- 17 Şubat 2023
- 83
- 29
- 3
- 32
- Konu Sahibi hicmadammine
-
Bizim ayrılık yeni daha. O yüzden kestiremedim ne yapacağınıBenimde eski eşim takıntılı şekilde rahatsız ediyordu. Hayatımda biri olduğunu öğrenince eskisi kadar iletişim kurmuyor ama bana kızgın olduğunu biliyorum. Bu defa da çocukları rahatsız ediyor onlara erkek arkadaşım hakkında sorular soruyor ve onların ondan uzaklaşması için onu kötülüyor vs saçma sapan seyler yapıyor
Sesi buraya geldiği kapağınAy öyle demeyin bende yapmıştım3 senelik iliskimde müdür yaptığım iş yerindeki elemanla beni aldatmış bir gecede heryerden engellenmiştim sabahında kızla tatil fotoğrafı paylaşmışlardı arkadaşım demişti. Bende ibandan 20 TL atıp beraber soda içersiniz midenizin kaldırmasına iyi gelir demiştim
Afedersin inş havlayan köpek ısırmaz şeklinde kalırÇok korkuyorum. Ne yapacak diye surekli tedirginim
Hahha hey gidi gençlik ya ne gülüyorum şimdiSesi buraya geldiği kapağın
Neyse yazdım kenara bunu çok zekice
Sizi sadece taciz ediyor. Naçizane tavsiyem kesinlikle görmezden belin. Siz ne kadar çok tepki gösterirseniz o kadar sizi rahatsız edecektir. Korktuğunuzu belli etmeyin ve sakın her aradığında yada yazdığında cevap vermeyinBizim ayrılık yeni daha. O yüzden kestiremedim ne yapacağını
Yok hic muhattap olmuyorum. Kızkardeşine yazdım bugün ailesi bilsin artık onlar girsin devreye diye. Açmıyorum hic engeli. Teşekkür ederimSizi sadece taciz ediyor. Naçizane tavsiyem kesinlikle görmezden belin. Siz ne kadar çok tepki gösterirseniz o kadar sizi rahatsız edecektir. Korktuğunuzu belli etmeyin ve sakın her aradığında yada yazdığında cevap vermeyin
geldi bacim o da geldi basima mail hesaplarimi calip oradan ulasiyodu bir de ekranimi kitledigini bilirim aldim sslerimi gittim karakola ettim sikayetimi kagit eve gidince hepsinin gotu tutusuyo tek cozumu benim icin o oldu ve kesinlikle tanistigin insana bahsetmelisin tak diye ortaya cikarsa surpriz olup yanlis anlasilmasinKızlar merhaba, takıntılı exten nasıl kurtulurum? En son ibandan mesaj atıyor. Kendisiyle hic bir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Yarın gidip hesabı kapatacağım. Seni şikayet ederim diye söyledim en son. Simdi de kiz kardeşine yazdım abinle konuş peşimi bıraksın diye ? Yarın da biriyle dateim var. Korkuyorum. Nasıl çıkacağım bu ısın içinden çok daraldım. Hayatımda biri var da diyemiyorum cunku çok kötü kinlenebilir hazmedemez. Var mi basına gelen böyle nasıl kurtuldunuz ?
İlk buluşmada ona bunları anlatmak ters etki bırakmaz mi ondageldi bacim o da geldi basima mail hesaplarimi calip oradan ulasiyodu bir de ekranimi kitledigini bilirim aldim sslerimi gittim karakola ettim sikayetimi kagit eve gidince hepsinin gotu tutusuyo tek cozumu benim icin o oldu ve kesinlikle tanistigin insana bahsetmelisin tak diye ortaya cikarsa surpriz olup yanlis anlasilmasin
ilk bulusmada anlattigim kisiyle 3ay sonra dugunum var aksine kendi fikrimce karsida ki insanin takintili oldugunu eger bir sekilde bundan haberi olursa senden duymasi bence cok daha iyiİlk buluşmada ona bunları anlatmak ters etki bırakmaz mi onda
Allah mutlu etsin inşallah tamam öyle yapacağımilk bulusmada anlattigim kisiyle 3ay sonra dugunum var aksine kendi fikrimce karsida ki insanin takintili oldugunu eger bir sekilde bundan haberi olursa senden duymasi bence cok daha iyi
hakkında hayirlisi olur insallah boyle salaklar anca o dilden anlarlarAllah mutlu etsin inşallah tamam öyle yapacağım
Savcılığa git uzaklaştırma kararı aldirKızlar merhaba, takıntılı exten nasıl kurtulurum? En son ibandan mesaj atıyor. Kendisiyle hic bir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Yarın gidip hesabı kapatacağım. Seni şikayet ederim diye söyledim en son. Simdi de kiz kardeşine yazdım abinle konuş peşimi bıraksın diye ? Yarın da biriyle dateim var. Korkuyorum. Nasıl çıkacağım bu ısın içinden çok daraldım. Hayatımda biri var da diyemiyorum cunku çok kötü kinlenebilir hazmedemez. Var mi basına gelen böyle nasıl kurtuldunuz ?
Ay kız sınıfları aynıysa kesin denk gelirlerYok ikiside asker ama başka illerde çok zor tabigörevde falan anca ama genede Allah göstermesin
Aynı branşlari yaşları da aynı ama zor yaAy kız sınıfları aynıysa kesin denk gelirler
Orası öyle tabiAynı branşlari yaşları da aynı ama zor yasenin karının adı ne resmini göster demedikce zor
O der valla hatta anlatır nasıl tanıştık ne yaptık hepsiniOrası öyle tabibenim eşimde hava svn. Hep herkes aynı yerlere tayin oluyor görevlerde hep karşılaşılıyor ordan biliyorum daha geniş bi sınıfsa belki karşılaşmazlar bile zaten sizi görse bile yüzsüz yüzsüz bu benim ex manita diyecek değildir herhalde yani öyle umuyorum
Allah karşılaştırmasın bacım o zamanO der valla hatta anlatır nasıl tanıştık ne yaptık hepsinisonra sigara yakar yakar söndürür en son kocamdan dayak yiyene kadar uğraşır tanıyorm yani korkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?