- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelim anlıyorum gözünde büyütüyorsun ama kurtulman gerektigininde farkına varmalısın o senin farkında bile değil. Yada çabala git görüş sende rahatla oda senin farkında olsun belki biraz sogursun bu konuda. Dene benceElimde olmadığı icin ve bunun farkında oldugum icin buraya yazdim böyle mutlu olsam yazma geregi duymazdim biraz anlamaya calissaniz
Durum ne kadar kötü olabilir ki? Birini sevmekte hiç bir sakınca yok ama zararlı boyuttaysa psikoloğa gidip yada kendi kendinize o ünlüyü araştırmayarak zamanla unutursunuz. Tehlikeli bir durum gibi gelmedi. Birde konuyu açıp gittiğiniz için burda biraz goygoya bağladık her yazılanı çok ciddiye alıp üzülmeyinElimde olmadığı icin ve bunun farkında oldugum icin buraya yazdim böyle mutlu olsam yazma geregi duymazdim biraz anlamaya calissaniz
Gider takip ederiz falan neme lazımYok değil bende kalsın istiyorum ismi
Anladım sağolun yinede bana iyi gelecek yorumlar yazanlarda oldu dedigim gibi bi tarz takinti benimki arkadaslarimada bu yüzden dalga gececekleri icin anlatmaya cekiniyorum zatenDurum ne kadar kötü olabilir ki? Birini sevmekte hiç bir sakınca yok ama zararlı boyuttaysa psikoloğa gidip yada kendi kendinize o ünlüyü araştırmayarak zamanla unutursunuz. Tehlikeli bir durum gibi gelmedi. Birde konuyu açıp gittiğiniz için burda biraz goygoya bağladık her yazılanı çok ciddiye alıp üzülmeyin
Murat dalkılıç nedir yav. Hayranlığın da bir vizyonu olurŞimdi aklıma geldi. Lisede bir arkadaşım murat dalkılıcın kolundaki dalkılıç yazısının aynısını yaptırmıştı koluna dirseğinden bileğine boydan boyaçocuktuk o zaman şimdi çok pişmandır kesin
![]()
Di mi rezillikMurat dalkılıç nedir yav. Hayranlığın da bir vizyonu olur
üacaba bu hayranı olduğun kişi kadın değilde erkek mi ondan mı adını söylemeye çekiniyorsun? arkadaşlarına ve eşinede söylememişsin utandığın için.bana erkek olduğu için bu kadar gizlemeye çalışıyormuşsun gibi geldi
Kotu amaEvet onu da diyorlardı da oyunculuğunun kötü olmasıyla da çok dalga geciliyordu.
Züleyha mı yoksaAnladım sağolun yinede bana iyi gelecek yorumlar yazanlarda oldu dedigim gibi bi tarz takinti benimki arkadaslarimada bu yüzden dalga gececekleri icin anlatmaya cekiniyorum zaten