- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Allah'ım sana geliyorum, kul hakkı böyle bir şey değil. Okulu sevgilin izin vermiyor diye asarken sana emek veren ailenin hakkı aklına gelmiyordu, sümsük bir kekonun hakkını ne güzel gözetiyorsun bakıyorum da. Ayrılmaya totom yok de anlayalım, hak mak anlatma .Yorumlarınız için çok teşekkür ederim peki ben şimdi ayrılmak istesem ve ayrılsam kul hakkına girmiş olur muyum. İyi kötü bir sürü zaman geçirdik hakkımız var birbirimizde sonradan bana ah ederse hiç mutlu olamazsam bi daha
Mune bu irmikhelvası nickli erkek kullanıcı olabilir mi? 3 defa hesap açtı. Banlandıkça açıyor. Onun sevgilisi de erasmusa gidecekti o izin vermemiştiNe farkeder ki? Kocaman adam ve kocaman bir kadınsınız, size nasıl davrandığını bile görmüyorsunuz, erkek arkadaşınızla mutlu olun
Kul hakkı dedi ya. Mağara yaşam formu sevgilisinin hakkı varmış. Düşünebiliyor musun?Mune bu irmikhelvası nickli erkek kullanıcı olabilir mi? 3 defa hesap açtı. Banlandıkça açıyor. Onun sevgilisi de erasmusa gidecekti o izin vermemişti
Bunları babası azcık kısıtlasa babamdan dolayı travmalarım var, daddy issues diye ağlarlar. Sevgilileri nerdeyse tasmayla dolaştırıyor ama metroda sıkışmamı istemiyor ne kadar da harika bir erkekKul hakkı dedi ya. Mağara yaşam formu sevgilisinin hakkı varmış. Düşünebiliyor musun?
O bence hala bu forumda.Mune bu irmikhelvası nickli erkek kullanıcı olabilir mi? 3 defa hesap açtı. Banlandıkça açıyor. Onun sevgilisi de erasmusa gidecekti o izin vermemişti
Allah sevdiğine kavuştursun ahhahahO bence hala bu forumda.Dadandı ya gitmez.
Kazen onunla konuşmuştu. Burda erkeğim diyodu ama kadın üyeymiş. Çok linç yiyince mi erkek taklidi yaptı acabaO bence hala bu forumda.Dadandı ya gitmez.
Kıza yazık diyecem kız çıkmıştı galiba.Allah sevdiğine kavuştursun ahhahah
Güzide ülkemizdeki tuhaflıklardan sadece biri.Kazen onunla konuşmuştu. Burda erkeğim diyodu ama kadın üyeymiş. Çok linç yiyince mi erkek taklidi yaptı acaba
Seni almaz bu ben sana deyim. O... gibi gülmeyen daha genç birini bulur evlenir bence mezun olunca.Kendisi 31 yaşında bir yaş küçük
Aynen ailesinin bulduğu edepli biriyle evlenir kesinSeni almaz bu ben sana deyim. O... gibi gülmeyen daha genç birini bulur evlenir bence mezun olunca.
Bulurlar 22-23 yaşında bir körpe, kapatırlar eve. Oh mis.Aynen ailesinin bulduğu edepli biriyle evlenir kesin
Tabi ki öyle yapacak. Ailesinin onayı olmadan, parmağına yüzüğü takmadan elin adamıyla gezen kadını kendine eş diye alacak değil ya. Bulur annesi ona eline erkek eli değmemiş bi taze...Aynen ailesinin bulduğu edepli biriyle evlenir kesin
Katılmıyorum. Asla o dediğin gibi birini bulmazlar. Konu sahibi gibi sevgili yapabilen(!), kızlı erkekli ortamlara giren (!) biri onlar için iyi bir seçenek, ailesinin bulduğu edepli (!) kızı manipule ederek suçlu hissettiremez, kontrol altına alıp köleleştiremezler.Aynen ailesinin bulduğu edepli biriyle evlenir kesin
Ben erkek eli değmemiş taze olsam böyle ayıoğlundan iki kolumu komple kaplayacak kadar altın bilezik isterim, çünkü öyle bedava yok.Tabi ki öyle yapacak. Ailesinin onayı olmadan, parmağına yüzüğü takmadan elin adamıyla gezen kadını kendine eş diye alacak değil ya. Bulur annesi ona eline erkek eli değmemiş bi taze...
E ister zaten. Ev de ister araba da ister kızın ailesi. Sonra kız buraya konu açar ben kocama bakire gittim değerimi bilmiyor diyeBen erkek eli değmemiş taze olsam böyle ayıoğlundan iki kolumu komple kaplayacak kadar altın bilezik isterim, çünkü öyle bedava yok.
Bilmiş işte, ev araba vermiş altınlar takmış, bir parmak ucu kadar doku parçası daha ne kadar kıymetli olabilir?E ister zaten. Ev de ister araba da ister kızın ailesi. Sonra kız buraya konu açar ben kocama bakire gittim değerimi bilmiyor diye
Ohooo dünyaları serseler önüne onun değerini karşılayamaz. O kan var ya o kan yatlara katlara pırlantalara bedel.Bilmiş işte, ev araba vermiş altınlar takmış, bir parmak ucu kadar doku parçası daha ne kadar kıymetli olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?