Mutluluk boyle bir sey degil, sen cok yanlis anlamissin.Onunlayken mutluyum
Merhaba
Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.
Aslında özgüvensiz mi bilmiyorum bunu nasıl anladınız. Kendine aşırı özgüvenli gibi geliyor bana sanki benim özgüvenim yok daha doğrusu kırmaya çalışıyor. Sessiz sakin oturup her dediğini yapayım istiyor sanki öyle olunca çok iyiyiz beni mutlu ediyor. Bilmiyorum konuştuğumda hak veriyor gibi aynı tekrar benzer bi durum olunca aynı davranıyor.Hem takıntılı hem özgüvensiz... bu şekilde ilişki çok zor Allah yardımcın olsun. Değişeceğini sanmıyorum,bence üzülmeden yavaşça kendini bundan sıyırmaya bak. Bu tiplerde ileride şiddette olur dayak olur herşey olur,Allah korusun
Kendisi okuduğumuz bölümde daha bilgili yani küçük yaşta başlamış derslerin ona birşey katmayacağını düşünüyor ve pek sallamıyor freelance kazanıyor kendisi. Derslere gitmek öğrenmek isteyen benim çünkü bu aşanda bir bilgim yok okulun bitmesi lazım. Kendisi okulu bitirmese bile paramı uzanırım düşüncesinde. Benimde onunla takılıp okulu çok sallamamı istiyor. Okul bitip evlenince çok çalışmam taraftarı değil yada birlikte aynı alanda çalışacağız ona yardım edeceğim.Hayatını ne diye zehir.ediyon ki. İlerde daha kötü olur takıntıları. Kaç kurtar kendini. Bi erkek için derslerinden niye geri kalıyon
Dışarıdan bakanlar güzel görüyor. Herşeyi birlikte yapıyoruz her konuda beraberiz desteğiz diye. Ama içerden bakarsanız ben o ne derse onu yapıyorum.Onu kurtaramazsınız.
Kendinizi ise kurtarabilirsiniz.
Size o.. gibi diyen biri.
Sizi sosyal ortamlarda diken üstünde tutan biri.
Okula bile yalnız gidemiyorsunuz.
Siz gerçekten güzel bir ilişki yaşamıyorsunuzki açıkcası.
Evet açıkçası üniversite hayatım Özgür değil maalesef ama onu görünce yaşattığı kötü anılar bir anda unutuluyor.Onun takıntılarından değil de kendisinden kurtulmak çok daha iyi bir seçenek değil mi? O..gibi gülme diyen adama ses çıkarmayıp, onun yüzünden derslerinizden geri kalıyorsunuz. hayatta hiç kimse insanın kendisinden, geleceğinden önemli değil. Daha sonra keşke dememek için şimdi kurtulun gitsin, hayatınızı yaşayın özgürce üniversitede
Yeni nesilde bi eksiklik var cozemiyorum. Arkadasim saka mi yapiyosun. Sen onun kurtarici melegi misin. Kendini kurtaracagina bunu mu dusunuyosun gercektenMerhaba
Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.
Terapist değilim ama sevdiğim için çaba gösteriyorum.Kendini terapist sanan bir kızçe daha. Sen terapist misin bir ruh hastasını takıntılarından kurtarıcan? Sen kendini kurtar. Okurken fenalık bastı bana. Sana yaşarken basmıyo mu?
Kendisi okuduğumuz bölümde daha bilgili yani küçük yaşta başlamış derslerin ona birşey katmayacağını düşünüyor ve pek sallamıyor freelance kazanıyor kendisi. Derslere gitmek öğrenmek isteyen benim çünkü bu aşanda bir bilgim yok okulun bitmesi lazım. Kendisi okulu bitirmese bile paramı uzanırım düşüncesinde. Benimde onunla takılıp okulu çok sallamamı istiyor. Okul bitip evlenince çok çalışmam taraftarı değil yada birlikte aynı alanda çalışacağız ona yardım edeceğim.
Anneniz babanız sizi üniversiteye derslere girmeyin diye mi gönderiyor?Kendisi okuduğumuz bölümde daha bilgili yani küçük yaşta başlamış derslerin ona birşey katmayacağını düşünüyor ve pek sallamıyor freelance kazanıyor kendisi. Derslere gitmek öğrenmek isteyen benim çünkü bu aşanda bir bilgim yok okulun bitmesi lazım. Kendisi okulu bitirmese bile paramı uzanırım düşüncesinde. Benimde onunla takılıp okulu çok sallamamı istiyor. Okul bitip evlenince çok çalışmam taraftarı değil yada birlikte aynı alanda çalışacağız ona yardım edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?