• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı adam

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar yazin arkadaşım araciligiyla biriyle tanistirildim.Kanim ısınmadı bir daha da konuşmadık.Ama arkadaşım numaralarımızı vermişti birbirimize bir süre görüştükten sonra sildik .Yani ben öyle sanmışım.1 ay önce tekrar ulaştı ilk bir kaç gün iyiydi .Sonra sürekli huzursuzluk çıkaracak şeyler soyledi.Kendisi astsubay.Bana sans vermezsen gelir evini bulurum ,okulunu başarım felan demeye başladı.Tabi bu kavgalarda o da ben de birbirmize küfürler ettik.Bugun de bana en azından şans vermezsen seni savcılığa veririm ailene rezil ederim demeye başladı . :( Zaten yalnız yaşıyorum korkuyorum ne yapmaliyim. Kendimi nasıl soğuturum bu dengesizden

Ne hakla sizi savcılığa veriyor ki onu rahatsız eden siz değilsiniz, böyle bir şeye cesaret edemez korkmayın reddedilmeyi hazmedemeyecek biriymiş kuru gürültü yapıyor, iş güç sahibi insan daha iyi bir uğraşı yok demek ki engelleyin telefondan. Sizi tanıştıran arkadaşlarınız bilmiyor mu saplantılı adamı musallat etmişler size, onlara durumu belirtin olmadı ailenize söyleyin utanacak bir seyiniz yok ki sizi tehdit etsin.Devam ederse polise gidin.

Ne hakla sizi savcılığa veriyor ki onu rahatsız eden siz değilsiniz, böyle bir şeye cesaret edemez korkmayın reddedilmeyi hazmedemeyecek biriymiş kuru gürültü yapıyor, iş güç sahibi insan daha iyi bir uğraşı yok demek ki engelleyin telefondan. Sizi tanıştıran arkadaşlarınız bilmiyor mu saplantılı adamı musallat etmişler size, onlara durumu belirtin olmadı ailenize söyleyin utanacak bir seyiniz yok ki sizi tehdit etsin.Devam ederse polise gidin.
Engellemek de çözüm.olmadi başka başka numaralardan arıyor.ben de ona küfür etttigim icin kilifina uydururum dedi

Siz onu şikayet edince mesleki disiplin cezası da alabilir bundan da haberi vardır umarım.Siz ona yalnız olmadığınizi hissettirin.Aileniz var devletin polisi var, savcısı var ne sanıyor kendini.Sizi nasıl taciz ettiği ortaya çıkar herkese anlatacak bir şeyi yok, ayıp onunki, o korksun.

Korkmayın hicbirsey yapamaz.
Korkutmak icin yapıyor.

Asker olarak onun daha cok korkmasi gerekiyor.
Devletin verdiği silahla ne okul basması. ...

Biraz güçlü durun , ürkecek bakın.

Guclu durun derken bende seni şikayet edicem falan demenize dahi gerek yok.
Sen bilirsin edebilirsin asker olan sensin okul basarim diyen de sensin , diyin mesela...

Kızlar yazin arkadaşım araciligiyla biriyle tanistirildim.Kanim ısınmadı bir daha da konuşmadık.Ama arkadaşım numaralarımızı vermişti birbirimize bir süre görüştükten sonra sildik .Yani ben öyle sanmışım.1 ay önce tekrar ulaştı ilk bir kaç gün iyiydi .Sonra sürekli huzursuzluk çıkaracak şeyler soyledi.Kendisi astsubay.Bana sans vermezsen gelir evini bulurum ,okulunu başarım felan demeye başladı.Tabi bu kavgalarda o da ben de birbirmize küfürler ettik.Bugun de bana en azından şans vermezsen seni savcılığa veririm ailene rezil ederim demeye başladı . :KK43: Zaten yalnız yaşıyorum korkuyorum ne yapmaliyim. Kendimi nasıl soğuturum bu dengesizden
sen korkacağına adamı korkutsana bak senin astsubaylığını yakarım yarın gidip sana tacizden dava açıyorum kendi başını ye de

Bence o seni savcılığa vermeden ( neye dayanarak vereceğini anlamadım) mesajları silmeden sen ona beni rahatsız etmeye devam edersen asıl ben seni savcılığa vereceğim astsubaylığını da yakarım de bakayım yazıyor mu birdaha eğer devam ederse hemen savcılığa git.

Kızlar yazin arkadaşım araciligiyla biriyle tanistirildim.Kanim ısınmadı bir daha da konuşmadık.Ama arkadaşım numaralarımızı vermişti birbirimize bir süre görüştükten sonra sildik .Yani ben öyle sanmışım.1 ay önce tekrar ulaştı ilk bir kaç gün iyiydi .Sonra sürekli huzursuzluk çıkaracak şeyler soyledi.Kendisi astsubay.Bana sans vermezsen gelir evini bulurum ,okulunu başarım felan demeye başladı.Tabi bu kavgalarda o da ben de birbirmize küfürler ettik.Bugun de bana en azından şans vermezsen seni savcılığa veririm ailene rezil ederim demeye başladı . :KK43: Zaten yalnız yaşıyorum korkuyorum ne yapmaliyim. Kendimi nasıl soğuturum bu dengesizden
O arkadaşına söyle bir daha numaranı kimseye vermesin . Numaranı da değiştir

Sizi küfrettiniz diye mi savcıya şikayet etcekmiş. Eee ya onun söyledikleri. Yazık ya keske tedavi görse. Yukarıda size zaten arkadaşlar gayet makul şeyler yazmışlar. Korkmayın ama size ders olsun çamura taş atmayın ki bulaşmasın bi daha kimseyle küfürleşmeyin kapatın suratına teli gitsin ne diye seviye kaybedesiniz ki ...

Savcılığa falan veremez sanmam, karşılıklı küfür varsa sizinde onu vereceğinizi bilir çünkü ve bu durumda onun kaybı daha büyük olur , görevden alınma ya da en azından prestij kaybı .

Sizin aileniz ogrense ne olur ki ? Tepki vereceklerini anlayabiliyorum, kufretmissiniz falan ama sonuçta ortada ayıp birşey yok aslında.. size terbiyesizlik edilmiş siz de karşılık vermişsin zira sinirle.

Hatta açıklayabilirseniz siz açıklayın ailenize durumu. Sonra da yine yazarsa rezil olacak bir şeyim yok benim dersiniz. Konuşabilirsin ailemle, zaten biliyorlar dersiniz, kalır öylece.

bence gidin şikayetçi olun. küfür ettiyseniz de azılı suçlu değilsiniz souçta hapse atacak halleri yok.

Back
X