• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı mı yapıyorum??

Evet benim kıskançlığımı gördüğü için, beni daha da sinirlendirmek için söylemiştir o kıyaslayıcı sözler değil mi? Yoksa şimdiye kadar hiç eski sevgili konusu açılmamıştı. (Yanlız biz nişanlıyken ailesinden bikaç kişi anlatmıştı sadece. Yok çok seviyorlardı da, olmadı da falan. Bu sözler içimde kalmış demekki).
kadınlar öyle varlıklardır ki bir asır dahi geçse,unutamaz onu acıtan olayları yukardaki mesajınız buna en güzel delildir...ben tesadüflere inanmam...vardır birşey ki arama ihtiyacı duydunuz...insan bilmesede ruh herşeyden haberdardır..bundan böyle takipte olunuz,ufaktan..

Merhaba kızlar. Üyeliğim yeni sayılmaz fakat ilk kez konu açıyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 10 yıllık evliyim ve eşimle aramız gayet iyi. Yani iyiydi 6 ay öncesine kadar. Kızlar ben eşimin benden önceki sevgilisini takıntı haline getirdim, aklımdan atamıyorum. 6 ay öncesine kadar hiç yapmadığım, aklıma dahi gelmeyen bişey yaptım. Kızın adını çok eskiden beri bildiğim için face hesabından adını arattım bi bakiyim dedim. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Kız çok güzel , alımlı. Bir şirkette üst düzey yönetici. Tabi ben kıskançlık krizine girdim. Eşime sordum. Kavgalar ettik çok kez. En sonunda çileden çıkarttım onu da. Çok uzattım konuyu ve bana o kız övmeye başladı. Sen onunla birmi tutuyorsun kendini falan, çok kırıldım. Şimdi de kendi kendimi yiyip bitiriyorum acaba o kızın facesine girip bakıyomudur neler yapıyo diye merak ediyomudur diye. Hiç böyle bişey yokken o kızı ortaya ben çıkarttım . Acaba aklına sokmuşmuyumdur? Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirdim. Şimdi istemeden de olsa eşime soğuk davranıyorum. Ne yapmalıyım ben??:26:

Canım bence gereksiz yere takıntı yapmışsın. Düşünsene eşin ve sen 10 yıldır evlisiniz, peki bu kadının kendine ait bir hayatı yok mu? Eşinle yollarını ayıralı en az 11 yıl olmuş ki 11 yılda insan yeni bir hayata çoktan başlar. Hiçbir şeyden haberi olmayan o kadın 11 yılda evlenip belki çoluk çocuğa bile karıştı. Kimse durduğu yerde durmuyor, hayat akıp geçiyor insan ölenleri bile unutup yeni bir hayata başlarken sizin tepkileriniz çok fazla olmuş. Eşinizin cevapları da kırıcı ama sizin tepkilerinizden dolayı sinirle söylemiştir eminim. Bence güzel bi masa hazırlayıp baş başa kalın, özür dileyin ve bu konuyu tamamen kapatın. Sakin sakin anlatın, biliyorum hiçbir ilgin olmadığını ama bu kadar tepkimin sebebi seni çok sevmem her şey sevgiden oluyo dayanamıyorum benden başka birini sevmiş olma ihtimaline bile ve o gün sadece beni sevdiğini duymak istedim üslubum çok yanlıştı ama engel olamadım kıskanmama falan deyin. Erkekler böyle lafları severler ona kahramanmış gibi davranın, onu yüceltin eminim onun da size davranışları aşkını kanıtlar nitelikte olacak ve içiniz rahat edecek.

