Takıntı lütfen yardım :(

iltkla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2
0
29
Niye her şeyin ilk olumsuz yanını düşünüyorum mesela bi fatura var son ödeme 2016 şu tarihte hemen o tarihte ölceğim aklıma geliyor.Ve kafamdan gitmiyor beynimi yiyor.Sonra odadan çıkarken kötü bişi aklıma gelse tekrar girer çıkarım odaya iyi düşünene kadar bunu yaparım.Sonra Allah affetsin dinle ilgili çok var mesela akşam ezanı her dua kabul olur diyorlar ya ben akşam ezanı okuncağı vakit kötü bişi düşününce hemen olcak sanıyorum ama nedense hep kötü düşünüyorum Töbeler olsun bide şey var tuvalet veya banyoda bismillah demek geliyor aklıma her harekette hemen bismillah değil diye sürekli içimden söylüyorum kötü bişi olur diye korkuyorum tuvalette töbe töbe.Sonra bir şeyi 3 kere yaparsan çok kötü olur.Sonra bişi şeyi çok düşündün o şey başına gelcek mesela geçen video yüklüyorum o arada film izliyordum video yüklenmişmi yüzde kaç diye bakayım dedim yüzde 77 deydi sonra hemen filme geçtim hemen aklıma keşke 77 dedikten sonra halıya değdirseydin ayağını yapmadın 77 yaşında ölcen gibi saçma ama kafa rahatsız edici çok kötü bir durum ama önceden de vardı sık değil di mesela bir yıl 2013 yılında diyordum 2014 yılında ölcen filan ama baktım olcağı yok benim Allaha inancım sonsuz insan öleceği saat ve zamanı yeri bilmez Allah bilir inanıyorum ama kafamdan gitmiyor işte lütfen yardım edin arkadaşlar Allah rızası için