Takıntılı exten nasıl kurtulurum?

hicmadammine

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
83
29
3
32
Kızlar merhaba, takıntılı exten nasıl kurtulurum? En son ibandan mesaj atıyor. Kendisiyle hic bir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Yarın gidip hesabı kapatacağım. Seni şikayet ederim diye söyledim en son. Simdi de kiz kardeşine yazdım abinle konuş peşimi bıraksın diye ? Yarın da biriyle dateim var. Korkuyorum. Nasıl çıkacağım bu ısın içinden çok daraldım. Hayatımda biri var da diyemiyorum cunku çok kötü kinlenebilir hazmedemez. Var mi basına gelen böyle nasıl kurtuldunuz ?

Ailenizden biri bilsin onun dışında numaranıza kadar değiştirin kardeşine de yazmayın bizde ordan sarmasın size hesaplarınızdan engelleyin gerekirse bir süre sosyal medya kullanmayın

Ay benim vardı bitane arabada şarkı açıp sabaha kadar kapıda beklerdi tehtitten anlamaz güzel laftan anlamaz kavgadan anlamazdı intihar edicem der dururdu numaramı degistrdm herşeyimi evimi bile 2 senedir yok cokk şükür

Takıntılı ex nişanlı var bende de. Numara değiştirdim , kaç kere sosyal medya hesabımı kapattım tekrar açtım. En son şikayet etmekle tehdit ettik ve edeceğim de bir daha olursa.
Ben de korkuyorum hayatıma birini aldığımda ona da bulaşırsa diye.
Seni anlayabiliyorum yani . Zaten zor olan süreç iyice berbatlasiyor. Bulursan bir çare bana da umut olsun :))

Psikopat ya . Ne yapmis intihar etmiş mi peki tövbe yarabbim

Allah yardımcımız olsun. Ciğeri beş para etmez erkekleri hayatımıza almışız. Allah eski sevgilinin de hayırlısı versin

yengec burcu muydu böyle illet vakasindan 1 bucuk sene sonra kurtulabildim anca cok takintili stalker birisi idi simdi hayatimda biri var bayadan berisevgilimi paylasmaya korkuyorum

Allah yardımcımız olsun. Ciğeri beş para etmez erkekleri hayatımıza almışız. Allah eski sevgilinin de hayırlısı versin

Ay ezik. Ben anlamıyorum biri beni istemiyorsa ben hic istemem. Ama suç benim herkes ondan uzak dur dedikçe ben kaderim gibi hissediyorum dedim. Al sana kader

Amin amin . Ben de diyorum ya insanın bir gururu olur değil mi , yüreğine taş bas ama uzak dur . Sanki bi acı çeken sizsiniz

Açamadım ki korkudan tek WhatsApp var evliyim ben zaten bu arada eşimle meslektaş bazen korkuyorum rast gelecekler diye tesadüf bu ya olur olur Allah korusun ayyy
Kiz Allah korusun diyecegimde korkunun ecele faydasi yok insanin tüyleri diken diken eder djdjdj arkadaslardir belki? Meslektas dediniz giiizzz

Açamadım ki korkudan tek WhatsApp var evliyim ben zaten bu arada eşimle meslektaş bazen korkuyorum rast gelecekler diye tesadüf bu ya olur olur Allah korusun ayyy
Ay aynı durum su an bende yeni tanıştığım kişi de aynı meslek ve koskoca Ankara’da aynı binadalar. Bir gün patlayacağım diye çok korkuyorum. Eskiyi boşver de yeniye bisey olmasa ama ona en başta demiştim eski sevgili seninle aynı yerde diye o da kim dedi adını vermedim. Hatta bana oyun mu oynuyorsun dedim. O da kimsenin eski sevgili ile oynayacak kadar serefsiz değilim dedi. Bende bundan ayrıldığım gün ona yazdım. Simdi onunla konuşuyorum bi yandan da bu

Kiz Allah korusun diyecegimde korkunun ecele faydasi yok insanin tüyleri diken diken eder djdjdj arkadaslardir belki? Meslektas dediniz giiizzz
Yok ikiside asker ama başka illerde çok zor tabi görevde falan anca ama genede Allah göstermesin

Aay cok daha fena senin ki paylaşım falan yapma ama bir sekildr arkadaşmi değiller mi ogrenmen gerekiyor ekli değiller demi rehberde buluştuğunuz zaman bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…