• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takintili miyim ??

muammaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
92
12
18
Merhaba arkadaşlar ben geçmişe çok takiliyorum nasıl kurtulucam bu huyumdan aşırı takintiliyim kötü olan her şey aklıma geliyor napicam ben :((

Psikolojik destek alıcan o olmazsa hobi edincen o da olmazsa vesvese duası filan var hergün dua okuyup üfürcen üzerine.

Yani derdinin dermanı sensin.

Bendede ayni durum var.keske boyle yapsaydim soyle olurdu gibisinden...sizinkide mi bu sekilde??eger boyleyse kendi acima soyliyim zor bi durum cunku hep pismanliga itiyor beni...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı sorun bende de var maalesef.eskiden beni utandıran veya pişman eden bir şey olduysa küçük ve önemsiz bir şeyse bile unutamıyorum.zaten hepsi de küçük ve önemsiz şeylerdi Allah'a şükür ama yine de aklıma geliyorlar ben de "geçti gitti, düşünüp durmam bir şeyi düzeltmeyecek" falan diye düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Offff yaa hic birşey beni mutlu etmiyor nedense hic biseye tamam bu çok iyi diyemiyorum her şeye bi kusur mutlaka buluyorum bu durum yaşantimi da çok olumsuz etkilemeye başladi

Back
X