- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Engellemek de çözüm.olmadi başka başka numaralardan arıyor.ben de ona küfür etttigim icin kilifina uydururum dediNe hakla sizi savcılığa veriyor ki onu rahatsız eden siz değilsiniz, böyle bir şeye cesaret edemez korkmayın reddedilmeyi hazmedemeyecek biriymiş kuru gürültü yapıyor, iş güç sahibi insan daha iyi bir uğraşı yok demek ki engelleyin telefondan. Sizi tanıştıran arkadaşlarınız bilmiyor mu saplantılı adamı musallat etmişler size, onlara durumu belirtin olmadı ailenize söyleyin utanacak bir seyiniz yok ki sizi tehdit etsin.Devam ederse polise gidin.
Silah ile ilgili bir işi olan insanın işyerine böyle bir durumdan dolayı bile uyarı gitmesi aklını başına almasına sebep olur !Engellemek de çözüm.olmadi farklı farklı numaralardan ariyor
Durduk yere küfür etmemişsindir , o senin gözünü korkutmak istiyor anlaşılan .. ama gerçekten rahatsızlık veriyorsa sende şikayette bulun , Allah korusun keşkelerle uğraşmaBen de ona küfürler ettim ya bir şey olmaz dimi
sen korkacağına adamı korkutsana bak senin astsubaylığını yakarım yarın gidip sana tacizden dava açıyorum kendi başını ye deKızlar yazin arkadaşım araciligiyla biriyle tanistirildim.Kanim ısınmadı bir daha da konuşmadık.Ama arkadaşım numaralarımızı vermişti birbirimize bir süre görüştükten sonra sildik .Yani ben öyle sanmışım.1 ay önce tekrar ulaştı ilk bir kaç gün iyiydi .Sonra sürekli huzursuzluk çıkaracak şeyler soyledi.Kendisi astsubay.Bana sans vermezsen gelir evini bulurum ,okulunu başarım felan demeye başladı.Tabi bu kavgalarda o da ben de birbirmize küfürler ettik.Bugun de bana en azından şans vermezsen seni savcılığa veririm ailene rezil ederim demeye başladı .Zaten yalnız yaşıyorum korkuyorum ne yapmaliyim. Kendimi nasıl soğuturum bu dengesizden
O arkadaşına söyle bir daha numaranı kimseye vermesin . Numaranı da değiştirKızlar yazin arkadaşım araciligiyla biriyle tanistirildim.Kanim ısınmadı bir daha da konuşmadık.Ama arkadaşım numaralarımızı vermişti birbirimize bir süre görüştükten sonra sildik .Yani ben öyle sanmışım.1 ay önce tekrar ulaştı ilk bir kaç gün iyiydi .Sonra sürekli huzursuzluk çıkaracak şeyler soyledi.Kendisi astsubay.Bana sans vermezsen gelir evini bulurum ,okulunu başarım felan demeye başladı.Tabi bu kavgalarda o da ben de birbirmize küfürler ettik.Bugun de bana en azından şans vermezsen seni savcılığa veririm ailene rezil ederim demeye başladı .Zaten yalnız yaşıyorum korkuyorum ne yapmaliyim. Kendimi nasıl soğuturum bu dengesizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?