- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
- Konu Sahibi xGuzGulleri
Canım sana kotu davranan insana niye hala aşıksın sende bir tuhafsin yaşın küçük kimler çıkacak kim bilir karşına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu hangi davranışına bağladıniz?Onun da benden hoşlandığını düşündüm![]()
Bunu hangi davranışına bağladıniz?
Instagramda vs fotolarımı beğeniyor sürekli gözü bendeydi
Niye olmadı o zaman? Acik acik soyledin mi
Sizi aşağılayan küçük gören hayatında başkası olan adamı sevip ne yapacaksınız ?
Belki de size gözükmemek için sosyal medya hesabı kullanmıyor kişinin hayatını da kısıtlamışsınız.
Çok mu ağlanıp dökündünüz, ne kadar çok üstüne düşerseniz o kadar değersiz olursunuz.
Bence siz takıntı yapmışsınız ve sonu kötü olabilir kendinize farklı aktiviteler bulun örnek spor yürüyüş dil kursu gibi kurtulun bu durumdan yoksa kendinize yazık edeceksiniz ve ne yazık ki herkes hayatını yaşamaya devam edecek, hayatta ölümler depremler varken değer mi sizce bir hiç uğruna tükenip gitmeye ?
Başkası için acı çeken biri için acı çekmeniz doğru mu ?Sosyal medya hesabını kapatma nedeni ben değilim. Çünkü hiçbir şekilde onu rahatsız etmedim. Sevgilisiyle ayrıldığı için acı çekiyordu.
Başkası için acı çeken biri için acı çekmeniz doğru mu ?
Aslında doğruyu biliyorsunuz ama kendinize bu kişiyi takıntı yapmışsınız
Kendine ve karsina cikana sans ver iyi olacaksin.Kendimi bildim bileli aşkta yüzüm gülmüyor. Çirkin miyim şanssız miyim bilmiyorum. 12.sınıfta birini seviyordum. O hep başka kızlarla çıktı. Ben ise hep gözüm yaşlı onu bekledim. Onu çok sevdim. Hastanelik oldugum bile oldu. Universiteye geçtim ama hala onu unutamıyorum. Yeni birini de istemiyorum. Zaten onu sevdikten sonra kiminle konuşup flört ettiysem olmadı. Unutamıyorum onu. Hep kendimi onun sevgilileriyle kiyasliyorum. Ne yapmalıyım?![]()
Kendine ve karsina cikana sans ver iyi olacaksin.
Kendimi bildim bileli aşkta yüzüm gülmüyor. Çirkin miyim şanssız miyim bilmiyorum. 12.sınıfta birini seviyordum. O hep başka kızlarla çıktı. Ben ise hep gözüm yaşlı onu bekledim. Onu çok sevdim. Hastanelik oldugum bile oldu. Universiteye geçtim ama hala onu unutamıyorum. Yeni birini de istemiyorum. Zaten onu sevdikten sonra kiminle konuşup flört ettiysem olmadı. Unutamıyorum onu. Hep kendimi onun sevgilileriyle kiyasliyorum. Ne yapmalıyım?![]()
TakmamalısınKendimi bildim bileli aşkta yüzüm gülmüyor. Çirkin miyim şanssız miyim bilmiyorum. 12.sınıfta birini seviyordum. O hep başka kızlarla çıktı. Ben ise hep gözüm yaşlı onu bekledim. Onu çok sevdim. Hastanelik oldugum bile oldu. Universiteye geçtim ama hala onu unutamıyorum. Yeni birini de istemiyorum. Zaten onu sevdikten sonra kiminle konuşup flört ettiysem olmadı. Unutamıyorum onu. Hep kendimi onun sevgilileriyle kiyasliyorum. Ne yapmalıyım?![]()