Bendede artıp azaldıgı oluyor,Hayatınızı düzene soktukça takıntılarınız azalır diye düşünüyorum
Gerginlik yaşadığım dönemlerde bendede olur
Mesala kontrol etmek değilde ağız şıpırtısına takılırım
Yolda yürürken kötü bir şeye basmak gibi bir korkum var
Dönem dönem artar azalır bu durumlar bendede
Keşke fotografla ikna olabilsem,Fotoğrafını çekin. Atıyorum musluk mu, en son kapatınca foto çekin.
Ütü mü, prizden çıkarıp foto çekin.
Kapı mı, anahtar üstündeyken foto çekin. Gibi gibi...
Şu devirde iş bulmuşken bu nedenle bırakmak zorunda kalmayın.
Üstelik iş bırakmak çözüm de değil, yeni iş bulsanız gene aynısı olacak.
Gerekirse kendime kimsenin fark etmeyeceği minik bir kamera alıp takar, akşam sil baştan izlerdim tüm gün ne yapmışım diye ama yine de işimi bırakmazdım.Keşke fotografla ikna olabilsem,
O kadar saçma ki ya fotograftan sonra açtıysam diye düşünüyorum.
Hani muslugu acık unutmak degil derdimde ya bıraktıysam ya bırakırsam gibi.
Tedavi olun canım.Merhaba arkadaşlar,
Boşanma aşamasındayım,
Bi şekilde ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyor,
İş bulmak çalışmak vs. Kendime bakmak zorundayım,
Ama bende bi kaç senedir takıntılar var,
Kontrol etme takıntısı ne yaptıysam kurtulamadım,
Hiç birşeyden emin olamıyorum,
Şimdi yeni bir işe başladım,
Ama sırf bu takıntılar yüzünden bırakmayı düşünüyorum,
Sürekli ora açıkmı kaldı musluk kapandımı ya birşey olursa diye düşünmekten içim içimi yiyor,
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Böyle takıntısı olup başa çıkabilen oldumu,
Zaten zor bir süreçteyim böyle iyice çekilmez bir hal aldı hayatım
Ne bileyim iş yeri zarara girer yok ocak kalırsa birşey olur diye mahvoldumGerekirse kendime kimsenin fark etmeyeceği minik bir kamera alıp takar, akşam sil baştan izlerdim tüm gün ne yapmışım diye ama yine de işimi bırakmazdım.
Soruna değil çözüme odaklanın.
Ayrıca musluğu açık da bırakabilirsiniz insanlık hali, hepimizin yapabileceği bir dalgınlık. Birinin ölümüne sebebiyet vermediğiniz her hatanın dönüşü mümkün.
profesyonel yardım alın fotoğraf çektikten sonra bile emin olamayacak seviyedeyseniz ayıp değil ki olabilir.
Bu konuda bir destek alıyor musunuz? Ben kesinlikle işinizi bırakmanızı tavsiye etmem.Zihninizin başka şeylerle meskul olmasi,işle ilgili bile olsa gorustugunuz insanların olması,iş nedeniyle takıntılı rutinlerinizin sapabiliyor olması , sokağa çıkabiliyor olmanız sizin iyi olabilmeniz için küçümsenmeyecek faydalari olan şeyler
Teşekkürler,Tedavi olun canım.
Yok mahkemeyle alakası yok,Mahkemede kullanılır diyemi korkuosun?Bende boşandım ve boşanma aşamasındayken gıttım.Avukata sordum bunu kullanırlarmı diye her ınsan psıkıyatrıye gıdebılır dedı.Tedavı olmadan aşamazsın.Bende Okb hastasıyım.Sızdede buyuk ıhtımal bu hastalık var ama daha cok yenı ılerlemeden destek alın.
Allah yardımcımız olsun.Bende de takintiyla beraber anksiyete var.Dogumumdan sonra destek almayi ciddi ciddi dusunuyorum.Yoksa yasam kalitesi felaket dusuyor.
O ocagi acik unuttum mu olayinda 1 saatlik köy okulundan izin alip eve dondugumi bilirim.
Merhaba arkadaşlar,
Boşanma aşamasındayım,
Bi şekilde ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyor,
İş bulmak çalışmak vs. Kendime bakmak zorundayım,
Ama bende bi kaç senedir takıntılar var,
Kontrol etme takıntısı ne yaptıysam kurtulamadım,
Hiç birşeyden emin olamıyorum,
Şimdi yeni bir işe başladım,
Ama sırf bu takıntılar yüzünden bırakmayı düşünüyorum,
Sürekli ora açıkmı kaldı musluk kapandımı ya birşey olursa diye düşünmekten içim içimi yiyor,
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Böyle takıntısı olup başa çıkabilen oldumu,
Zaten zor bir süreçteyim böyle iyice çekilmez bir hal aldı hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?