Takıntılarımdan bıktım,Herseyi dusunmekten de bıktım

valla hanımlar,
bir ilaç var doktorlar veriyor,
benim anneme de vermişler.
bütün gün zangır zangır elleri titreyerek dolaşan kadın,
sabah kalkınca yatağını bile toplamıyor
öyle bir umursamaz oldu ki anlatamam
kafalar çiçekkk...

Bende ilaç kullanıyorum..Eskiden en ufak şeyleri bile günlerce dert ederdim kendime.4 yıldır kafa misss :)) Bırakmayıda düşünmüyorum.Geçen "ilacım bitti "dedim eşime eşim eczacıya " 4-5 paket verin" demişEczacı mümkün değil demiş hüsrana uğramış, yine eskisi gibi olurum diyeGittim ben aldım eczaneden adam huzur doldu resmen :)))

Insallah bende oyle oluyorum. Inaninki tum hastaliklarimin sebebi dusunmekten stresten

Zepdrex mi ilacinin adi

Bu kişilikle alakalı birşey ve tamamen değişmesi mümkün değil diye düşünüyorum. Kısmi olarak kontrol altına alınabilir. Ben de böyleyim. Şöyle mı olsaydı böyle mi olsaydı? Şunu mu deseydim bunu mu deseydim? Düşünür dururum hep. Beni üzen bir olayı birine anlatır gibi konuşur dururum hep içimden. Kendimi hasta ediyorum anca. Mideme vuruyor. Mide rahatsızlığı çekiyorum. Yemek yeme problem yaşıyorum. Sonra halsiz güçsüz kalıyorum. Bu kafaya takma problemi ruhsal anlamda da fiziksel anlamda daha zarar veriyor. Kontrol altına almaya çalışıyorum. Kendimi bazı telkinler vererek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Yüzde yüz bir başarı elde edemesem de faydası oluyor zaman zaman.

Bu takıntı insanı , hayatını mahveder valla. Bende de var bu illet en ufak şeyi büyütür de büyütürüm kurcalarım kafamda çok zor .

Mükemmelliyetçilik hastalığına tutulmuşsunuz. Aynından bende de var.
Ben yoksa iş aksar, düzgün olmaz, birine bir şey olur diye düşünüyorum. Sonunda anksiyeteye kadar vardı tabi.
Terapi almaya başladım tavsiye ederim size de.

Burcun ne acaba

aynı dert bende de var 28 yasındayım saçlarımda beyazlar çıkmaya basladı yemınle bu ılletten kurtulmak ıstıyorum gıtgıde daha da kaygılı bır ınsan oldum ne olacak bu böyle ya

özellikle kocam konusunda öyle olmak istiyorum biliyorsan formülü bana da söyle.denedim pek geçerli bir şey elde edemedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…