Takintili asktan nasil kurtulunur?

Sizi aşağılayan küçük gören hayatında başkası olan adamı sevip ne yapacaksınız ?
Belki de size gözükmemek için sosyal medya hesabı kullanmıyor kişinin hayatını da kısıtlamışsınız.
Çok mu ağlanıp dökündünüz, ne kadar çok üstüne düşerseniz o kadar değersiz olursunuz.
Bence siz takıntı yapmışsınız ve sonu kötü olabilir kendinize farklı aktiviteler bulun örnek spor yürüyüş dil kursu gibi kurtulun bu durumdan yoksa kendinize yazık edeceksiniz ve ne yazık ki herkes hayatını yaşamaya devam edecek, hayatta ölümler depremler varken değer mi sizce bir hiç uğruna tükenip gitmeye ?

Sizi aşağılayan küçük gören hayatında başkası olan adamı sevip ne yapacaksınız ?
Belki de size gözükmemek için sosyal medya hesabı kullanmıyor kişinin hayatını da kısıtlamışsınız.
Çok mu ağlanıp dökündünüz, ne kadar çok üstüne düşerseniz o kadar değersiz olursunuz.
Bence siz takıntı yapmışsınız ve sonu kötü olabilir kendinize farklı aktiviteler bulun örnek spor yürüyüş dil kursu gibi kurtulun bu durumdan yoksa kendinize yazık edeceksiniz ve ne yazık ki herkes hayatını yaşamaya devam edecek, hayatta ölümler depremler varken değer mi sizce bir hiç uğruna tükenip gitmeye ?

Sosyal medya hesabını kapatma nedeni ben değilim. Çünkü hiçbir şekilde onu rahatsız etmedim. Sevgilisiyle ayrıldığı için acı çekiyordu.

Sosyal medya hesabını kapatma nedeni ben değilim. Çünkü hiçbir şekilde onu rahatsız etmedim. Sevgilisiyle ayrıldığı için acı çekiyordu.
Başkası için acı çeken biri için acı çekmeniz doğru mu ?
Aslında doğruyu biliyorsunuz ama kendinize bu kişiyi takıntı yapmışsınız

Kendimi bildim bileli aşkta yüzüm gülmüyor. Çirkin miyim şanssız miyim bilmiyorum. 12.sınıfta birini seviyordum. O hep başka kızlarla çıktı. Ben ise hep gözüm yaşlı onu bekledim. Onu çok sevdim. Hastanelik oldugum bile oldu. Universiteye geçtim ama hala onu unutamıyorum. Yeni birini de istemiyorum. Zaten onu sevdikten sonra kiminle konuşup flört ettiysem olmadı. Unutamıyorum onu. Hep kendimi onun sevgilileriyle kiyasliyorum. Ne yapmalıyım? :(
Kendine ve karsina cikana sans ver iyi olacaksin.

Siz ona degil karsiliksiz aska asiksiniz. O kim yani? Cok da tanimadiginiz, herhangi biri aslinda.

Ama bu ask acisi konforlu geliyor size. Neden? Reddediliyorsunuz da ondan. Reddedilince aci cekmekten baska bir sey dusmuyor size. Kendiniz hakkinda, dogustan eksik, cirkin, sevilmeye layik olmayan, mendebur biri oldugunuz yonundeki inanciniz dogrulaniyor, reddedildikce rahatliyorsunuz. Sizi seven birini siz cekici bulmazsiniz ki. Cunku beni sevdiyse bunda bir sorun vardir dersiniz. Ayrica o endise o ozlem ve ulasamama hissi sizde ask olarak kodlanmis...

Estetik olsaniz da degismez bu. Ben lisede sismandim. Universitede cok zayifladim. Hakikaten bakanlarin begendigi hos bir kiz oldum. Bazi erkekler ilgi gostermeye basladi. Ama yine gittim karsiliksiz sevdim. Bu sefer de baska ozelliklerimi kompleks yaptim. Mesela asik oldugum cocuk bir kizi seviyordu kiz yalniz yasiyor ozgur kiz ayaklarinda ben ailemle yasiyorum diye beni begenmiyor onunla gece disari cikamiyorum diye reddediyor diye uzuluyordum. Veya ben cahilim safim ondan sevmiyor diyordum.

Hic aklima gelmedi ulan sevmiyorsa sevmiyor seveni de cikar anacim bana erkek mi yok gul gibi cicek gibi kizim demedim. Aklima gelmedi cunku ben kendimi sevmiyorum ki nasil gelsin aklima.

Ozetle psikolojik destek, hobiler, kendini kesfetmek, sosyallik, spor, pozitif dusunmek, guzel yonde telkinler.... Bunlari oneriyorum kardesim sana.

Benim de basima gedi.. karsina oyle birisi cikiyor ki adini bile hatirlamiyorsun. Onunde iki secenek var, kesinlikle olmayacak de ve onune bak ya da dogru kisinin gelmesini bekle. Birisinde uzulerek beklersin birisinde de kendine sans vererek. Ama her turlu bir gun ge-ce-cek😉

Kendimi bildim bileli aşkta yüzüm gülmüyor. Çirkin miyim şanssız miyim bilmiyorum. 12.sınıfta birini seviyordum. O hep başka kızlarla çıktı. Ben ise hep gözüm yaşlı onu bekledim. Onu çok sevdim. Hastanelik oldugum bile oldu. Universiteye geçtim ama hala onu unutamıyorum. Yeni birini de istemiyorum. Zaten onu sevdikten sonra kiminle konuşup flört ettiysem olmadı. Unutamıyorum onu. Hep kendimi onun sevgilileriyle kiyasliyorum. Ne yapmalıyım? :KK43:

Zamanla geçecek bitecek. Hep hatırlayacaksın ama gülümseyerek. Karşına daha kötüsüde çıkacak keşke dediğin zamanlarda olacak. Ama daha iyisi çıktığında iyiki dediğinde olacak. O iyiki zamanını bekle sadece.

Bu yaşadığınız duygu takıntılı aşk değil. Sadece takıntı olmuş. Aslında bence siz de farkındasınız gözünüzde büyüttüğünüz gibi biri olmadığının. Belki biraz zaman geçirseydiniz yıllarca aklınızda kalmayacaktı çünkü yaşanmamışlıklar aklıda yer ediyor. Doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşacaksınız ama o zamana kadar acı çektirmeyin kendinize. Hayat mutsuz geçirmek isteyeceğimiz kadar uzun değil. Uğraşacak bir şeyler bulun kursa başlayın. Daha iyi hissedersiniz.

Kendimi bildim bileli aşkta yüzüm gülmüyor. Çirkin miyim şanssız miyim bilmiyorum. 12.sınıfta birini seviyordum. O hep başka kızlarla çıktı. Ben ise hep gözüm yaşlı onu bekledim. Onu çok sevdim. Hastanelik oldugum bile oldu. Universiteye geçtim ama hala onu unutamıyorum. Yeni birini de istemiyorum. Zaten onu sevdikten sonra kiminle konuşup flört ettiysem olmadı. Unutamıyorum onu. Hep kendimi onun sevgilileriyle kiyasliyorum. Ne yapmalıyım? :(
Takmamalısın 😅 valla komik durum seni sevmeyenin neyiyle avunup da kendini onu beklemeye şartlıyosun. Yazık ki ne yazık..

Back
X