Oooooo gençmişsin,ne güzel.Deniyorum , sadece deniyorum.
Gercekten canlı ceset olmaktan öyle yoruldum ki.
25 yasımın sonlarındayım, 26 yasımda belki hayat bana farklı gelir diye umuyorum. İnanın takıntı galiba ve allah kimseye yaşatmasın
Eskiden olsa böyle şeyler yapabilirdim, ama söyle deyim ben ona karsı böyle kendimce ufal oyunlar bile istemiyorum.Hirs yapiyor olabilirsiniz bende cevap gelmeyince sinirlenirim kendim soyle çözüm bulmuştum.. cok seviyordum ve bitmesini istemiyordum ama baktim ki niyeti yok , belli gidicek. Ona son mesaj attim ve direk sildim. Mesaja verdigi yanıta cevap vermedim ve boylece hirs yapmadimdusununce hala sinirlendirmiyor diyemem çünkü o tavri bile kendimi cok degersiz hissettirmisti belliydi gitmek istediği ama tuttum kendimi..madem isteği bu aşkından ölsem de haberi olmayacak dedim kendime...yerlerde sürünsem de o bilmeyecek ve başardım. Boyle olunca kendime guvenim artti..o anki duygularımın seliyle neden kendimi dusureyim ki dedim..bastan ona sergileyemiyordum bu tavri..Sizinki neden bu kadar mağrur? çünkü aramayan sormayan o. Bir yazsa hemen karsilik alacağını biliyor vs.
Gercekten dil çalışmak ise yarıyor mu? Ben de Arapça ve İng çalışacağım. Takıntılı olduğum canımı yakan birini unutmak istiyorumOooooo gençmişsin,ne güzel.
Bak kardeşim,önce kendinle barışmalısın.
Hayatımıza aldığımız insanlara hissettiklerimiz aslında kendi boşluklarımız bence.
Önce kendini sev,işini sev,yapabiliyorsan aileni sev,boş zamanlarında yapmaktan hoşlanacağın bir aktivite olur,onu sev. Yüzme olur,pilates olur,yabancı dil olur. Ben kendimi deli gibi Almancaya vermiştim mesela.Beynimi o kadar çok yoruyordum,zaten çok zor bir dil,başka bir şeye düşünmeye fırsat kalmıyordu.Pilatese de giderdim bir yandan beden de yorulsun diye.
Emin ol sen istersen başarırsın.
Allahımın izniyle insanoğlu tüm güçlükleri yenebilecek yapıdadır buna inanırsan daha kolay olur.
Bana yaramıştı.Gercekten dil çalışmak ise yarıyor mu? Ben de Arapça ve İng çalışacağım. Takıntılı olduğum canımı yakan birini unutmak istiyorum
Oooooo gençmişsin,ne güzel.
Hayatımıza aldığımız insanlara hissettiklerimiz aslında kendi boşluklarımız bence.
Önce kendini sev,işini sev,yapabiliyorsan aileni sev,boş zamanlarında yapmaktan hoşlanacağın bir aktivite olur,onu sev. Yüzme olur,pilates olur,yabancı dil olur. Ben kendimi deli gibi Almancaya vermiştim mesela.Beynimi o kadar çok yoruyordum,zaten çok zor bir dil,başka bir şeye düşünmeye fırsat kalmıyordu.Pilatese de giderdim bir yandan beden de yorulsun diye.
Allahımın izniyle insanoğlu tüm güçlükleri yenebilecek yapıdadır buna inanırsan daha kolay olur.
Ne kadar zaman aldı atlarmanız. Birde takıntılı mıydınız sizde yani bırakamama durumunuz avrmıydı. Sürekli geri dönme vs. Çünkü takıntı haline gelince bu normal yollar pek işe yaramıyor sanki.Oooooo gençmişsin,ne güzel.
Farkında olup kurtulamamak durumu. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Konunuzda kendimi gördüm resmen. Bende aynı süreçten geçiyorum. Bu öyle olmadı uymadı çıkar hayatından engelle heryerden iki güne toparlarsın denecek kadar basit bir süreç değil bunu çok iyi biliyorum.
