Takıntılı komşu

Size mesajla ıspatlayamazsın yazdıysa bu bir ispattır.
Kamera taktırın kapınıza ve balkona wifiye bağlanan kameralarla 3-5 bine hersey kayda alınır.
Sonrasında ceza alır diyemem.
Ama siz sinirlenip bir temiz dövseniz siz ceza alırsınjz. Sistem sana bana isliyor. Bunlara bişey olduğu yok

Aaa Esra Erol'daki tiktokcu teyzelerin kaynagi sizin apartman demekki. Hayvansever dernekleri basina musallat edin, ozellikle su haytap vb cok orgutlu olanlardan birini.

Kedileri sevmem dokunamam.Korkarim kedilerden.Evimde beslemeyi düşüneceğim en son hayvandır kedi .Ama onların da bir canı var ya .Bu nasıl bi vicdansızlıktır. İçme sularına çamaşır suyu koymak nedir.Bunu yapana insan bile denmez.Kanım dondu resmen.Cok üzüldüm o hayvanlara.

Allah askina hangi il hangi semt nereni apartmani bu evlerden ırak. Imkaniniz varsa taşının

can tehlikesi olmasa her yaptığını video ile sosyal medyada ifşa edin. linçlensin otursun yerine diyeceğim ama sakın kendinizi riske atmayın. arkadaşlarınız var mı? akrabalarınız ya da o kentte ya da ilçede? birileriyle ortak kiralı bir eve çıkın ilk fırsatta olay yerinden uzaklaşın lütfen.

hak ettiğini hayatında bir yerden bulur herkes. kendinizi kurtarmaya bakın bir an önce. her gün bu çile çekilmez. edep tedavülden kalkınca hal böyle..

Evi satın hemen

Sinirlerim bozuldu. Bu nasıl bir vahşilik, caniliktir ya . Masum, dilsiz hayvanları zehirleyip canlarına kıymış. Ortalık ruh hastası,kalbi taşlaşmış, merhametsiz, vicdansız şahıslarla dolu. Siz de onları polise şikayet edin cimere, hayvan haklarına her yere yazın. Bir de "başında erkek yok" demiş manyak kadın. Kendisi eşini, çocuklarını bırakıp başka herife kaçmış kendinden bihaber. Fuhuşçuluk için de ayrıca şikayet edin.

Herseyı kamera taktırıp haber kanallarına gönderin . Sosyal medya artık adalet sağlıyor eminim ki bütün hayvanseverler ayağa kalkacaktır . Hatta ölen kedilerin fotoğraflarını şimdiden gönderin çağırın haber kanallarını cezaevine tıksınlar ama başındaki herif size yada annenize musallat olacaksa bunlardan zarar görmeden kiraya çıkın ev satılıp yeni ev alınana kadar inanın maddiyat yerıne gelir ama akıl sağlığınız zor travma kalır , en kötüsü bu manyak size yada annenize bi zarar verebilir .

Müge Anli

maalesef kamerayı öyle kafanıza göre taktıramazsınız, hanımlar. kameranın kendi güvenliğiniz için olması koşuluyla -kamusal alanı görecek şekilde değil- kendi özel alanınızı görecek şekilde taktırmanız lazım. yani apartmana kamera takılsa da direkt olarak kendi ev kapısına ya da penceresine bir şey yapılmadığı sürece kayıt altına alamayacak. ama yine de denemeye değer.

kaç git arkadaşım, onunla baş edilmez.

Böyle bir tiple aynı binada yaşanmaz gerekirse ev satılıp daha düşük profilli eve bile geçilir. Ama kedilere yaptığını yanına bırakmayın kendinizi garantiye aldıktan sonra s.kin hayatını. Hiçbir şey olmasa Hayvansever sayfalara ifşa edin illa ki darp etmeye gönüllü insan evlatları buluruz.

bakın en kolay yol. bu evi satmanız çok zor olur. ben sağlığımı ve canımı korumak için evi gözden çıkarır ondan daha zorba birine kiraya verirdim. net.
dinsizi hakkından imansız gelir lafı boşa değildir.
iki güne taşınır giderler.

Bizim üst katta kedi besliyor ama apartmanın içinde yapıyor bunu yani kendi evinde değil.kediler her yere pisliyor ve apartmanın içi leş gibi kokuyor.disarida yuva yapmamıza rağmen kadın ısrarla binada yaşasınlar diyor.sizinki tam dayaklık ama derdi kedi falan değil bence psikolojisi bozuk.toplanip bı güzel dövün bak bu daha yapıyor mu

Gebersin bu o... pu!! o çamaşır suyunu kendi içsin!! Kedilerinizin ve kendinizin güvenliği için ya oradan taşınacaksınız ya da kedilerinizi güvenli bir aileye sahiplendireceksiniz

ücreti mukabilinde bir temiz dövdürürdüm bunu. kendi elimi bulaştırmam. üç kuruşa kadını bile eşşek sudan gelene kadar dövecek insan kaynıyor ortalık.
kusura bakmayın. humanist olamayacağım.
Valla benim de aklima bu geldi de ayip olur diye yazmamistim

`