- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
söyleseydin belki yardımcı olacaklardı bu takıntıdan kurtulman için.bari baş harflerini söyleSorunum kendimle özdeslestirmem birine duyulan ilgi değil bu yüzden kadın zaten esimden utanma nedenim onlara degil tanimadigim bi insana harcadığım zaman ben anlayip cevaplayanlara çok teşekkür ederim bi önemi yokki kim oldugunun o kisi degil sorunum benim takintili olmam
ü
Senin kimdi?Ergenliğinde bir ünlüye ölümüne aşık olmayan kişi ergenliğini yaşayamamıştır zaten. Kimlere kimlere aşık olduk hatırladıkça utanıyorum
Ay Iyiki biber olanı söylemedinSenin kimdi?benim justin timberlake. Hala iyi ama mübarek.
Biber çıktığında 20 yaşını aşmıştım canım.Iyi ki biber olanı söylemedin
Vallahi sesli güldüm.Herkes tahminde bulunmus ben de bulunayim
Nickname güneş,google search, güneşin kizlari bulundu.Tahminim evrim alasya diye biri, dizideki adı gunesmis
Senin yasini bilemedigim için.. onunda hayranları var ya nasıl sok oluyorumBiber çıktığında 20 yaşını aşmıştım canım.
Çok sağol anlayişın icin:)Ya kadın derdini açmış sizde kim diye diye dertlenip bide kadına kizmissiniz ay hala söylemedi filan . Zorunda mi ? Ablacığım sende bi doktora görün istersen obsesif bi hal bukadar abartı iyi degil
Komiser colombu, 007 bondHerkes tahminde bulunmus ben de bulunayim
Nickname güneş,google search, güneşin kizlari bulundu.Tahminim evrim alasya diye biri, dizideki adı gunesmis
Söylemeye utanıyorum ama Robert pattinsonSenin kimdi?benim justin timberlake. Hala iyi ama mübarek.
Anadolu Selçuklu Devleti 1308 yılında resmen yıkıldı.Herkes tahminde bulunmus ben de bulunayim
Kim bu ünlü soyleyin valla merak ettikUzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Yahu biz merak ettik diye anlayışsız mı oluyoruz yanlış anladın bnceÇok sağol anlayişın icin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?