• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAKINTI..

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
YA kızlar olayı anlatsam cok uzun kısacası bır kısıyle kavga etsenız akrabanız yada arkadasınız dıyelım. onu nası bosverırsınız nasıl olayları kafanızdan atarsınız yokmu bu ısın bır sırrı ben kendımı nere kadar yıycem boyle. gercı her konuda boyleyım kafamı yastıga bır rahat koymam ılla bısey bulurum dusunecek takacak

Diğer insanların daha büyük sıkıntıları olduğuna ve dünyanın sonu olmadığına inandırın kendinizi. Birde iyi şeyler düşünerek uykuya dalmaya çalışın daha kaliteli uyursunuz

Birisi ile dertleşmek işe yarıyor bence, çözüm bulamadığınız için takıntı haline getiriyorsunuz galiba.

Kimse kimse için doğmadı, herkes tek başına doğdu ve tek gömülecek. O yüzden sizden önemli olmadıklarını düşünün sürekli.

Kendıne amaclar edın ben amaclar edındıgımden berı kımseyı takmıyorum anında unutuyorum bu amaclar karıyer ,plan ,kendınle ılgılı değişikler vs cogaltılabılır..

Malesef ben de aynıyım kafayı yeme noktasına gelince tedavi olmayı denedim yarı bıraktım falan. Şimdi bir şeyleri kafama takınca tam anlamıyla geçmiyor ama yatışmama yardımcı oluyor sürekli şöyle diyorum kendime; O insanlar kim ? Ben onları kafama taktığım sürece varlar ve değerliler. Fikirleri neden bu kadar önemli olsun ki onlar öyle diyor olabilir. Benimle aynı görüşü savunsalar benim yanımda olsalar ne farkeder. Önemli insanlar değiller kendi kendilerine konuşsunlar ve neye inanmak isterlerse inansınlar. Onlara tartışmama gerek yok, ne düşündüklerinin bi anlamı yok benim için :confused:

Öncelikle arkadaş ve akraba arasında benim için koca bir fark var.

Akrabamsa o kişi eskisi samimiyetim olmaz ama genede akrabalık haklarını gözetir kin gütmem sadece seviyeli olurum. .

Arkadaşsa konuşup sorunu halletmeye çalışırım.

buraya yazmak bıle rahatlatıyo fıkırlerınız ıcın saolun kızlar

Herkesin başına gelir böyle şeyler.. Halk arasında da dertsiz başına dert mi arıyorsun sözü ile dile getirilir.. Benim çok enteresan bir yöntemim var. Ama önce hikayesi; Bir gün iş yerinde beni öyle zor bir duruma düşürdüler kii.. O an toplamam gerekiyordu ama şoka girdim, sesim çıkmadı.. Her ne kadar optimist bir yapıya sahip olsam da yaşadığım olayı ve o ortamı kafamdan atamadım.. Nezle oldum.. Şelale gibi akıyor burnum ve gözlerim.. Bu durumun beni hasta ettiğine de bi o kadar eminim.. Herkesin bildiği tylolhot var şu suda karıştırılıp içilen.. Ondan içiyorum hastalığımı yenmek için ama sürekli kafamda o insanlara dönüp hakaretler ediyorum, kafa bile atıyorum...düşün :bicak: İkinci tylolhotu da içtim ben.. sonra uyudum.. hemde 11 saat.. kaç tane rüya gördüğümü bilmiyorum ama her birisinde bir cinayet işliyorum.. her birisinin ipini çekiyorum.. Bi uyandım.. O kadar rahatlamışım kii. Hepsi ölmüş..
Bu olaydan sonra kime kızarsam kızayım kime kafamı takarsam takayım.. tylolhot içip uyuyorum..

Ben söverim. Her türlü söverim. Hırsımı alamam bir daha söverim.
Yine de rahat edemem.
Eskiden o kadar takardım ki uykusuz kalırdım.
Tabi ne oldu bu kadar takıntı sonrası ben hasta oldum.
Tanı: okb-anksiyete
Yine takıyorum ama bu sefer sövünce daha rahatlıyorum.

Düzenleme; ilaç kullandım.

Ben gidip dert yanarım. Ne yapayım yani insan başına gelen bir haksızlık olunca anlatıp rahatlama ihtiyacı duyuyor. Dedikodu gibi de görmüyorum bunu şahsen o bana her türlü pisliği yapacak ben de aman iyi bir insan olayım arkasından konuşmayım diyemem valla, ben de insanım içimi dökmeye rahatlamaya ihtiyacım var.

YA kızlar olayı anlatsam cok uzun kısacası bır kısıyle kavga etsenız akrabanız yada arkadasınız dıyelım. onu nası bosverırsınız nasıl olayları kafanızdan atarsınız yokmu bu ısın bır sırrı ben kendımı nere kadar yıycem boyle. gercı her konuda boyleyım kafamı yastıga bır rahat koymam ılla bısey bulurum dusunecek takacak

Bir süre olayı da o kişiyi de yok sayacaksınız, kendisinden haber almamaya özen gösterip, sosyalmedyada da ne yapıyor ediyor diye bakmayacaksınız. Sonunda bir şekilde bünye duruma alışıyor ve takmamaya başlıyor.

Back
X