• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı yapıyorum artık..

Bana da atabilirsiniz dobra konuşurum genelde çekinmem. Önemli olan insanların ne düşündüğü değil aslında bahane bulmak isteyen beğenmek istemeyen herkes bir kulp bulur torba değil büzesin lafı buradan gelir. Çevremde evlenecek nişanlı kişi şuan için yok :halay:

Bana da atabilirsiniz dobra konuşurum genelde çekinmem. Önemli olan insanların ne düşündüğü değil aslında bahane bulmak isteyen beğenmek istemeyen herkes bir kulp bulur torba değil büzesin lafı buradan gelir. Çevremde evlenecek nişanlı kişi şuan için yok :halay:

Ya iki kişiye atıcam siz nerdesiniz ona göre atıyım belli mi olur belki vardır da siz bilmiyosunuzdur

Ben gerçekten çok yakışıklı bir adamla evlendim
Onun yanında da çirkindim açıkçası, aldandım evlendim

Kocişim de kocişim demedim ama, ilgi çekmesi hoşuma gidiyordu
Bak noldu, birbirimizden nefret ediyoruz.

O yüzden boşver tipini, seni mutlu edecek mi, el üstünde tutacak mı, anasına bacısına ezdirecek mi bunlar önemli

O yüzden boşver tipini, seni mutlu edecek mi, el üstünde tutacak mı, anasına bacısına ezdirecek mi bunlar önemli

Cok doğru haklısınız..

Sen şimdi hamilesin duygusalsındır kırmak istemeyebilirsin :d
Çekil aradan :KK48:
Bende gebelik çok ters etki yaptı aşırı duygusuzum ben ya ,hatta konu açtım geçen bunla ilgili valla bak:KK48: belgeselde aslan ceylanı parçaladı ,normalde üzülmem gerek , dedimki : geberceğini bile bile niye kaçıyoki salak ceylan ......sen hesap et durumları bendeki :) :)

Sen de bana foto atabilirsin istersen pray :KK53:

Kız fotoyu bana da atabilirsin. Çirkinse hiç çekinmem çirkin ayol bu derim
Ama merak etme, çirkinse de olur
Tipi değil işlevi demişler.
Hep adamın suratına bakacak değilsin ya güzelim yahu. :)))))))

Back
X