Takıntı

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
Arkadaşlar sizce 4-5 yıldır kredi kartiyla yaptığı bütün alışverişlerin fişlerini saklayan bir erkek normal midir

Gerekçesi neymiş?
Bence normal değil.
2 sene saklaması bellllllkiiiii. Garanti süresi içinde aldığı şeyin başına birşey gelirse diye ammaaaa

4–5 sene ne ola ki?

Ayrıca kredi kartı sliplerini mi saklıyor yoksa fiş/fatura mı? Fatura ise nakit alışverişlerin faturasını da saklıyor mu?

Offff gece yarısı kafamda gene deli sorular

Acaba yıllar geçtikçe ekonomi durumunu karşılaştırma yapmak için mi saklıyor, başka bir sebep gelmedi aklıma

Gerekçesi neymiş?
Bence normal değil.
2 sene saklaması bellllllkiiiii. Garanti süresi içinde aldığı şeyin başına birşey gelirse diye ammaaaa

4–5 sene ne ola ki?

Ayrıca kredi kartı sliplerini mi saklıyor yoksa fiş/fatura mı? Fatura ise nakit alışverişlerin faturasını da saklıyor mu?

Offff gece yarısı kafamda gene deli sorular
Slipleri saklıyor

bekarken su elektrik faturalarini filan saklardım ama 5 yıl filan değil en fazla 2 yıl
kredi kartı harcamaları zaten mobil yada int te görüntülenebiliyor fişleri saklamak çok gereksiz kesinlikle normal değil

Mesela yemek yediği lokantaların ıslak.mendillerini de biriktiriyor
Muhtemelen çocukluğundan gelen bir takım problemler vardır. Diğer huyları iyiyse görmezden gelinebilir.
Benim eşim de taa üniversitedeki defterlerine kadar saklamış. O defterler nerelere gitti geldi bi bilseniz.. bazıları seviyor işte. Çok sorun göremedim ama dediğim gibi bir izleyin bakalım nereye gidiyor bu istifçilik.

Back
X