Cok acı ama değil. Yani yok sayamıyorsun, hep ıkılemle oluyor.Farkında olup kurtulamamak durumu. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Konunuzda kendimi gördüm resmen. Bende aynı süreçten geçiyorum. Bu öyle olmadı uymadı çıkar hayatından engelle heryerden iki güne toparlarsın denecek kadar basit bir süreç değil bunu çok iyi biliyorum.
Ne kadar zaman aldı atlarmanız. Birde takıntılı mıydınız sizde yani bırakamama durumunuz avrmıydı. Sürekli geri dönme vs. Çünkü takıntı haline gelince bu normal yollar pek işe yaramıyor sanki.
Bittiğini kabul ettiniz mi kısmına cevap vereyim önce hayır edemedim. Edemiyorum. Yanlış olduğunu bildiğim halde malesef edemedim.Sürekli geri dönme işini sizde kim yapıyor, karsı tarafta siz gibi mi yoksa o istemiyor mu gercekten?
1,5 sene cebelleştim ben.Ne kadar zaman aldı atlarmanız. Birde takıntılı mıydınız sizde yani bırakamama durumunuz avrmıydı. Sürekli geri dönme vs. Çünkü takıntı haline gelince bu normal yollar pek işe yaramıyor sanki.
İşyerinde tüm bunları nasıl yapabiliyorsun ki?Yemin ederim size bir gram abartmıyorum, tek işim gücüm o gibiyim. Mesaj attı mı , ne yaptı, acaba nerde? Haftasonu ne yapacak, ? Acaba mesaj mı atsam? Sürekli bunlar kafamda dönüyor.
Eskiden olsa bunu evde yapıyordum tek farkı bu, yatakta duruyordum arada uyuyordum , rüyada bir haber almayı umuyordum , şimdi ise işte sürekli bunu yapıyorum. Kulagımda kulaklık , birşeyler dinliyorum .
Ayrılık aklıma gelince , fena oluyorum. Ben iyileseyim ama ayrılmayalım. Bittiğini kabul etmiyorum, bitti biliyorum artık ailesine dediyse Olmaz.
Bir yandan da kaderimse doner gelir diyorum.
Bir insan kendini nasıl bu kadar rezil eder aklım almıyor. Baska bir derdim yok gibi tek bunları dusunuyorum.
Kendimi sevmeye calısıyorum birkac dakika sürüyor. Hep kendi degerimi insanların bana verdiği değerle belirledim. Mesela birisi bana cok iyisin dese inanıyorum, kötüsünede hep baskasının fikriyle .
İlişkide de asla böyle istediğimde aramadım, kontrol için degıl istediğim için . Hep ters tepildi.
O istediğinde aradıgında hıc sorun yok, o ıstedıgınde bulustugumuzda sorun yok. Ama ben istediğimde berbat geciyordu mesela o bulusma.
Ben gercekten kafamı toparlamam lazım gerekiyor. Tek basıma da mutlu değerli olmayı, birine derdimi anlatmadanda durabilmek istiyorum. Birinin onayı olmadan yasamayı öğrenmem gerekli.
Sanırım işin en çok sabretmek kısmı önemli gerisi geçiyor. Fakat unutmaya kurtulmaya niyet etmekte önemli bu niyet ne zaman oluşacak bende bilmiyorum. Önemli olan o yola girmeyi kabul etmek. Bunu nasıl başardınız. Yani hangi noktada karar verdiniz buna. Umudunuzu mu kesti karşı taraf yoksa artık kurtulmalıyız mı dediniz.1,5 sene cebelleştim ben.
Arada geçici,part time işler buldum.
Terapiye devam ettim.
Sonra kalıcı bir iş buldum,Almancaya ve pilatese devam tabii.
Sonra sonra açıldım,kendime geldim,çok şükür.
