçbir zaman sevemeyeceğim bu yaptığını unutamam.. Ki bugün bu işi bitirmeyi düşünüyorum.
Boyum 1,54 Onun boyu 1,75
Annesi çok ağır konuşmuş...
anladığınız gibi sen 4/4 lük değilsin demeye getirmiş.
ayrıca kimse 4/4 lük değildir.
Alsın oğlunun da turşusunu kursun.
Seni annesine savunamayan,arkanda durmayan,ben seviyorum anne başkası olmaz diyemeyen
bir erkeğin yanında bir dakika bile durma.
hiç değer verip üzülmeye bile değmez boşversene
Merhaba arkadaşlar, size birşey danışmak istiyorum ben uzun süredir bir öğretmenle birlikteyim. İkimizde birbirimizi seviyorduk evlenme teklifi etti kabul ettim herşey güzel gidiyordu aileside iyi gibime geliyordu kutsal topraklara gitmiş dini bütün insanlar aklıma kötülük gelmedi ne bileyim ta ki kaynana adayımla tanışana dek oğlunun omzuna gelmeme rağmen beni boyumdan dolayı kabul etmedi. Oğluna o kızı alırsan hakkım helal değildir dedi yanlış anlamayın başka bir durum yok beni 1 kez gördü ve bu kararı verdi.. Evlenme kararı aldığım insan şuan ikilemde ileride aramızda kalmaktan ve benim üzülmemden çok korkuyor üzüntüye gelemediğim bir rahatsızlığımdan dolayı. Ne yapmalıyız sizce ?
Bence vazgeçin bu ilişkiden. Annesi sizi boyu bahane ederek istemediğini belirtmiş açık ve net bir şekilde.Erkek arkadaşınız da arkanızda duracak bir değil anladığım kadarıyla zaten öyle olsa annesi bunları söylemeye cesaret edemezdi. Boy falan hikaye aranızda o kadar fark yok erkek arkadaşınız da o kadar uzun değil. Size anlatılmayan başka şeyler var.
Evi arabası işi var diye oğlunu çok yükseklerde görüyor en iyisi olsun istiyor acaba nasıl bir iyi varsa kafasında.
Erkek anneleri ailesi okumuş olsun, kız güzel olsun biraz paralı olsun istiyor böyle bir bakış var maalesef.
Hatta gelininin güzelliği ile övünmek herkese göstermekten hoşlanıyorlar bir nevi gurur kaynağı gibi.
Basitlikten ileri görüşlü olamamaktan başka bir şey değil. Aklı başında olan bir anne zaten hakkımı helal etmiyorum demez oğluna. O kaynanaya gelin olacak kıza acıdım şimdi.
anlaşılan "kayınvalideniz" oğluşuna manken bir gelin bulmuş.
allahın bize verdiğini bile eleştiriyorlar ya.sanki biz istiyoruz boyum bu kadar olsun şu kadar olsun diye.
bencede ayrıl.sonucun iyi olacağı gözükmüyor gibi.şimdiden boyu öyle böyle diyorsa ilerde herşeyini eleştirecek bu kadın.
annesinin nesini uzecek anlayamıyorum, beraber olmanız mı uzuyor ve bunu da piskin piskin soyluyor mu?
kadının aklında baska biri olsun veya olmasın, beraber oldugunuz kisinin tavrıdır asıl onemli olan. kusura bakmayın ama maalesef sizi korumaktan annesinin agzını kapamaktan aciz. siz bu kisiyle bir sekilde hayatınızı birlestirirseniz bu pasifligi ile cok cektirir gibi geliyor bana.
annesi begenmese de uzakda durursunuz mutlu yuvanız olur ama ailesinin hatasını gormeyip size kusura bakma diyemiyorsa... bir de terkedilme acısını yasamaktansa boyle seye gelemem diyip siz resti cekin akıllanırsa ne ala. belki gec kalırsa bu tavırlarından ötürü zaten gonlunuz gecmis olur, annem karısamaz dese bile fayda etmez.
ayrıca kusurlu bulsa ne yazar?! lutfen boyle seyleri dusunmeyin. saygısız seviyesiz insanlar mı sizin degerinizi belirleyecek? anlıyorum gurur kırıcı bir durum, hele ilk isittiginiz seylere yanıt verememis olmanız, ilk tanısmadaki tavrını yeni yeni anlamanız... ama boyle insanların soyledikleri dikkate almaya degmez. kendi kalitelerinde basitliklerine uygun birini bulsunlar, sizin de kafanız rahat eder.
Bence boy bahane edilmiş...
ay neler diyosunuz ayrılmak istese neden annesini kullansın annesi dine düşkün bi insansa kabul etmez zaten böyle birşeyi böyle insanlar gerçekten var benim kv böyle yani ve bu yüzden olduğunada eminim çünkü herkesin boyuna kilosuna mana bulur yani işi gücü bu olmuş artık bizim yanımıza geldiğinde burdaki insanların burnu büyük çok çirkin buranın insanı diyodu :) ne beklersinki bence erkek arkadaşta az değilmiş bu yüzden hakkımı helal etmem diyosa o kadında din yoktur zaten kız erkek arkadaşına açık açık söylesin bizim dinimizde böyle bişey yazıyomu yazmıyor eğer bi insanda öyle diyorsa onun kıldığı namazdanda tuttuğu oruçtanda şüphe ederim bu yüzden hak helal olmuyorsada olmasın ne diyim kabul görürmü bilemem ama sanmıyorum hakkımı helal etmem diyipte helal olmayacağını böyle saçmalıkmı olurmuş bencede ayrılsın yani oğlan arada kalmışmış odamı dinini bilmiyomuş
Sizi tanımadan içinizdeki güzelliği keşfedemeden sizi istemediğini söylemiş ve oğluna sizi alırsa hakkını helal etmeyeceğini söylemiş..Bir de bu insan kutsal toprakları ziyaret etmiş biri.İnsanlık ne hale gelmiş yaa..Bir de bunları büyükten sayıp ellerini öpersin,bildiği vardır deyip güvenirsin..
Hiç üzülme arkadaşım sen bırak kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin..Top erkek arkadaşında;senin yanında olursa ne ala..Yok anamdır sözünden ötesi yok derse,verilmiş sadakan vardır demektir kurtulursun bir beladan!
Boyum 1,54 Onun boyu 1,75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?