Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Biri de bi film izledim onu takıntı yaptım hergün izliyorum deyip filmin ismini yazmamıştı.

Birinin de ünlü youtuber bi sevgilisi vardı onu bile merak edip sormadım insaf yahu

Eşcinselliğin hayranlıkla ne ilgisi var
Olabilir neden olmasin? Sadece ihtimal dahilinde sormuş... cok yadirganacak bir durum degil. Escinsel olup evlenen erkekler var ve cok sonrasinda kendi farkina varan. Yada toplumsal baskıdan evlenip ama ayni zamanda hemcinsiyle birlikte olan erkekler. Kadinlarda da olabilir gayet. Hatta bir aile dostumuzun oglu gaydi, bizim mahalleye taşınmışlardı ve hergün gördüğümüz evli barklı dolmuş şoförü ki tahmin edsrsiniz tiplerini, asla düşünemezsiniz ama bununla birlikte olmuş yani herşey olabilir... Tabi konu sahibinin olayi farkli, eşcinsellikle alakali degil. Bence normal bir durum yani oyle sanıyorum... umarim oyledir

Özge Özberk ya da Elçin Sangu. 13.08 de bir tek onlar doğmuş. Bence Elçin Sangu'dur. Hiç sevmem o kadını ya çok çirkin, rolünü de hiç yapamıyor. ( Bana küfrederseniz demek ki buldum)
Aaaaaa evettttttt mantıklı.
Konu sahibi ipucu da vermiyor
O da pahalı ameleyiz dediği için eleştirilmişti.

Aaaaaa evettttttt mantıklı.
Konu sahibi ipucu da vermiyor
O da paralı ameleyiz dediği için eleştirilmişti.
Bir sürü kötü şey yazdım kadınla ilgili o kadın ise muhakkak sinirlenir çünkü engel olamıyorum yazmış

Hande bence herkes bazlama surat diyordu ya.. baska elestirilen hangi oyuncu var bilemedim.. ayy ben inst. ta da felan oyunculara yazilan elestirilerin altindaki hunharca savunan kadinlari parayla tutulmus saniyordum gercekmis ya.. aa bir yasima daha girdim. anam babama aileme laf atan disinda kimseyi savunmaya zaman harcayamam valla..

Bende Berkant Göktan a ulaşmak için ne yollara başvurmuştum. Ahh ahh x aşkım o zamanlar 17 yaşındaydım tabi

Konu sahibi farkındaysan kimsede uyku neyin kalmadı. Sen rahat rahat uyuyorsun ama burda herkes merak içinde.

Hande değilmiş öyle yazdı.
Yazmıyor mışıl mışıl uyuyor biz acabaaa kimmm diye kulis yaparken.
Yazsa da bir yazmasa da artık.
Ama siz yine de beni etiketleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…