Sorumlusu kim inanın bilmiyorum.narsist kurbanısınız.
hayatını yakmışım cümlesi bile ego içeriyor. bir benzerini duydum çünkü
bu adamı tamamen unuttuğunuz gün yeniden doğacaksınız haberiniz olmadan. kurtulun bu adamdan. sevip sevileceğiniz bi ilişkide böyle takıntılı depresif bi kadın olmayacaksınız sorumlusu bu adam. yazık canınıza.
Sorumlusu kim inanın bilmiyorum.
Sadece tek bildiğim kendimi iyilestirmem gerektiği, hayatı yeniden akısına sokarak.
Sürekli düşünmeyerek onu , naptı acaba kimle diye kurmadan, sürekli aglamadan.
Kendi hayatımı güzellestirmem şart oldu benım. Kimseyle olmadan , kendime sarılarak , kendimi severek en basta
Varya söyle deyim karsı durumda birini görünce siz dediniz ya onun durumunda gibi anlattınız.
Her şeyin farkında olup harekete geçememek çok üzücü. Ama psikoloğa giderek adım atmışsınız. Bu çok güzel.
Çünkü sizin gibi takıntılı insanların bunu yapması, tedavi görmesi şart.
Maalesef benim de başımda hayatının merkezine beni koyan, saplantılı, takıntılı, beni korkuttuğu için ayrılamadığım biri vardı. Zar zor kurtuldum. Çok çektim. Ama sizin yazdıklarınıza bakınca acaba gerçekten kurtuldum mu diye soruyorum kendime.
Şehir değiştirdim; hala acabalarım var. Her yerden iletişimi kopardım. Yine de bi yerden bana ulaşır mı korkum var.
Sonuç olarak karşı taraf için de öyle zor ki. Siz hem kendinizi hem de hayatınıza aldığınız insanı üzüyorsunuz aslında.
Son derece sağlıksız bir durum.
Keşke herkes sizin gibi bilincinde olup kendini düzeltmeye çalışsa. Umarım bu durumdan kurtulursunuz. Yoksa çok yazık olur. Böyle yaşanmaz.
Buna izin vermeyin.
Ben diğer tüm ılıskılerimde hıc böyle olmadım , herkese takıntı geliştirmiyorum, hatta genelde daha rahat tarafım, böyle bile bile bisey yapmadımnarsist kurbanısınız.
hayatını yakmışım cümlesi bile ego içeriyor. bir benzerini duydum çünkü
bu adamı tamamen unuttuğunuz gün yeniden doğacaksınız haberiniz olmadan. kurtulun bu adamdan. sevip sevileceğiniz bi ilişkide böyle takıntılı depresif bi kadın olmayacaksınız sorumlusu bu adam. yazık canınıza.
Biz okbliler olarak olaylarw çok farklı anlamlar yüklüyoruz. Her şeyi takıyoruz kendı degerımızı içimizde düşürüyoruz kimse çok iyi değil çok iyi olmaya da çalışmayalım ya bu çok iyi olmak meselesi insanlığa zaten uygun değil.Merhaba hanımlar;
Sabah yoğun bir iç sıkıntısıyla uyandım yine, bilirsiniz belki depresyonda sabahları çok zor olur, uyanmak istemezsiniz. İşe gitmek zorunda olmasam , asla cıkmam o yataktan .
Kalkmadan yataktan, yine aklıma bir şey geldi; eski sevgilimin, ya da ismine ne denirse , BAGIMLI oldugum kişinin söyledikleri aklıma geldi.
Durup dururken, “ senle duruyorum çünkü, senin kendine bir şey yapmandan korkuyorum. . Beni bir şekilde elinde tutuyorsun.
Cok zarar verdik birbirimize.
Seni belki hiç unutmayacagım ancak duramıyorum, dayanamıyorum. “
Sabah hiç bir şey yokken , öğleden sonra 4 5 sularında söylenen cümlelerdi.
Düşündüm 5 dk ve google açıp direkt. Yazdığım su oldu “Takıntılı aşk” ve ıkı dakika okudum.
