Insallah bende oyle oluyorum. Inaninki tum hastaliklarimin sebebi dusunmekten strestenBende de vardı mesela ortak bi proje ödevi yapıyoruz iş paylaşımı yapıyoruz ma ben sanki tüm işler benim elimde geçmezse düzgün olmicak ış gibi hissedip herşeyi en ince ayrıntısıyla düşünüp tüm işi sırtlanırdım ve bitirene kadar kendi kendimi yerdim bu bni psikolojk olarak çok yorarsı ama bi süre sonra yaşadığım olaylardan sonra kafa yapımı değiştirmeye karar verdim sürekli kendime sorular sordum böyle karmaşık anlarda. Basit düşünmeye çalıştım. Çok deiştim şimdi eşim çok rahat biri oldum diyor ama fazla umursamaz oldum şuan.
Zepdrex mi ilacinin adiBende ilaç kullanıyorum..Eskiden en ufak şeyleri bile günlerce dert ederdim kendime.4 yıldır kafa misss :)) Bırakmayıda düşünmüyorum.Geçen "ilacım bitti "dedim eşime eşim eczacıya " 4-5 paket verin" demişEczacı mümkün değil demiş hüsrana uğramış, yine eskisi gibi olurum diye Gittim ben aldım eczaneden adam huzur doldu resmen :)))
Yok canım yazayım sana.Zepdrex mi ilacinin adi
Bir erkegin takmasida baska biseydir ya ne diyim Allah kolaylik versin kardeşimEşim çok takar herşeyi ondan bana fırsat kalmıyor bıdı bıdı çok rahatsız edici bir sey
Cnm ben zepdrex kullaniyorum ama bayanin bahsettgi baska bir ilac. Ozelden yazdi banaŞu ilacın ismini banada yaziverin kızlar :))
Bu takıntı insanı , hayatını mahveder valla. Bende de var bu illet en ufak şeyi büyütür de büyütürüm kurcalarım kafamda çok zor .Bir isin bin turlu ince ayrintisini dusunmekten artik yorgun hissediyorum. Acaba boylemi olmaliydi soyle olsaydi iyi mi olurdu. Neden boyle oluyor.Ben bu durumdan cok yoruldum
Soyleyin bana nasil umursamaz olurum, nasil gormezden gelirim. Amaannn demeyi cok istiyorum
Burcun ne acabaBir isin bin turlu ince ayrintisini dusunmekten artik yorgun hissediyorum. Acaba boylemi olmaliydi soyle olsaydi iyi mi olurdu. Neden boyle oluyor.Ben bu durumdan cok yoruldum
Soyleyin bana nasil umursamaz olurum, nasil gormezden gelirim. Amaannn demeyi cok istiyorum
Balik malesefBurcun ne acaba
özellikle kocam konusunda öyle olmak istiyorum biliyorsan formülü bana da söyle.denedim pek geçerli bir şey elde edemedim henüz.Bir isin bin turlu ince ayrintisini dusunmekten artik yorgun hissediyorum. Acaba boylemi olmaliydi soyle olsaydi iyi mi olurdu. Neden boyle oluyor.Ben bu durumdan cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?