Tam anlamiyla beni anlattin canim cok muzdaribim bu durumdan insallah kurtaricak birisi cikarBende çok merak ediyorum.Sürekli kafamda plan proje çok yoruluyorum.Bazen diyorum ki okadar yaşıcam bile belli değil takılma üzülme ama elinde olmuyo insanın.
En azindan normal olalim cok haklisin. :)Bende ayniyimvurdum duymaz olmakta iyi değil bi ortasını bulmak lazım
Dort gozle bekliyoruz basaran kardeslerimizi o zamanBirşey oldugu zaman sımdı bn bunu dusunmeyecegım dıye kendımı frenlemeye calısıyorum bazen yapabılıyorum bazen yapamıyorum kesın cozumunu bende bulamadım
Bir isin bin turlu ince ayrintisini dusunmekten artik yorgun hissediyorum. Acaba boylemi olmaliydi soyle olsaydi iyi mi olurdu. Neden boyle oluyor.Ben bu durumdan cok yoruldum
Soyleyin bana nasil umursamaz olurum, nasil gormezden gelirim. Amaannn demeyi cok istiyorum
bazen cok umursamaz oluyorum bazende herseyı takıyorum bende anlamıyorum nasıl oluyor kotu bırseyDort gozle bekliyoruz basaran kardeslerimizi o zaman
Aslinda bi an oyle diyorum sonra kafami yastiga koydugumda niy3 boyle oldu niye soyle demedim neden boyle surekli soruyorumİlk olarak kendınızı yıpratmamayı düşünün sonrasında benden değerli mi her şey dıyın ve geçin
Fazla düşünmek her zaman size zarar verir.gecmışı getiremeyiz.soyleyemedıgınız seyleri de düşünüyorsanız her kımse arayın ve söyleyin içinizde tutmayın ve rahatlayınAslinda bi an oyle diyorum sonra kafami yastiga koydugumda niy3 boyle oldu niye soyle demedim neden boyle surekli soruyorum
Deniyecegim :)Fazla düşünmek her zaman size zarar verir.gecmışı getiremeyiz.soyleyemedıgınız seyleri de düşünüyorsanız her kımse arayın ve söyleyin içinizde tutmayın ve rahatlayın
Cok haklisin. Taktigin bence guzel. Sanirim zamanla insan amaan moduna giriyor yasadikcaBen soyle bi cozum buldum.. dusunsem de olacak olan oluyor dusunmesem de.. plan yapipta uymayinca cok kotu hissederdim asiri mukemmellieyciydim .simdi oluruna birakmayi gozumde buyutmemeyi o gunu o plani dusunup de gunumu zehir etmemeyi ogrendim ogreniyorum.. buna sartlandirdim kendimi umarim boyle devam ederim ..
Insanlarin ne dedigini takma konusuna gelince ;o insanin hayatimda nasil bir yer kapladigi , ona benim ne hissettigimle dogru orantili takintilarim..
Bir isin bin turlu ince ayrintisini dusunmekten artik yorgun hissediyorum. Acaba boylemi olmaliydi soyle olsaydi iyi mi olurdu. Neden boyle oluyor.Ben bu durumdan cok yoruldum
Soyleyin bana nasil umursamaz olurum, nasil gormezden gelirim. Amaannn demeyi cok istiyorum
is hayatim olsun ozel hayatim olsun bende cok yorardim kendimi bu kadarina gerek olmadigini da kafama taktigim seyin olacak olana varmasiyla karar verdjm mutluyum huzurluyum aceleye gerek yok gayret var israr yok artik..Bende de vardı mesela ortak bi proje ödevi yapıyoruz iş paylaşımı yapıyoruz ma ben sanki tüm işler benim elimde geçmezse düzgün olmicak ış gibi hissedip herşeyi en ince ayrıntısıyla düşünüp tüm işi sırtlanırdım ve bitirene kadar kendi kendimi yerdim bu bni psikolojk olarak çok yorarsı ama bi süre sonra yaşadığım olaylardan sonra kafa yapımı değiştirmeye karar verdim sürekli kendime sorular sordum böyle karmaşık anlarda. Basit düşünmeye çalıştım. Çok deiştim şimdi eşim çok rahat biri oldum diyor ama fazla umursamaz oldum şuan.
Cok haklisin. Taktigin bence guzel. Sanirim zamanla insan amaan moduna giriyor yasadikca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?