Canım bence gereksiz yere takıntı yapmışsın. Düşünsene eşin ve sen 10 yıldır evlisiniz, peki bu kadının kendine ait bir hayatı yok mu? Eşinle yollarını ayıralı en az 11 yıl olmuş ki 11 yılda insan yeni bir hayata çoktan başlar. Hiçbir şeyden haberi olmayan o kadın 11 yılda evlenip belki çoluk çocuğa bile karıştı. Kimse durduğu yerde durmuyor, hayat akıp geçiyor insan ölenleri bile unutup yeni bir hayata başlarken sizin tepkileriniz çok fazla olmuş. Eşinizin cevapları da kırıcı ama sizin tepkilerinizden dolayı sinirle söylemiştir eminim. Bence güzel bi masa hazırlayıp baş başa kalın, özür dileyin ve bu konuyu tamamen kapatın. Sakin sakin anlatın, biliyorum hiçbir ilgin olmadığını ama bu kadar tepkimin sebebi seni çok sevmem her şey sevgiden oluyo dayanamıyorum benden başka birini sevmiş olma ihtimaline bile ve o gün sadece beni sevdiğini duymak istedim üslubum çok yanlıştı ama engel olamadım kıskanmama falan deyin. Erkekler böyle lafları severler ona kahramanmış gibi davranın, onu yüceltin eminim onun da size davranışları aşkını kanıtlar nitelikte olacak ve içiniz rahat edecek.