Takıntılı komşu

Taşınmak için neyi bekliyorsunuz

Oradan acilen taşınmaktan başka yolu yok. Nasıl bi yer öyle neresinden tutsanız elinizde kalır. Çıkın gidin kafanız rahat etsin. Öyle bi yerde bağlasalar durmam.

Evette kapı lastiği kesilmiş, koluna yağ sürülmüş, balkona çöpler, Vileda suları atılmış, ölü kediler balkonun altına yerleştirilmiş bunlar aslında bahsettiğiniz zararlara dahil değil mi?

olabilir ama yine de kendi evinizi ancak kamera açısında kalacak şekilde çekebiliyorsunuz.

ücreti mukabilinde bir temiz dövdürürdüm bunu. kendi elimi bulaştırmam. üç kuruşa kadını bile eşşek sudan gelene kadar dövecek insan kaynıyor ortalık.
kusura bakmayın. humanist olamayacağım.
Döven kişi polise öter ve ben azmettirici olarak tutiklanirim korkusuna bikaç kez aklıma gelen bu şeyi yapamamıştım ya.
Inkar etmeyle yirtiyorsak bilgilendirin tamam aklımda bulunsun benimde

Döven kişi polise öter ve ben azmettirici olarak tutiklanirim korkusuna bikaç kez aklıma gelen bu şeyi yapamamıştım ya.
Inkar etmeyle yirtiyorsak bilgilendirin tamam aklımda bulunsun benimde

bu işin ustaları var ya. önemli olan o kişilere ulaşabilmek zaten. polis de biliyor onun kara karşılığı böyle şeyler yaptığını ama dokunmuyorlar

bu işin ustaları var ya. önemli olan o kişilere ulaşabilmek zaten. polis de biliyor onun kara karşılığı böyle şeyler yaptığını ama dokunmuyorlar
Nerde ulaşacam oho.
Ben benim başımı yakacak olanı bulurum kesin
Beni görürsünüz mansetlerde ellerim kelepceli

Parola olarak sigrid dıye fisildayacagim muhabirlere. Mutlaka kulak ver
Anlarsın bu bebeklinick diye
Azmettiriciyi azmettiren

`