Canım bence gereksiz yere takıntı yapmışsın. Düşünsene eşin ve sen 10 yıldır evlisiniz, peki bu kadının kendine ait bir hayatı yok mu? Eşinle yollarını ayıralı en az 11 yıl olmuş ki 11 yılda insan yeni bir hayata çoktan başlar. Hiçbir şeyden haberi olmayan o kadın 11 yılda evlenip belki çoluk çocuğa bile karıştı. Kimse durduğu yerde durmuyor, hayat akıp geçiyor insan ölenleri bile unutup yeni bir hayata başlarken sizin tepkileriniz çok fazla olmuş. Eşinizin cevapları da kırıcı ama sizin tepkilerinizden dolayı sinirle söylemiştir eminim. Bence güzel bi masa hazırlayıp baş başa kalın, özür dileyin ve bu konuyu tamamen kapatın. Sakin sakin anlatın, biliyorum hiçbir ilgin olmadığını ama bu kadar tepkimin sebebi seni çok sevmem her şey sevgiden oluyo dayanamıyorum benden başka birini sevmiş olma ihtimaline bile ve o gün sadece beni sevdiğini duymak istedim üslubum çok yanlıştı ama engel olamadım kıskanmama falan deyin. Erkekler böyle lafları severler ona kahramanmış gibi davranın, onu yüceltin eminim onun da size davranışları aşkını kanıtlar nitelikte olacak ve içiniz rahat edecek.

Ayyy ne kadar güzel söylemişsiniz. İçimi rahatlattınız. Hiçbir ilgisi olmadığını bile bile kendim ettim kendim buldum yani ben. Beni bana anlatmışsınız siz, duygularıma tercüman olmuşsunuz. Evet kıskançlıktan yaptım hepsini ve özür dilemeliyim. Çook teşekkürler...

Huzurunu kendi elleriyle bozmak tabiri için güzel bir örneksiniz.

Ya ben takıntıdan çok eşininizin :kendini onla bir mi tutyorsun? lafına takıldım ben bile okuyunca bi kırgınlık hissettim :(
Konuyu açmanız güzel değil ama belki kıskançlık duyunca sessiz kalamamışsınızdır. Bence bir daha konusunu yapmayın 10 yllık bir evlilkten bahsediyorsunuz ne sevgilsi ki bunca yıldan sonra sevmiş olsalar ne olacak :)

Merhaba kızlar. Üyeliğim yeni sayılmaz fakat ilk kez konu açıyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 10 yıllık evliyim ve eşimle aramız gayet iyi. Yani iyiydi 6 ay öncesine kadar. Kızlar ben eşimin benden önceki sevgilisini takıntı haline getirdim, aklımdan atamıyorum. 6 ay öncesine kadar hiç yapmadığım, aklıma dahi gelmeyen bişey yaptım. Kızın adını çok eskiden beri bildiğim için face hesabından adını arattım bi bakiyim dedim. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Kız çok güzel , alımlı. Bir şirkette üst düzey yönetici. Tabi ben kıskançlık krizine girdim. Eşime sordum. Kavgalar ettik çok kez. En sonunda çileden çıkarttım onu da. Çok uzattım konuyu ve bana o kız övmeye başladı. Sen onunla birmi tutuyorsun kendini falan, çok kırıldım. Şimdi de kendi kendimi yiyip bitiriyorum acaba o kızın facesine girip bakıyomudur neler yapıyo diye merak ediyomudur diye. Hiç böyle bişey yokken o kızı ortaya ben çıkarttım . Acaba aklına sokmuşmuyumdur? Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirdim. Şimdi istemeden de olsa eşime soğuk davranıyorum. Ne yapmalıyım ben??:26:

Evet haksızsınız ve özür dilemelisiniz fakat "sen kendini onunla bir mi tutuyorsun" lafını da böyle tane tane yavaş yavaş ve acılı bir şekilde yedirmelisiniz eşinize:47: Ne demek yani, sizi kimse küçümseyemez. Ama olayı siz başlattığınız için özür dilemeniz gerek. Bir de ben şuna inanıyorum. Hani çok güzel çok alımlı diyorsunuz ya. Hepimiz birbirimizden farklıyız ve hepimizin ayrı güzelliği var bence. Gerçekten dikkatli bakınca çirkin kimse yok, herkesin kendine özgü ayrı bir çekiciliği, güzelliği var. İnsanın kendini birileriyle kıyaslaması çok mantıksız bu açıdan. Kendinize güvenin. Ama bakımlı olmak çok önemli. Buna dikkat edebilirsinizz:16:

10 yıldan sonra ortada hiçbir sebep yokken eşinizle bu yüzden kavga etmeniz hiç olmamış adamda bu kadın niye durduk yerde böyle çıldırdı diye merakedip açıp eski sevgilisine baksa sizin suçunuz , valla adama diyecek bişey yok şu durumda zorla aklına sokmak diye buna denir

10 yıllık evlilik, 10 küsür yıl önceki eski sevgili ve "takıntı mı yapıyorum" sorusu.