Beni kac kez bırakınca ya da benım kişilik bagımlılıgımdan ötürü, ben bagımlı olmusum.
Benden ayrılmaması için, her şeyi yapmısım. Kendimi yerlere atmak, sürekli aramak, asla alan bırakmamak ona. Beni sevip sevmediğini dusunecek alan bile bırakmamısım.
Bunlar geçmişte sürekli beni bırakması sebep olabilir.
Ayrıldı hep nedenini aradım, geri döndü gitti döndü..
O asamada son bıraktıklarında artık , evinin yakınına gidip gelir misin dedim, sırf konusmak için. Sürekli neden sunmayıp , bir anda ayrıldı engelledi. Hazmedemedim.
Takıntı oldu bende gecmişten gelen . Bunların hepsi yaklasık 4 yıl evvel oldu.
1.5 yıl ayrı kaldık . Tamamen ayrıldık , o sırada hastalandım sebep o mu bılemıyorum ondan ötürü konustu, görüştük arada.
Benım hayatıma birisi girdi, onunla sırf unutmak için görüştüm, ve birsürü insanla konustum. Böyle önünü göremediğim bir süre yasadım.
Keza onunda hayatına birisi girdi, annesinin buldugu bir kız. Onla anlattıgına göre nişan evresine geldi, ayrıldı.
Geri bana döndü, ama hayatımı hiç sorgulamadan ben nasıldım, ne yaptım bilmeden.
Döndüğünde benım hayatım karmakarısıktı, okulu bitirmediğim, günü kurtardıgım bir hayat.
Dönmesin diye yasadıgım şehirde olmadıgımı söyledim, artık onu sevmediğimi vs. Ama geri döndü, dayanamadım. Güç gösteremedim.
O sırada hala o konustugum insanlar mesaj atıyordu, süphelendi.
Tüm hayatımı sorguladı, her görüştüğüm insanı sordu etti yaklasık 6 ay böyle gecti.
Kız arkadasım bile kalmadı, düzelir diye dusundum. Hayatımdan herkes cıkınca.
Ama düzelmedi. Sadece ailesi baskı yaptıgından dolayı evlilik fikrini sundu, korkuyordum ama kaybetmek istemiyordum.
Sunuda sordum beni seviyor musun?
Bilmiyorum dedi. Benım için evlilikte sevgi onemli degıl dedi, alısıyosun zaten dedi.
Sonrasında bende madem böyle bişeye giriyorum dedim, eksik kalan herşeyi anlattım. Okulu bitirmediğimi söyleyememiştim, onu söyledim. Birkac şey daha.
İlk konusmadı sonra da hayatını yakmısım dedi. İlk kez beni anladıgını dusundum, ilk kez bunu hissettim.
Sonrasında normal gibiydi, yalan söylediğim için pişmanlık duydum. ( söylememekte yalan)
10 gün once mesajlar azaldı, ben üstelemeye basladım. Düzelir , hazmetmeye calısıyor dedim kendime.
Sonrasında sabah hıc bisey yokken , basında dediğim şeyleri söyledi.
Senınle durma sebebım” kendine bir şey yapmandan korkuyorum” . Ben yoluna bakmak istiyorum.ancak telefonu kapatırken ise “ Sonra konusuruz.”
Ben yeniden olur mu olmaz mı bılmıyorum, ancak tek bildiğim ben kendimi toplamam lazım.
Ailesine söyledi mi bilmiyorum. su an beni yedekte mi tutuyor, ne oldu bılmıyorum. Sorsam doğruyu duyamayacagım. Belkide düzelmem gerekiyor. Kendimi sevmem . Artık bunu istiyorum kendimi sevmek, ne olursa olsun, kendimi affetmek.
Bu cuma günü lütfen banada dua edin ve hayırlısı olsun hakkımda.
Kendimi sevmem için, düzgün kararlar almam için, gercegı görmem için.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Desteğinizi de tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?