- 7 Nisan 2018
- 72
- 89
- 38
- 33
- Konu Sahibi Elifbetull
Arkadaşlar öncelikle herkese meraba uzun zamandır takip ediyorsun ama ancak üye olabildim benim kendimle ve sevdiğim insanlarla ilgili ( annem babam kızım kardeşim ve eşim ) inanılmaz bi hastalık yakınım var. En ufak bi baş ağrısını beyin tümörüne ufak bi öksürüğü akciğer kanserine yoruyorum ve bunu kafamda kurup duruyorum doktor aksini söylese de ikna olamıyorum. Üniversiteyi bitireli 3 yıl oldu üniversite döneminde dr bu takıntılarım en üst düzeydeydi ışık yakıp kapatmalar ve bunun gibi bir sürü anlamsız şey kafama takılır ve yapmazsam sevdikle4im ölecek sanırdım . O dönem ciddi bi tedavi gördüm okb dendi ve geçti kontrollü olarak ilacı bıraktım fakat kızım doğunca yeniden gün yüzüne çıktı bu takıntılarım biraz daha farklı olarak. Suan sadece sürekli ya hastaydak ya ölürsek tarzında kotkularım var ama bu b3ni çok yoruyor. Günlerce kafama takıyprum ağlıyorum doktor aksini söylese bile bazen ikna olmuyorum. Doktora gittim verdikleri ilaçları bilirsiniz cook uyutuyor sarhoş gibi yapıyor Kızım yaklaşık bir yaşında ve bnm daha dinç olmam lazım o yüzden ilaçları da kullanamıyorum ☹ çünkü inanın ilaç içip 20 saat uyuyabiliyorum yada öyle dikkatsiz oluyorum ki ayakta uyuyorum. Doktor ilaçların çoğunun bu etkisi var diyor içmem gerekiyormus. Sizce ne yapmalıyım bunu nasıl aşabilirim ?