Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Obsesiflik gibi bi durumunuz mu var acaba?Benim vardı uzmana gittim iyiyim şimdi.Dediginiz gibi saçma durumlar ve takılmalar olabiliyor.

Elimde olmadığı icin ve bunun farkında oldugum icin buraya yazdim böyle mutlu olsam yazma geregi duymazdim biraz anlamaya calissaniz
Güzelim anlıyorum gözünde büyütüyorsun ama kurtulman gerektigininde farkına varmalısın o senin farkında bile değil. Yada çabala git görüş sende rahatla oda senin farkında olsun belki biraz sogursun bu konuda. Dene bence

Elimde olmadığı icin ve bunun farkında oldugum icin buraya yazdim böyle mutlu olsam yazma geregi duymazdim biraz anlamaya calissaniz
Durum ne kadar kötü olabilir ki? Birini sevmekte hiç bir sakınca yok ama zararlı boyuttaysa psikoloğa gidip yada kendi kendinize o ünlüyü araştırmayarak zamanla unutursunuz. Tehlikeli bir durum gibi gelmedi. Birde konuyu açıp gittiğiniz için burda biraz goygoya bağladık her yazılanı çok ciddiye alıp üzülmeyin

O ünlüyü araştırma onunla ilgili yeni haber okuma zaman içinde kafandan silinir gider ne kadar takıntılı olabilirsin en fazla

Durum ne kadar kötü olabilir ki? Birini sevmekte hiç bir sakınca yok ama zararlı boyuttaysa psikoloğa gidip yada kendi kendinize o ünlüyü araştırmayarak zamanla unutursunuz. Tehlikeli bir durum gibi gelmedi. Birde konuyu açıp gittiğiniz için burda biraz goygoya bağladık her yazılanı çok ciddiye alıp üzülmeyin
Anladım sağolun yinede bana iyi gelecek yorumlar yazanlarda oldu dedigim gibi bi tarz takinti benimki arkadaslarimada bu yüzden dalga gececekleri icin anlatmaya cekiniyorum zaten

Şimdi aklıma geldi. Lisede bir arkadaşım murat dalkılıcın kolundaki dalkılıç yazısının aynısını yaptırmıştı koluna dirseğinden bileğine boydan boya 😂 çocuktuk o zaman şimdi çok pişmandır kesin 😂😂

Şimdi aklıma geldi. Lisede bir arkadaşım murat dalkılıcın kolundaki dalkılıç yazısının aynısını yaptırmıştı koluna dirseğinden bileğine boydan boya 😂 çocuktuk o zaman şimdi çok pişmandır kesin 😂😂
Murat dalkılıç nedir yav. Hayranlığın da bir vizyonu olur

Size yazılmıs gibi hissetmek nedir? Ruhani olarak hastalık olmaya baslamıs farkında mısınız? Yani direk yapıstırmak istemem ciddi hastalık çunku şizofreni baslangıcında bir kadın kendını oduller alan biri olarak göruyormus biraz benzıyor sanki. Yani hayalle gercek dunya arasında farkındalık kuramamak tehlikeli geliyor bana bilemedim... direk burda alay konusu olmaktansa pskolojik yardım alın.

Sorunum kendimle özdeslestirmem birine duyulan ilgi değil bu yüzden kadın zaten esimden utanma nedenim onlara degil tanimadigim bi insana harcadığım zaman ben anlayip cevaplayanlara çok teşekkür ederim bi önemi yokki kim oldugunun o kisi degil sorunum benim takintili olmam
acaba bu hayranı olduğun kişi kadın değilde erkek mi ondan mı adını söylemeye çekiniyorsun? arkadaşlarına ve eşinede söylememişsin utandığın için.bana erkek olduğu için bu kadar gizlemeye çalışıyormuşsun gibi geldi
ü

Allah kahretmesin hala yazılmamış kim olduğu! :duduk:
Siz takıyorsunuz diye sevmesem bile hakkında kötü bir şey söylemeyecektim, ama bu kadar sayfadan sonra hakketti.
Ayy pislik o kadın be.. Sen çocuklarının zamanını niye o beceriksizi takip ederek harcıyorsun ki? Cık cık cık.. Haketmiyor o ilgiyi, sevgiyi. Hiç sevmiyorum ben onu.

Back
X