• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı yapıyorum artık..

Afyon merkez atacaksanız atın resmi. Ya ben boylu poslu severim. Kocamı da pehlivanım diye severim. Hatta raftan tabak çanak alacağım zaman boyum yetmediğinde "gel de boyunun hayrını göreyim"derim.

Vallahi kim o densizce konuşanlara şaşırdım yan profilden gördüğüm kadarıyla ikiside birbiriyle gayet yakışıyor enişte de Allah konu sahibine bağışlasın ama gayet güzel bir erkek konu sahibi beyaz tenli nişanlısı daha kumral sadece bilemedim çirkin diyenler nasıl bakıyor :KK53:

Bende gebelik çok ters etki yaptı aşırı duygusuzum ben ya ,hatta konu açtım geçen bunla ilgili valla bak:KK48: belgeselde aslan ceylanı parçaladı ,normalde üzülmem gerek , dedimki : geberceğini bile bile niye kaçıyoki salak ceylan ......sen hesap et durumları bendeki :) :)

Duygusal olan benmişim
Çekileyim bari aradan :d

QUOTE="shapes, post: 48228057, member: 675436"]Duygusal olan benmişim
Çekileyim bari aradan :d[/QUOTE]
Yok anormal olan benim ,sen kal ben çekilirim ,zaten fotoda gelmedi bize :KK12::63::63:

Çok merak ettim şu an :)) hem millete ne.. elalem heeppp konuşur.. biz evlenirken ay çocuk boylu poslubu kız hiç olmuş mu pigme gibi derlerdi.. şimdi ay çocuk çökmüş yaşlanmış kız genç kız gibi duruyo maşallah diyolar :D ne poh yedikletini kendikeri de bilmiyolar boşverin

Keşke boyla, tiple mutluluk olsaydı. O zaman dünyada bu kadar acı yaşanmazdı. Bitmezdi çok sevse bile evlilikler.

Doğru söylüyorsunuz hanımlar neleri var Mutlu degıl Allah huylarımızı birbirine yakıştırsın gereksiz takıntımı şuraya bırakıyorum :21:

seni sevenler nişanlını sana yakıştırmaz ama sevmeyenler yada nişanlının tarafı da seni nişanlına yakıştırmaz. kimin ne dediği önemli değil ki. o konuşanlar bi kendilerine baksınlar ya

Bana da at foto bende sizi tanimiyorum ve çok merak ettim :D

Hiç önemseme insanların laflarını.
Sen beğendin sen alıyosun,güzellik görecelidir.
Konuşmak isteyen her türlü konuşur. Çok çirkin ayrıca insanların bu şekilde seninle konuşması..

Mutluluklar dilerim..
Ve at bakalım bana da bi foto, tüm dürüstlüğümle yorum yapayım ;) :nazar:

Resmen görüntü toplumu olmuşuz. Benim anlamadığım, bunları diyen kim, burada da var mı? Bizi bu dizler mahvetti.

kızlar 10 gün sonra düğünüm var cok uzun süredir beraber olduğum insanla evlencem cok şükür ☺️

Nişanlanalı cok olmadı dolasıyla nişandan sonra daha cok sevgilimi akrabalar görmeye başladı hep yakışmıyorsunuz sen daha güzelsin bu seni cok kıskanır gibi yorumlar almaya başladım ondan önce böyle bişeyi düşünmedim bile

Yanlış anlamayın 6 yılın üzerine evleniyoruz ben cok cok seviyorum nişanlımı bu yorumları duymadan hiç önemsemediğim şey au an takıntım oldu ...
Düğünümde herkes içinden böyle mi geçirecek diye takıyorum ...
Şimdi sevsen böyle düşünmesin sen evleniyorsun sonucta diyeceksiniz ama gerçekten cok seviyorum sadece bu düşünce cok rahatsız edici olmaya başladı ...

Beni tanıma ihtimali olmayan bi iki arkadasa foto atsam bana gerçekten samimi bişeyler söylese yakışma anlamında haa biz yakışıyorsunuz desek ne degıscek demeyin değişmiycek hiç bişey ben yine sevdiğim Ada'mla evlencem Allah nasip ederse sadece 3 . Kişilerin bizim için ne düşündüğünü merak ediyorum :KK33:
Bazi insanlarin hali ve tavriyla dis gorunusu guzellesir.
Hic takma.
Allah cirkin sansi vermis ona deyip dalga gec bitsin

bence her zaman kadın erkekten bir tık daha güzel olmalı :) benim eşim için de bana, sen daha güzelsin derler hep, ama umrumda mı benim, dünyanın en yakışıklı adamı gelse onun tırnağına değişmem, oyy bak aklıma geldi canım kocacım kurban olurum :)

kızlar 10 gün sonra düğünüm var cok uzun süredir beraber olduğum insanla evlencem cok şükür ☺️

Nişanlanalı cok olmadı dolasıyla nişandan sonra daha cok sevgilimi akrabalar görmeye başladı hep yakışmıyorsunuz sen daha güzelsin bu seni cok kıskanır gibi yorumlar almaya başladım ondan önce böyle bişeyi düşünmedim bile

Yanlış anlamayın 6 yılın üzerine evleniyoruz ben cok cok seviyorum nişanlımı bu yorumları duymadan hiç önemsemediğim şey au an takıntım oldu ...
Düğünümde herkes içinden böyle mi geçirecek diye takıyorum ...
Şimdi sevsen böyle düşünmesin sen evleniyorsun sonucta diyeceksiniz ama gerçekten cok seviyorum sadece bu düşünce cok rahatsız edici olmaya başladı ...

Beni tanıma ihtimali olmayan bi iki arkadasa foto atsam bana gerçekten samimi bişeyler söylese yakışma anlamında haa biz yakışıyorsunuz desek ne degıscek demeyin değişmiycek hiç bişey ben yine sevdiğim Ada'mla evlencem Allah nasip ederse sadece 3 . Kişilerin bizim için ne düşündüğünü merak ediyorum :KK33:
bana atsana ya merak ettim

Back
X