Takıntı

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlarrr pasaportumu yenileticem pazartesi günü. Ama eski pasaport fotoğrafım çok kötüydü gıcık kadın saçlarımı sımsıkı toplatmıştı yok kulaklar felan gözükecekmiş. Kuzenimin pasaport fotoğrafını gördüm gayet saçları açık ve güzel. Googleda örneklerine de baktım önüne saçlarını atanlar var. Yüzümün kabak gibi kocaman çıkmasını istemiyorum. Bu kulak mevzusu felan doğrumu? Takıntı yapıyorum çünkü pasaportumu erkek arkadaşım görecek Allah başka dert vermesin evet. Bende böyle bi manyağım işte. Sizin pasaport fotoğrafınız nasıl merak ettim :)

Kızlarrr pasaportumu yenileticem pazartesi günü. Ama eski pasaport fotoğrafım çok kötüydü gıcık kadın saçlarımı sımsıkı toplatmıştı yok kulaklar felan gözükecekmiş. Kuzenimin pasaport fotoğrafını gördüm gayet saçları açık ve güzel. Googleda örneklerine de baktım önüne saçlarını atanlar var. Yüzümün kabak gibi kocaman çıkmasını istemiyorum. Bu kulak mevzusu felan doğrumu? Takıntı yapıyorum çünkü pasaportumu erkek arkadaşım görecek Allah başka dert vermesin evet. Bende böyle bi manyağım işte. Sizin pasaport fotoğrafınız nasıl merak ettim :)
Evet doğru. Saç açıksa bile saçlarınızı kulak arkasına doğru koymanız gerekiyor.

Sac Kulak arkasında olmalı.. ama bazen gorevli cok sorun etmeyip kabul edebiliyor.. turk pasaportum bi derece ama yabancı pasaportumdaki fotomu görseniz şükredersiniz :) o tip ile ben olsam sinirdan kovarim kendimi :)

Sac Kulak arkasında olmalı.. ama bazen gorevli cok sorun etmeyip kabul edebiliyor.. turk pasaportum bi derece ama yabancı pasaportumdaki fotomu görseniz şükredersiniz :) o tip ile ben olsam sinirdan kovarim kendimi :)
Ama niye ya
eve hirsiz girdi hirsiz bile calmamis
O kadar yani

Yok siz benim eski pasaportumu görseniz:)) şükrederdiniz

Eski pasaportumu cikarttirirken götürdüğüm fotografi uygun bulmadılar, hemen gittik 15 dk da cikandan cekindim. Ben saclarimi alnim tam kapanmayacak şekilde one getirdikce, kadın kabak gibi geriye attırdı of puf yaparak daha 19 yasindayim bişey de diyemedim :)
Neyse pasaport cikti tabi benim, 1 hafta ağladım. Neyse ki yenisi çıktı. Bu seferki de tam istedigim gibi olmadı ama kabullendim.. Durmadan acip bakacagimiz birşey degil sonucta :)

Amannnn Allahım erkek arkadaşın mı görecekkkkk:mad:

Takılıyorum:KK24: Bu gençlikte güzel dertleri de güzel.

Benim dudaklarım arasından hafif dişim görünüyor diye yeniden resim istediler ki diş olduğunu anlamak için

dikkatle bakman lazım o kadar minik aralıktı dudaklarım.Sanırım biraz şans işi

Fotoğraf parasını kıy bir dene istediğin gibi resmi.Olmadı mı arayıp yeni resim getirin diyorlar zaten.

Ama niye ya
eve hirsiz girdi hirsiz bile calmamis
O kadar yani

Benim 2 pasaportu da hırsız çaldı:))) tipe bak tam benlik dedi zaar..
Şaka bi yana ne olacak boşverin.. pasaport fotosu sonuçta.. ben nasılsa evrak içinde kalır diye çalıştığım yere verdim meğer kimliğe takiyorlarmis bi de o suratı göğsümde taşıyorum göstere göstere:))))

İlk pasaportumda saçım topluydu, 'makyajsız olur biyometrik foto' diye bildigim için tek rujla gittim, bir de gri renk giyinmisim salak gibi,beyaz perdenin önünde. Zaten beyaz da tenliyim, tam bir armut gibi çıkmıştım.
Ben de sizin gibi sonradan öğrendim öyle armut gibi cikilmayan fotolar da olduğunu. O yüzden ikinci pasaport için foto çektirmeye gittiğimde üstüme lacivert, omuz detayli güzel bir kıyafet giyindim,kuaförde saçlarıma dalgalı fon çektirdim, yüzüme de kontur yaptım, alnım daha küçük çıksın,gözaltımdaki her halka belli olmasın diye-kapaticilar falan. Hiç ugrasmadiysam yarım saat uğraştım, güzel bir resim çektirdim.
AMA ertesi sabah , sabahın köründe randevuya gittiğimde farkettim ki fotoğraflar yok! Başka çantada kalmış.
Koşa koşa karakolun sokağındaki mahalle fotoğrafçısına gittim, şipşak bir resim çekti,5 dk'da verdi adam.
Sonuç?
Yine ofsayt...
Üstelik bu seferki 10 yıllıktı. On yıl daha en çirkin halim kalacak pasaportta...
Tek avuntum (anlık çekilen) Shengen fotoğrafım gerçekten çok güzel, gamzelerim falan çıkmış, muzip muzip bakmisim.
Ona da şükür diyorum...
Ayrıca saçlar açık olsa da o kulaklar görünüyor. O yüzden saçlarınızı dalgalı yapıp önden hafifçe yana orebilirsiniz kalın bir şekilde.

Benimkide ayni kabak gibi:))

Kızlar çektirdim biyometriği başarılımı başarısızmı?:) ben yine beğenmedim, fail

Valla yanlış anlama ama bunu biyometrik olarak kabul ederlerse gider bende bunu kanıt olarak gösterip,herkesler kulağı kapalı,ful makyajlı, gülerek çektirmiş,gareziniz bana mı derim:olamaz:

Valla yanlış anlama ama bunu biyometrik olarak kabul ederlerse gider bende bunu kanıt olarak gösterip,herkesler kulağı kapalı,ful makyajlı, gülerek çektirmiş,gareziniz bana mı derim:olamaz:
Kulak açık kız:)) bak dur ne göstericem sana. Bu öne bile atmış saçlarını:))

Eklentiler

• IMG_7055.webp
    IMG_7055.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 89
İnsan niye pasaport fotoğrafını önemser ya, açıp açıp bakıyor musunuz ki :D
Sadece kontrol eden görevli görür o da beğense ne beğenmese ne

Back
X