• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı yapıyorum artık..

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
eşlerde sevgililerde çiftlerin biri güzel biri daha çirkin olayını nasıl karşılıyorsunuz ?

Son düzenleme:
kimsenın ne düşündüğü çok öenmli değil önemli olan sizin anlaşabilmeniz insanları çok takmayın

Bence bu toplara hiç girme. Önemsemiyorum desen de belli ki aklında yer etmiş. Şimdi çıkar biri evet yakışmıyorsunuz der iyice soğursun. Birileri hep der çok der susmaz. Boşver sen yoluna bak.

yakışık yakışmadığını en iyi sen bilirsin bence.

boyu boyuna, huyu huyuma derler ya.

huyu huyuna uygunsa boyu boyuna uymanın pek bir önemi kalmıyor bence.

Huyu da huyuma boyu da boyuma uygun bana kalırsa kolay mı 6 yıldır seviyorum bu Adamı ..
Bi daha seçme şansım olsa yine evlilik için başkasını asla düşünmem işte ama fazla takıyorum milleti sanırım ama işte elimde değil cok itici böyle seyler duymak ya .

Bana foto at diyecem ama geçen gün face'te gördüğüm bir gelin damat fotosu üzerine, herhalde beni hiç bir yakışmamazlık şaşırtamaz :D

Ahaha bu hep ayni muhabbet. Bizim akrabalar da nisandan sonra aynisini dediler umrumda mi asla :) gönüller bir olsun maksat..
Güzel kiz yakışıklı adam birlikteliklerinden oldum olasi haz etmem genelde problemli olurlar.

Huyu da huyuma boyu da boyuma uygun bana kalırsa kolay mı 6 yıldır seviyorum bu Adamı ..
Bi daha seçme şansım olsa yine evlilik için başkasını asla düşünmem işte ama fazla takıyorum milleti sanırım ama işte elimde değil cok itici böyle seyler duymak ya .

o zaman söyleyenlerle fazla bir araya gelmemeye çalış.

annen baban ne diyor, damat adayını beğeniyorlar mı?

Bence bu toplara hiç girme. Önemsemiyorum desen de belli ki aklında yer etmiş. Şimdi çıkar biri evet yakışmıyorsunuz der iyice soğursun. Birileri hep der çok der susmaz. Boşver sen yoluna bak.

Önemsemiyorum evet ama takıyorum ne yalan söyleyim insan sevdiğini başkaları da yanına yakıştırsın istiyor ama bu beni asla soğutmuyor eğer onların göründüğü gibi bana görünse 6 yılımı vermezdim evlenmek istemezdim silah dayamadı kimse kafama .

Back
X