• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılarım...

Çok teşekkür ederim cevabın için. Farklı bir açıdan bakmamı sağladın. Çok haklısın. Eğer bu kuruntularımı falan nişanlıma yansıtırsam daha kötü olabilir. Dediğin gibi zaten zor bir ilişkiden çıkmış, kurtulmuş. Bir de benim kuruntularımla sıkmayayım onu ve bir felakete sürüklemeyeyim. Teşekkür ederim tekrardan..
Canım bosu bosuna kuruntu edıyon o kadar zaman gecmıs o kafaya takacak birini bulmus ki yakasından dusmus bole dusunup kendını ılıskını yıpratırsan onndan farkın kalmaz ayrıca unu okumussun insanlar okul gormemıs bı suru meskale buluyo sende bulabilirsin yanlızlıkdan stresten takıyon bunları emın ol

Şimdiii

Kız ne zaman çağırsa giden sevgilisini elinde görüp canı nasıl istiyorsa öyle davranmış, adamı kaybetmiş.

Erkeklerde de genel bir huy var ki kafasında bitirdiyse gerçekten biter.

Kadınlar gibi ince düşünmezler, düz mantık.

Adamın o kızla işi kalmamış.

Seninle çok kısa zamanda nişanlanmış olması biraz nispet yapar gibi ama zaten yaşı da büyük olduğundan evlenmek istemesi normal.

Sen şu an fazlaca boş vaktin olduğundan kurup kurup oynuyorsun arkadaşım.

Kendine uğraşlar edin.

Tamam arkadaşım :) Spor-mSpor-müziğe falan yönelsem iyi olacak..

Ahh canım benim yaa benimde başımda böyle birşey vardı. Yani arayıp sormuyordu eski sevgilisi ama onunla baya şeyler yaşamışlardı.
3 sene birlikte olmuşlardı,kız şımarığın tekiymiş çok çektirmiş sevgilime. En sonunda dayanamayıp ayrılmışlar.
Şimdi aklına bile gelmiyor,hatırlamak bile istemiyor-doğal olarak-.
Sana tavsiyem aklına böyle şeyler getirme. Ne kadar beraber olursa olsunlar,kendilerine acı çektirmiş,kendisini kötü hissettirmiş biriyle bir daha beraber olmak istemez bir erkek. Sadece erkek değil kimse istemez.
Sevgilinle ne güzel beraberliğiniz var,Allah tamamını erdirsin. Aklına takma bu konuları. Hatta konuşmayın hiç. Kız basit biri işte belli yaptıklarından. Sen böyle kafanda kurarsan büyür büyür sevgiline patlarsın. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyi devasa boyutlara taşırsın. Sevgilinle önüne bak sen. Güven ona. Emin ol aklının zerresinde değildir o kız.

Teşekkür ederim. . Bir nebze de olsa içimi rahatlattın..

Eskiye takılı kalma ama sevgılınınde o kızla bı duygusal bagı kalmadıgından da emın ol sureklı ayrılan barısan sevgılıler bı boslukta tekrar bı araya gelebılırler

Mesleği gereği telefon numarasını değiştiremezdi. Facebookunu kapatmadı ama :( Facebook kapatmama sebebi de sonuçta ailesinden-eş dosttan uzakta yaşıyor.. İletişime geçebileceği site facebook. Oradan fotoğraflarla takip ettiği eşi dostu ailesi var, sebebi bu olabilir. Facebook konusunda kafamı kurcaladın bak şimdi :)

tatlım, benim kocam da 10 yıldır aynı hattını kullanıyordu iş çevresi önemliydi ama adam iki numara getirmiş biri senin biri benim dedi. Önemli herkese bu yeni numaram diye bilgi verdi. İş vs bahane diye düşünüyorum. Face konusunda da biz ortak hesap açtık ikimizin adına ama siz evli değilsiniz ona bişey diyemem lakin yeni bi face açıp, arama motorlarında bulunmayacak şekilde düzenleyebilir. Aklında kuşkular varsa bunu yapsın en azından

Çok teşekkür ederim cevabın için. Farklı bir açıdan bakmamı sağladın. Çok haklısın. Eğer bu kuruntularımı falan nişanlıma yansıtırsam daha kötü olabilir. Dediğin gibi zaten zor bir ilişkiden çıkmış, kurtulmuş. Bir de benim kuruntularımla sıkmayayım onu ve bir felakete sürüklemeyeyim. Teşekkür ederim tekrardan..

rica ederim sana bol şans Allah yardımcın olsun.. :)

Back
X