Takintili asktan nasil kurtulunur?

xGuzGulleri

İktisatçı Bayan
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
223
127
18
Kendimi bildim bileli aşkta yüzüm gülmüyor. Çirkin miyim şanssız miyim bilmiyorum. 12.sınıfta birini seviyordum. O hep başka kızlarla çıktı. Ben ise hep gözüm yaşlı onu bekledim. Onu çok sevdim. Hastanelik oldugum bile oldu. Universiteye geçtim ama hala onu unutamıyorum. Yeni birini de istemiyorum. Zaten onu sevdikten sonra kiminle konuşup flört ettiysem olmadı. Unutamıyorum onu. Hep kendimi onun sevgilileriyle kiyasliyorum. Ne yapmalıyım? :(

Kıyaslamaktan vazgeçerek
Zaman akıp gidiyor
5-10 yıl sonra evlenecek o zaman da eşiyle kıyaslarsın
Herkes hayatını yaşar sen olduğun yerde saymaya devam edersin
Şimdi tam zamanı
Ama o zaman çok geç olacak
Senelerine yazık olacak

Kıyaslamaktan vazgeçerek
Zaman akıp gidiyor
5-10 yıl sonra evlenecek o zaman da eşiyle kıyaslarsın
Herkes hayatını yaşar sen olduğun yerde saymaya devam edersin
Şimdi tam zamanı
Ama o zaman çok geç olacak
Senelerine yazık olacak

Onu en temiz duygularımla sevmistim ben. O kadar mutsuzum ki :(

Siz üç günde üç farklı konu açtınız. Konular da birbirinden farklı. Bugün bahsettiğiniz şeyler için psikiyatriste başvurmanızı öneririm. Kendinize meşgul edecek bir hobi vs edinin. Spora başlayın, resim atölyesine gidin, kendi kendinize kalmayın.

Kendimi bildim bileli aşkta yüzüm gülmüyor. Çirkin miyim şanssız miyim bilmiyorum. 12.sınıfta birini seviyordum. O hep başka kızlarla çıktı. Ben ise hep gözüm yaşlı onu bekledim. Onu çok sevdim. Hastanelik oldugum bile oldu. Universiteye geçtim ama hala onu unutamıyorum. Yeni birini de istemiyorum. Zaten onu sevdikten sonra kiminle konuşup flört ettiysem olmadı. Unutamıyorum onu. Hep kendimi onun sevgilileriyle kiyasliyorum. Ne yapmalıyım? :KK43:
Takıntılı sevince çok sevmiş bende onu seveyim diye birsey olmuyor. Aksine takıntılı olduğunu anladıkları, hissettikleri an arkalarına bakmadan kaçarlar. Kim hastalıklı gibi sevilmek ister ki? Böyle böyle olacağı varsa da o kişileri uzaklaştırıyorsunuz kendinizden. Sizinki ciddi bir rahatsızlık.

Siz üç günde üç farklı konu açtınız. Konular da birbirinden farklı. Bugün bahsettiğiniz şeyler için psikiyatriste başvurmanızı öneririm. Kendinize meşgul edecek bir hobi vs edinin. Spora başlayın, resim atölyesine gidin, kendi kendinize kalmayın.

Seneye dil kursuna gidecegim.

Back
X