• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takıntııı

tam birliktelik olmadı ,ama bir sürü hamilelik şüphesi ile ilgili acılan konular zarla ilgili tedirginlikler madem sonrasında bu kadar korku yaşıyorsun ya sevgilinle bu haltı yeme ya da yedin korkma arkasında dur sonuçlarına katlan baska ne diyebilirim bilemedim

Son düzenleme:
Tatlım o zaman sen ciddi ciddi psikolojik destek al bu kadar takıntı iyi değil hayatı kendine zindan etmekten başka bir işe yaramaz. Bu arada bende obsesifim ama seninki çok daha ağır gibi.

inanmadım gittim ultrasona bile girdim düşün :( o olaydan sonra hayatım zindan oldu şimdi her şeyi takıyorum her şeyi :(

tam birliktelik olmadı ,ama bir sürü hamilelik şüphesi ile ilgili acılan konular zarla ilgili tedirginlikler madem sonrasında bu kadar korku yaşıyorsun ya sevgilinle bu haltı yeme ya da yedin korkma arkasında dur sonuçlarına katlan baska ne diyebilirim bilemedim

eminim bir şey olmadığından ama obsesiflik başladı işte en enn kötü şeyi getiriyorum aklıma hep

inanmadım gittim ultrasona bile girdim düşün :( o olaydan sonra hayatım zindan oldu şimdi her şeyi takıyorum her şeyi :(

Psikiyatriye git büyük olasılıkla size ilaç verecekler bana vermişlerdi. 6 ay kullandım sonra yine doktor kontrolünde bıraktım ara ara nüksediyor ama eskisi gibi değil bu ara temizliğe şarmış durumdayım. O ilaçları alınca da gerçi sersem gibi oluyor insan ama mecbur kullanıyorsun. Hatta sana şunu söyleyeyim ilaçları aldığım dönem sürekli gülümsüyordum hiçbir şey umrumda değildi. Hatta bir akşam eve gittiğimde eşime vallahi bu ilaçları kullandım kullanalı yolda biri bana ana-avrat küfür etse güleceğim o derece koptum hayattam bile demişliğim var yani.

Psikiyatriye git büyük olasılıkla size ilaç verecekler bana vermişlerdi. 6 ay kullandım sonra yine doktor kontrolünde bıraktım ara ara nüksediyor ama eskisi gibi değil bu ara temizliğe şarmış durumdayım. O ilaçları alınca da gerçi sersem gibi oluyor insan ama mecbur kullanıyorsun. Hatta sana şunu söyleyeyim ilaçları aldığım dönem sürekli gülümsüyordum hiçbir şey umrumda değildi. Hatta bir akşam eve gittiğimde eşime vallahi bu ilaçları kullandım kullanalı yolda biri bana ana-avrat küfür etse güleceğim o derece koptum hayattam bile demişliğim var yani.

ilaç da kullanmak istemiyorum aslında ama abla ya. nasıl atlatıcam hçbir fikrim yok. arkadaşlarımlayken bir şey gelmiyor aklıma ama yalnız kalınca var ya neler neler artık

ilaç da kullanmak istemiyorum aslında ama abla ya. nasıl atlatıcam hçbir fikrim yok. arkadaşlarımlayken bir şey gelmiyor aklıma ama yalnız kalınca var ya neler neler artık

O zaman yalnız kalmamaya çalış, çık gez dolaş özellikle böyle buhranlı zamanlarında hiçbir şey yapamasan bile en azından biraz çıkıp yürüyüş yap iyi gelecektir.

Bence kizlik zarina takacagina sevgiline taksan daha iyi. Hicbir sekilde inancsiz erkekten hayir gelmez. Ne demek namaz kilmana kuran okumana bise demem! Sanane be bu olmasi gereken bisey sanki ondan izin alcaksin bu ne sacma bisey. Biran once ayril kendini dinini ve ahiretini dusunuyorsan

___dega___

gerçekten öyleydi ama kızlar, sadece değme olmuştu ve ben evhamlanıp çok kötü günler geçirdim, birliktelik olmamıştı yani. açtığım başlıkta da öyle yazıyordu. böyle demeyin lütfen, psikolojim tamamen bozuldu zaten o günlerden sonra. şimdi her şeyi takar haldeyim.

Bak canım, eğer bizimle alay geçmiyorsan gerçekten kafan karışmış.

Namazıma ibadetime karışmaz, ama inançsız bir sevgilim var diyorsun. Allah beni cezalandıracak diyorsun

Acaba hamilemiyim diye konuların var? Dini inançların ağır basan biriysen, buna da mı çocuk zorluyor seni? Öyle yada böyle hayatta da bir duruşun olmalı, yoksa gerçekten dengesizleşirsin, psikolojinin bozulması normal.

.

Bak canım, eğer bizimle alay geçmiyorsan gerçekten kafan karışmış.

