takıntılı adamla evli kalmaya çalışmak

Bi üye vardı evde et pişirdi diye kocası kavga çıkarmıştı. Çocuk neye dokunsa üvey evlat gibi yapma etme dokunma diyordu. Bu tamamen deger vermemek. Adı da titizlik olmuş

Bi üye vardı evde et pişirdi diye kocası kavga çıkarmıştı. Çocuk neye dokunsa üvey evlat gibi yapma etme dokunma diyordu. Bu tamamen deger vermemek. Adı da titizlik olmuş
Bir araba için insan evladına bağırır mı? Mal canın yongasıdır eyvallah da çocuk arabaya benzin döküp yakmaya kalkışmamış su dökmüş ne var bunda
Ben böyle bir durumda muhtemelen gece eşim uyurken kalkar arabanın yanına gider bir kutu asetonu arabanın kaportasına sürerdim, anahtarla da hay senin arabana yazardım.

evet esirger mesela asla kredi kartını vermez bana çünkü para konusunda da takıntılı gereksiz harcama yapmaz
Valla takıntılıysa gidip tedavi olacak, olmuyorsa siz kendinizi kurtarmaya bakın.
Hiç bir evlilik dört dörtlük değil ama sizinki işkenceye dönüşmüş.

Eşiniz askeri sistemden dolayı baya dakik ve titiz alışmış bir kadın için evde sürekli askeri iştima yapan eş çok zor, eşinizi terapi almaya ikna edebilirseniz çok iyi olur , evde de tüm isleri siz yapmıyorsunuzdur umarım, size iki çözüm sunacağım eve robot süpürge alın ben aldım baya baya rahat ettim eşim benden daha çok rahat etti , şimdi ayda bir kere büyük süpürge ile eşim süpürüyor gerisi robot süpürge de , diğer önerim ise arada yardımcı alın eve hatta imkanınız var ise haftalık gelsin , eşinizi düzeltmeniz çok zor gibi geldi bana ...

Esinizin ciddi psikolojik destege ihtiyaci var. Anlasilan o ki sizi de sindirmis. Esim beni bu sekilde sacma bir sebepten arasa tunele giriyorum hayatim bay der telefonu kapatirim. Onun dikkate almami istedigi seyler mantikli seylerse yaparim yoksa sirf onun takintilari eylensin diye istedigini yapmam. Su tespitinizde haklisiniz. Asker kokenli bireylerde emir komuta olayi o kadar psikolojilerini etkiliyor ki. Esim 1 sene yedek subay askerlik yapmis. Hala ara ara role girer gibi o gunleri yasiyor. Hala komutanlarindan biri ile ilgili bir ani anlatirken neredeyse ayaga kalkip asker selami verecek. Sizin esiniz devamli bu isi yapiyor. Artik karakreri bu olmus. Sizi baskilamasina etki altina almasina izin vermeyin. Savas gibi olacak ama bu sartlar altinda siz benliginizi yitirirsiniz. Mantiksiz gelen talimatlarina asla uymayin. Cok istiyorsa kendi kalkip gidebilir sabahin erken saatinde bayramlasmaya. Demekki siz istememissiniz. Onceden konusup anlasmak yerine emrivaki yapiyorsa ve bu cok sik tekrarlaniyorsa sizin sinirlariniz fazlaca ihlal ediliyor demek oluyor.

Eli kırılmamış eşinizin açık kaldı ise bir zahmet kapatsın. Belki acele ile çıkıldı evden. Yere saç düşmesinden daha normal ne olabilir bu dünyada. O yüzden her gün evimizi temizliyoruz. Başkasının pisliğini değil kendi pisliğimizi temizliyoruz sonuçta. Ayy çok sinirlendim. Kullandığım kelimeler yanlış oldu ise özür dilerim.

ayrıca çocuk yere de arabaya da eve de her şeyi döker. Adı üzerinde çocuk ya. Dinsizin hakkından imansız gelir derler ne kadar doğru. Valla bir güzel tartışın eşiniz ile. Haddini bilsin. Bilmiyorsa kapının yolunu gösterin psikopat herif ya

takıntılıysa toplasın temizlesin o zaman paşam

Cocuk dedigin sey zaten surekli bisey doker, su buna dahil. Eger babasinin arabasina bunu yaptigi icin babasi ona cemkirirse, korkudan titretirse net bosanirim. Tek basina oturup kendi evini kendisi temizlesin madem.

Sizi arayıp cene calacağına bir zahmet rahatsız oluyorsa süpürsün,derleyip toplasın.
Bu nedir kaynana misali bık bık.
Ben olsam inadına dağınık bırakırdım galiba zira çok sinir bozucu bir tavrı var adamın.

Ay sanki benim eşimi anlatmışsınız bir an ben yazdım sandım çözümü varsa ben de alırım bi dal

Tek sorun saçımın teli olsa keşke robot süpürgem var ama her konuşa takıntılı geçen akşam balkonda kitap okuyordum eve geldi bu daha adımını atar atmaz balkonun ışığı niye açık dedi hami yani unuttu isem ışığı açık falan hata keza beni iğneleyecek yine

Eşiniz terazi burcumu acaba bende de var o kadar olmasada aşırı titiz kızdığı zaman cilveyle nazla bir şekilde ikna ederim hep konuyu bel altı vururum oda gülüp unutur hoop sonra bidaha
Size de tavsiye ederim

Bu adamla ömür geçmez ama yine de karar sizin tabi ...

Ömrünüze yazık. Genç yaşta sinir hastası edecek sizi. Para vermez, huzur vermez, dirlik vermez... Mesela hastalanırsanız sizinle ilgilenir mi? Bilmiyorum ya böyle biriyle ömür geçmez.

konuştum defalarca ben senin askerin değilim dedim öyle davranma bana dedim ama değişen bir şey yok

Esiniz, asker evet ama rutbesi nedir? Sunun icin soruyorum, liseden bu yana askerligin icindeyse sizde onun askerisiniz cunku askerlik adamin damarlarina islemistir.

Asker esleri, asker cocuklari evlerin emir eridir. Asker cocugu olarak yaziyorum, bunu degistiremezsiniz.

Cok kotu bir ozelliktir, haklisiniz ama kaniksanmis bir durum bu degismez.

Yok simdiki uzmanlardan, teskere birakanlardansa bunu degistirmeye cabalayin kanina islemeden.

Isiniz zor orasi ayri mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…