Takıntı yapmamışsınız resmen saçmalamışsınız:26:
Adam bu zamana kadar bakmadıysa bile bu kadın niye bukadar kıskanıyo diye meraktan çatlayıp bakıyodur artık:44:

sen kendini onunla birmi tutuyorsun sözü olmamış asla....
çünkü siz o kadından çok daha değerlisiniz.....eşinizle 10 yılı geçirip ona emek verdiniz.
bahsettiğiniz kadar güzel değil isterse dünya güzeli olsun.kendinizle kıyaslama yapmayın.eminim sizde güzelsinizdir.

Hani derlerya ne kadar güzel görsende..vardır ondan daha güzeli...
kendini hiçbi konuda eğitim güzellik para vs.. kimseyle kıyaslayıp mutsuz olmucaksın.

Sen eşini sev ve geçmişini unut...unutki mutlu olabilesin.
eşinin önceden başka bi kızı öptümü ne kadar sevdi gibisinden düşünme...
ONLAR SENDEN ÖNCEYDİ.ve bitti gitti.

İçimden atamıyorum birtürlü. Hala daha girip bakıyorum o kızın facesine. Bu kıskançlığım böyle devam ederse saçma bir kıskançlık için kendi yuvamı kendi ellerimle dağıtacağım. Neler oluyo bana hiç anlamıyorum ama elimde değil ki......
:26:

Ne yaptığınızın farkındasiniz bence. Fakat kendinize engel olamıyorsunuz. Empati kuracak olursak, eşiniz geçmişi sürekli ısıtıp önünüze koysa, ve sizi sürekli yapmadığınız düşünmediğiniz şeylerle bunaltsa çareyi nerde bulurdunuz? Böyle yapmanız kendinizi yetersiz gördüğünüzü karşıdakine hissettirir ve eşinizin size olan saygısı azalır. Bence psikolojik bi destek görmenizde fayda var, mutluluklar..

Ayyy ne kadar güzel söylemişsiniz. İçimi rahatlattınız. Hiçbir ilgisi olmadığını bile bile kendim ettim kendim buldum yani ben. Beni bana anlatmışsınız siz, duygularıma tercüman olmuşsunuz. Evet kıskançlıktan yaptım hepsini ve özür dilemeliyim. Çook teşekkürler...

sonucu bildir canım merak ederim :32:

Keske hic bakmasaydin ama yapacak bir sey yok artik :S

Kendini onla bir mi tutuyosun lafını niye kötü yönr çektiniz ne şekilde söyledi açık açık sen çirkinsin o güzel sen ev hanımısın yada vs o üst düzey yönetici mi dedi. Sen kendini onla bir mi tutuyosun derken sizi yüceltti belki aklını başına topla sen kendini onla bir mi tutuyosun sen benim 10 yıllık eşimsin o kim ki manasında söyledi belki. Hemen özür dileyin bencede

cnm sen kendin kasınmıssın durduk yere aklına soktun esinin sımdı o ona daha cazıp gelecek. bundan sonra hıc acmayın konuyu unutulur gıder .. UMARIM!

kendini onla birmi tutuyosun derken sen artık benim eşimsin onun hiç bir önemi olmamalı senin için demek istemiştir diye düşünüyorum ayrıca 10 senede insan çok değişebilir belki önceden bakımsızdı yani bunu bilemezsin

fincan katırlarını ürkütmenin alemi var mı?
Bi kaç ay öncesi değil ki 10 yıl öncesini dökmüşsün ortaya.

Bi de şöyle düşün. Kocanı o hak etseydi şuan seninle değil onunla evli olurdu.
Hak edememiş ki kocan seni eş olarak seçmiş üstelik mutluymuşsunuz da...

Saçmaladığının farkına var kocana sıkıca sarıl sevdiğini söyle.

Back
X