• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılarımdan kurtulamıyorum

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Çok zor süreçlerden geciyorum ve aşırı takıntılı olmaya başladım , sürekli kafaya bir şey takıyorum ve kötü bi şey olacakmış gibi düşünüyorum sonra içim kararıyor .

Sınavlarımda başladı bu takıntılarım yüzünden kendimi derse veremiyorum, bu sebepten dolayı doktora da çok gittim ilaç kullandım ama geçmedi. Ben bu takıntılarıimdan nasıl kurtulcam ya içimdeki sürekli kötü bi şey olacakmış gibi hissi düşüncesi ne zaman geçecek ya benim gibi olan var mı ya da tek ben mi böyleyim ? :( gerçekten bıktım artık herkesi her şeyi takmaktan neler önerirsiniz bana bu konuda gerçekten çok ihtiyacım var

Son zamanlarda yaşadıklarınız tetikliyor sanırım. Doktor en iyi çare benim aklıma başka çözüm gelmiyor.
Bir de vesveseye karşı dua okuyun bol bol..

Son zamanlarda yaşadıklarınız tetikliyor sanırım. Doktor en iyi çare benim aklıma başka çözüm gelmiyor.
Bir de vesveseye karşı dua okuyun bol bol..
Çok teşekkür ederim yine gitcwm doktora ama fayda pek görmüyorum sanki

İyi bir doktora gidin. Bazen doktorlar ilaç yazıp geçiyor. İmkanınız varsa psikolog ile görüşün. Ve kendinizi telkin etme yöntemleri bulun. Duanın iyileştirici etkisine inanın. Geçmiş olsun.

mrb ben fransada yasiyorum bir cikmazin icindeyken tavsiye uzerine bir hoca ile gorustum.Gayet güvenilir işinin ehli bir zat kendisi.11 gun gibi kisa bir zaman diliminde kesin sonuc aldim.kendisine ten yada whatsaptan ten ulasabilirsiniz.
Takdır mı? Cinci mı? :confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinizi yormayın hayat herseye rağmen guzel .
Olumlu düşünün eğer içinden çıkamıyorsanız da yardım alın mutlaka .

Back
X