Namazıma ibadetime karışmaz, ama inançsız bir sevgilim var diyorsun. Allah beni cezalandıracak diyorsun

Acaba hamilemiyim diye konuların var? Dini inançların ağır basan biriysen, buna da mı çocuk zorluyor seni? Öyle yada böyle hayatta da bir duruşun olmalı, yoksa gerçekten dengesizleşirsin, psikolojinin bozulması normal.

.

cidden haklısın. haklısın.

Bence kizlik zarina takacagina sevgiline taksan daha iyi. Hicbir sekilde inancsiz erkekten hayir gelmez. Ne demek namaz kilmana kuran okumana bise demem! Sanane be bu olmasi gereken bisey sanki ondan izin alcaksin bu ne sacma bisey. Biran once ayril kendini dinini ve ahiretini dusunuyorsan

___dega___

ben sordum da öyle dedi yok canım ne diyeyim ki namaza kurana diye

sen kendinden emin duruşunu sergilersen kimse senden şüphelenmez diye düşünüyorum fakat eşin olacak insan istisnai olarak zar takıntısı olan hastalıklı bir ruh ise gerçekten buna yorum yapamayacağım. Bence aklını ve düşüncelerini faklı şeylerle oyalamalısınki bunları düşünmemek takıntı haline getirmemek için.

kızlar ben bu aralar obsesifliğe doğru yol alıyorum sanırım. hergün kendime icatlar çıkarıyorum. şimdi de kızlık zarını taktım kafaya. bi ilişki olmadı ama ya bi şekilde yırtıldıysa ben farkında değilsem? ya ilk ilişkide kanamazsa ve eşim buna inanmazsa vs neler neler artık ya anlatamam. düşünmekten başıma ağrılar giriyor. psikolojik değil mi tüm bunlar. erkek arkadaşım var bir de, biraz inançsız, 2 yıldır beraberiz ve en başından biliyodum. Allah var diyor ama yani nası desem. ailesi benim ailem gibi babası namaz kılar oruç tutar. ama erkek arkadaşım yapmıyor bunları. ben de aman aman ibadet yapıyorum diyemem zaten maalesef. namazına kuran okumana bişey demem ki diyor. öyle ki o kadar güzel anlamlı şefkatli seviyor ki ondan ayrılma dşüncesi bile ağlatıyor beni. böyle biriyle birlikte olduğum için Allah beni cezalandırır mı diye düşünmeye başladım hep bi diğer takıntım da bu. bişeyler söyleyin a dostlar.

Bir iliski yok diyosun diger konularinda hamilelik suphelerinden dert yanmissin.bence sen adamla evlende hem sen obsesif olma hemde gunaha girne daha fazla .dahada yazicamda anladin sen onu...

Kız sadece takıntı hastası, bişeyin gerçekten olup olmaması önemli değil "ya olduysa" düşüncesi insanı yer bitirir, dalga geçilmesin hele komik hiç bulunmasın bu herkesin anlayabileceğı bişey değil................

Kız sadece takıntı hastası, bişeyin gerçekten olup olmaması önemli değil "ya olduysa" düşüncesi insanı yer bitirir, dalga geçilmesin hele komik hiç bulunmasın bu herkesin anlayabileceğı bişey değil................

aynen öyle. kendime söz geçiremiyorum. mantıken yok. ama ya olduysa. bi kere yakalanmaya görün, her yerde karşıma çıkıyor artık...nasıl zor günler geçiyorum bilseniz.

aynen öyle. kendime söz geçiremiyorum. mantıken yok. ama ya olduysa. bi kere yakalanmaya görün, her yerde karşıma çıkıyor artık...nasıl zor günler geçiyorum bilseniz.

Nasıl kötü oluğunu biliyorum malesef :50: umarım daha fazla kaptırmadan kendinizi iyileşirsiniz...

gerçekten öyleydi ama kızlar, sadece değme olmuştu ve ben evhamlanıp çok kötü günler geçirdim, birliktelik olmamıştı yani. açtığım başlıkta da öyle yazıyordu. böyle demeyin lütfen, psikolojim tamamen bozuldu zaten o günlerden sonra. şimdi her şeyi takar haldeyim.

Demek ki durduk yere degilmis. Kendini o surtunme konusunda suclu hissediyorsun ve onu dusunmektense zari dusunuyor beynin. Kendi kendine kabul et surtunme iliskisi yasadigini soyle kendine artik

bir kere değmiş olması sürtünmeyse öyle o zaman? :44:

Gecmis konulariniza bakmadim ama degmis olmasi bile sizi rahatsiz etmis ki takmissiniz bunu adi muhim degil ve sizin degerlerinize karsi oldugu icin kabullenemiyorsunuz kabullenseniz bu endiseyle basa cikamayacak olan zihin bunu kizlik zari takintisinin arkasina sakliyor.. yoksa siz de gayet iyi biliyorsunuz ki degmeyle yahut baska bir seyle bozulmaz bu ancak iceriye bir cisim girerse ya da iliski olursa bozulur

Back
X