Takıntılı komşu, adam bana kafayı taktı?

Koca kco

Koca koca kadınların geldiği son noktaya bak ya kaç senedir geçmeyen kuyruk acılar var :KK70: cidden yazık sizlere sizin gibi içi bomboşş insanlardan rahatsızlık duysaydım nickimi herşeyimi ya da üyeliğimi değiştirirdim ama Benim hayatımda zerre umrumda değilsiniz ondan böyle hep aynı şeyleri havlayıp duruyorsunuz ya zaten ::

kapasitenize hayran kaldım.
yazdıklarıma yine kuyruk acısı ile cevap vermeniz kelime dağarcığınızın genişliği hayrete düşürdü beni.
yakışmadı bir müdüre..
kitap falan mı okusanız acaba kendinizi geliştirmek yeni kelimeler öğrenmek açısından.
hem belki böylece mahalle hanımı kıvamında (havlayıp falan) değilde bir müdüre yakışır şekilde yazışabiliriz ne dersiniz?

yazdıklarıma yine kuyruk acısı ile cevap vermeniz kelime dağarcığınız genişliği hayrete düşürdü beni.
yakışmadı bir müdüre..
kitap falan mı okusanız acaba kendinizi geliştirmek yeni kelimeler öğrenmek açısından.
hem belki böylece mahalle hanımı kıvamında (havlayıp falan) değilde bir müdüre yakışır şekilde yazışabiliriz ne dersiniz?
o bir müdür litfen asiri zeksi ficutu ilen ger daim dikkat cekiyor sen ben gibi bos vaktimi var elemanlarindan birine konuyu actiriyordur kendi ugrasamaz ama tam bir mahalle kadini edasi ile havlamayin ezikler kiskanclar yazmasi beni benden aliyor kafa piril piril:deli:

yazdıklarıma yine kuyruk acısı ile cevap vermeniz kelime dağarcığınızın genişliği hayrete düşürdü beni.
yakışmadı bir müdüre..
Hahahahah tatlım ben istersen 4 tane dil de konuşurum ama karşımdaki tek işi ev hanımlığı dedikodu gıybet ve fesatlık olan sizlerin kapasitesi ne algılasın yazık ya benim sadece kütüphanemdeki Kitapları ömrü boyunca bir arada görmemiş olan bir ucube kalkmış bana kitap okumaktan filan bahşediyor ;) sizin anlayacağınız üslupla konuşuyorum cnm

Koca kco

Koca koca kadınların geldiği son noktaya bak ya kaç senedir geçmeyen kuyruk acılar var :KK70: cidden yazık sizlere sizin gibi içi bomboşş insanlardan rahatsızlık duysaydım nickimi herşeyimi ya da üyeliğimi değiştirirdim ama Benim hayatımda zerre umrumda değilsiniz ondan böyle hep aynı şeyleri havlayıp duruyorsunuz ya zaten ::
Aa çok ayıp, şu yazdıkların senin gibi elit bir bayana yakışıyor mu :KK20:
Daha önce sizin deyiminizle stres atıyordum beni eğlendiriyordunuz artık o özelliğiniz bile kalmamış hiç de tat vermiyor ezik yorumlarınız :KK43:
Bence sen git kendine baska adrenalin ara. Malum kocasına kızıp işyerinde "sapik'ça" hareketler sergileyen birini, bizim yazdiklarimiz kesmez burda :oops:

Havlamak nedir ya? Ucûbe?
Ben de çalışan bir kadınım ama ev hanımlarını aşağılamanız ne kadar ayıp ve kaba bir tavır.
Biraz üslup, biraz seviye sahibi olun Allah aşkına...
Bu hasletler sizde yoksa, konu açıp bizi de meşgul etmeyin.
Çünkü bizler insanız ve sorunlarımızı ancak konuşarak çözebiliriz.
Sizi eleştiren,alaycı yorum yapan üyelere kızıyor olabilirsiniz ama bu durum,böyle çirkin hakaretlere başvurmanızı gerektirmiyor.

Havlamak nedir ya? Ucûbe?
Biraz üslup, biraz seviye sahibi olun Allah aşkına...
Bu hasletler sizde yoksa, konu açıp bizi de meşgul etmeyin.
Çünkü bizler insanız ve sorunlarımızı ancak konuşarak çözebiliriz.
Sizi eleştiren,alaycı yorum yapan üyelere kızıyor olabilirsiniz ama bu durum,böyle çirkin hakaretlere başvurmanızı gerektirmiyor.
Hak edene hak ettiği cevabı herzaman vermişimdir daha bu hadsiz ev hanımları ne cümleleri hak ediyor da benim ne onlar kadar boş vaktim var ne de bu saçmalıklarıyla uğraşasım ;)

Aa çok ayıp, şu yazdıkların senin gibi elit bir bayana yakışıyor mu :KK20:

Bence sen git kendine baska adrenalin ara. Malum kocasına kızıp işyerinde "sapik'ça" hareketler sergileyen birini, bizim yazdiklarimiz kesmez burda :oops:
Ah ne oldu aynı şeyi 2949. Kez yazdın, kendince bel altı vurdun rahatladın mı zavallı ;) tatmin oldun mu bari

Koca kco

Mune Mune Şu uslup ve mesaj uzerine bizler banlanirsak cidden cok uzulurum:KK53: Şahsen hakaretsiz şekilde yazdim fikrimi.. Havliyor dedi ya, tam cennet mahallesi :KK53:

Ne çok sevenim varmış, Mune Mune seslenip durmuşsunuz, beni şımartıyorsunuz anacım :))) kötü içerik var mı kötü içerik? Malum bizler konulara özel tahsis edilemiyoruz, konularda nöbet tutamıyoruz, kötü içerik yapılacak ki kim kime ne yazmış, hakaret mi var küfür mü, polemik mi çıkmış geyik mi yapılmış görelim.

Konu kapatıldı, bu arada banlamalar olur mu bilmiyorum da olursa da kurallara uyulup uyulmadığını göre olur, şimdi arkanıza yaslanıp sakinleşin lütfen.

Hanımlar,
yazmadan duramadım, tartışma nereden sonra başladı bilemiyorum, henüz kötü içeriklere bakmaya yeni başladım ama okuduklarım çok çirkin.

Sizler hangi okullara gittiniz, ne iş yaparsınız, kültür ve eğitim seviyeniz nedir, misyonunuz, vizyonunuz nedir bilemem ama bu topikte eğitimlerinizin, okumuşluklarınızın bir ağırlığını göremedim, fırsat buldukça okumayan veya çalışmayan kadınları yeriyorsunuz ya, o yerdiğiniz kadınlar buradaki üsluplarınızla cevap vermez.

Mürekkep yalamış insanlar eteğini beline dolayıp kavga etmez, eğitimleriyle, ağırlıklarıyla, zeka ve bilgileriyle var olurlar, en azından ben öyle biliyordum.

Not: İlk taşı atanı da buldum, yiğidi öldürürüm ama hakkını da veririm, elektrik alamadığınız kişilerin konularına yazmak zorunda değilsiniz, yazar makara yaparım derseniz de uyarınızı alırsınız, burada olduğu, olmaya devam edeceği gibi.

Son düzenleme:
Back
X