Takıntı yapmış olabilirim

sonrasizlik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
4
1
1
Merhaba kızlar, 2 yıldır süregelen bi ilişkim var. 1 kere ayrıldık ve 4-5 ay kadar ayrı kaldık. O sırada erkek arkadaşım biriyle çıkmış ve bana çok pişman olduğunu sen benimle ol da her şeye razı olduğunu söyledi. Varlığın yetiyor ailesiyle sıkıntıları var iş konusunda da öyle çıkma ihtimali var sen yanımda olduğun için içim rahat huzurlu diyor. Korkmam normal midir? Kızı takıntı yaptım ben galiba arkadaşlar haliyle de korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bence hiç takılma boşluğuna gelmiştir her insanda oluyor o bizde bile..

Sensiz duramıyorda ilk fırsatta başkasına nasıl koşuyor anlamadım ben.. siz niye korkuyorsunuz o kızdan sizi ayırır diyemi.. birdaha barışmakla hata yapmışsınız hayır gelmez o aşktan..

Sensiz duramıyorda ilk fırsatta başkasına nasıl koşuyor anlamadım ben.. siz niye korkuyorsunuz o kızdan sizi ayırır diyemi.. birdaha barışmakla hata yapmışsınız hayır gelmez o aşktan..
Kızın benim varlığımdan haberi yok ama onun hala erkek arkadaşımı seviyor olması beni çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…