- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
Bi üye vardı evde et pişirdi diye kocası kavga çıkarmıştı. Çocuk neye dokunsa üvey evlat gibi yapma etme dokunma diyordu. Bu tamamen deger vermemek. Adı da titizlik olmuşEl kadar çocuğa arabaya su döktü diye bağırmış çocuk korkudan titremişeşiyle çocuğundan başka her şeyi kıymetli adamın araba bu su da dökülür gazoz da dökülür iç dış yıkamaya verirsin evladından önemli mi?
yok maaş kartım kendimde ama param bitti dediğimde bu ay diyelim vermezMaaş kartınızıda bunamı verdiniz?
Yanlış anlamışımdır inş...
Bir araba için insan evladına bağırır mı? Mal canın yongasıdır eyvallah da çocuk arabaya benzin döküp yakmaya kalkışmamış su dökmüş ne var bundaBi üye vardı evde et pişirdi diye kocası kavga çıkarmıştı. Çocuk neye dokunsa üvey evlat gibi yapma etme dokunma diyordu. Bu tamamen deger vermemek. Adı da titizlik olmuş
Valla takıntılıysa gidip tedavi olacak, olmuyorsa siz kendinizi kurtarmaya bakın.evet esirger mesela asla kredi kartını vermez bana çünkü para konusunda da takıntılı gereksiz harcama yapmaz
Eşiniz askeri sistemden dolayı baya dakik ve titiz alışmış bir kadın için evde sürekli askeri iştima yapan eş çok zor, eşinizi terapi almaya ikna edebilirseniz çok iyi olur , evde de tüm isleri siz yapmıyorsunuzdur umarım, size iki çözüm sunacağım eve robot süpürge alın ben aldım baya baya rahat ettim eşim benden daha çok rahat etti , şimdi ayda bir kere büyük süpürge ile eşim süpürüyor gerisi robot süpürge de , diğer önerim ise arada yardımcı alın eve hatta imkanınız var ise haftalık gelsin , eşinizi düzeltmeniz çok zor gibi geldi bana ...merhaba.Kolay kolay insanlara ders anlatabilen biri değilim beceremem ama buraya içimi dökmek iyi gelecek gibi.5 yıllık evliyim eşim asker lakin bu askeri sistemi bana da yansıtıyor aşırı derece titiz bir adam her konuda maddi manevi yere bir saç teli düşse nefret ediyor.sürekli elimde süpürge ile gezmemi isteyen bir tip.mesela vestiyer kapağı kapalı olmak zorundaymış hep kapı kolu ona çarpıyormuş kırılırmış camı.dün kızımla avm ye gittik hemen fotoğraf atmış bu vestiyer kapalı neden açık kalmış diye. yerde saç tellerim fazla düşmüşse o gün evde ise hemen arar niye böyle bıraktın ortalığı diye.ki sabahları işe alel acele yetişiyorum zaten başka ilden ilçeye gidiyorum çalışmaya.ama eşimin bu takıntıları çok sık boğaz ediyor beni.ben de tam tersi rahat bir insanım detaylara kafa yormam çok.evimi temiz tutarım elimden geldiğince ama elimde süpürge ile dolaşacak derecede değilim.işteyken ya da dışarda iken eşim bu tarz takıntıları için arayınca çok kötü hissediyorum kendimi o gün bütün gün modum düşüyor.mesela kurban bayramında 9 a alarm kurdurdu bana erken kalk diye annemin evine geç diye.bi tatil günüm var uyumak istiyorum onu bile izin yok.bayram da 11 de uyansam sıkıntı yaptı senin yüzünden bayram gezmesine geç kaldık dedi.insanlar kaçmıyor dedim ben de.hayat zaten zor eşimin de böyle zorlaştırması beni mahvediyor
Evin giderlerini nasıl bölüştünüz?yok maaş kartım kendimde ama param bitti dediğimde bu ay diyelim vermez
Ay sanki benim eşimi anlatmışsınız bir an ben yazdım sandımmerhaba.Kolay kolay insanlara ders anlatabilen biri değilim beceremem ama buraya içimi dökmek iyi gelecek gibi.5 yıllık evliyim eşim asker lakin bu askeri sistemi bana da yansıtıyor aşırı derece titiz bir adam her konuda maddi manevi yere bir saç teli düşse nefret ediyor.sürekli elimde süpürge ile gezmemi isteyen bir tip.mesela vestiyer kapağı kapalı olmak zorundaymış hep kapı kolu ona çarpıyormuş kırılırmış camı.dün kızımla avm ye gittik hemen fotoğraf atmış bu vestiyer kapalı neden açık kalmış diye. yerde saç tellerim fazla düşmüşse o gün evde ise hemen arar niye böyle bıraktın ortalığı diye.ki sabahları işe alel acele yetişiyorum zaten başka ilden ilçeye gidiyorum çalışmaya.ama eşimin bu takıntıları çok sık boğaz ediyor beni.ben de tam tersi rahat bir insanım detaylara kafa yormam çok.evimi temiz tutarım elimden geldiğince ama elimde süpürge ile dolaşacak derecede değilim.işteyken ya da dışarda iken eşim bu tarz takıntıları için arayınca çok kötü hissediyorum kendimi o gün bütün gün modum düşüyor.mesela kurban bayramında 9 a alarm kurdurdu bana erken kalk diye annemin evine geç diye.bi tatil günüm var uyumak istiyorum onu bile izin yok.bayram da 11 de uyansam sıkıntı yaptı senin yüzünden bayram gezmesine geç kaldık dedi.insanlar kaçmıyor dedim ben de.hayat zaten zor eşimin de böyle zorlaştırması beni mahvediyor
Tek sorun saçımın teli olsa keşke robot süpürgem var ama her konuşa takıntılı geçen akşam balkonda kitap okuyordum eve geldi bu daha adımını atar atmaz balkonun ışığı niye açık dedi hami yani unuttu isem ışığı açık falan hata keza beni iğneleyecek yineEşiniz askeri sistemden dolayı baya dakik ve titiz alışmış bir kadın için evde sürekli askeri iştima yapan eş çok zor, eşinizi terapi almaya ikna edebilirseniz çok iyi olur , evde de tüm isleri siz yapmıyorsunuzdur umarım, size iki çözüm sunacağım eve robot süpürge alın ben aldım baya baya rahat ettim eşim benden daha çok rahat etti , şimdi ayda bir kere büyük süpürge ile eşim süpürüyor gerisi robot süpürge de , diğer önerim ise arada yardımcı alın eve hatta imkanınız var ise haftalık gelsin , eşinizi düzeltmeniz çok zor gibi geldi bana ...
Bu adamla ömür geçmez ama yine de karar sizin tabi ...Tek sorun saçımın teli olsa keşke robot süpürgem var ama her konuşa takıntılı geçen akşam balkonda kitap okuyordum eve geldi bu daha adımını atar atmaz balkonun ışığı niye açık dedi hami yani unuttu isem ışığı açık falan hata keza beni iğneleyecek yine
konuştum defalarca ben senin askerin değilim dedim öyle davranma bana dedim ama değişen bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?