• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı sevgili

Hep erkek arkadaşlarınızın isteklerinden bahsetmişsiniz . Sizin istekleriniz nerede ? Hayalleriniz ?

Bu baskıyı babanız yapsaydı aynı özveride karşılar mıydınız ?

Veya sizi binbir emekle okutan ailenizin sevgilinizin kararlarından haberi var mı ?

Gerçekten birisinin gölgesi üzerinizdeyken hayat yaşamak zor mu geliyor ?
Ailemden pek ilgi görmedim annem babam ayrı. Sanki bana baba ilgisi gösteriyor gibi geliyor bazen. Merak eder ilgilenir ihtiyaçlarımı kendininkilerden önde tutar. Yani iyi yönleri de var. Bazen sanki sevgili değil baba kız giziymişiz gibi. Babam düşünmez onun düşündüğü şeyleri. Okula gelirken ağır valizim olur taksiye geçindirir. Kalabalık metrolarda sıkışmamı istemez.

Ailemden pek ilgi görmedim annem babam ayrı. Sanki bana baba ilgisi gösteriyor gibi geliyor bazen. Merak eder ilgilenir ihtiyaçlarımı kendininkilerden önde tutar. Yani iyi yönleri de var. Bazen sanki sevgili değil baba kız giziymişiz gibi. Babam düşünmez onun düşündüğü şeyleri. Okula gelirken ağır valizim olur taksiye geçindirir. Kalabalık metrolarda sıkışmamı istemez.
Sanırım bu nedenden bu boyun eğmeleriniz

İlgisiz baba ihtiyacını giderdiğiniz sevgiliniz gelecek yıllarda camdan dışarıya bakma komşu görür , bensiz markete gitmeye vardıracak . Peki siz çocuklarınıza böyle bir anne olmak ve onların da gelecek hayatlarında sizin gibi eksik kapatma seçimleri yapmasını ister misiniz ?

Lütfen kazandığınız üniversitenin hakkını verin okuyun ve kendi ayaklarınızın üzerinde kalın

Anneniz babanız sizi üniversiteye derslere girmeyin diye mi gönderiyor?
Mune bazılarının demek ki okumaması daha hayırlı.
Eskiden herkes okusun derdim ama görüyorum ki universite bile bazılarının bakış açısını, ufkunu genişletmiyor.
Bari oturup ev işi, yemek yaparak annesine katkıda bulunsun.

Tek bir sorum olacak size,
o.. gibi gülme derken hiç mi ağrınıza gitmedi? Nasıl yuttunuz bu lafı? Böyle psikopat biriyle, sanki sizi kendi malıymış gibi gören biriyle nasıl sevgilisiniz ve nasıl onunla mutlusunuz ben çözemedim doğrusu.

Aslında özgüvensiz mi bilmiyorum bunu nasıl anladınız. Kendine aşırı özgüvenli gibi geliyor bana sanki benim özgüvenim yok daha doğrusu kırmaya çalışıyor. Sessiz sakin oturup her dediğini yapayım istiyor sanki öyle olunca çok iyiyiz beni mutlu ediyor. Bilmiyorum konuştuğumda hak veriyor gibi aynı tekrar benzer bi durum olunca aynı davranıyor.
İşte karşısındakine her dediğini yaptırmaya çalışan insanlar zavallı ve özgüvensiz insanlardır. Çok fazla yorum yapmaya gerek yok,üzülürsün. Yok yakınken önüne bak,bu çocuk değişmez ve seni yıpratır. İyide manipüle ediyor seni anladığım kadarıyla

Anladığım kadarı ile sizi kıskanması, kısıtlamasını sizi sahipleniyor hissi veriyor.. Ama bu sevgi değil.. Daha öğrencisiniz derslerinize önem verip onu bırakın.. İleride evlenirseniz çalıştırmayacak, muhtemelen kendisi hayatını yaşayıp sizi eve kapatacak falan filan.. Yazık etmeyin gençliğinize.. Onun özgüvensizliği okumanı bile istemiyor ki ondan üstün ya da onunla eşit haklara sahip olma... Ne desek boş. Aşk olarak sevgi olarak gördüğün şey gözünü kör etmiş.. Kötü şeyleri tecrübe etmeden aklını başına alırsın inşallah..

Kendi hayatınızı bu çocukla mahvedersiniz. Hem size hakaret ediyor hem de her hareketinizi kontrol altına almaya çalışıyor. Bu kadar baskıcı tutucu size güvenmeyen ya da kendisine güvenmeyen bir erkekle beraber olmayın. Yol yakınken ayrılın. Ayrılırken bile zorbalık yapar bu çocuk. Üniversiteye ne amaçla gittiğinizi unutmayın. Derslerinizden bile eksik kalmanıza sebep olan biri sizce sizi düşünüyor mudur? Sevgi bu değil.

Merhaba

Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.

Bu kadınların hasta ruhlu erkeklerle birlikte olma sebebini anlamayacağım ömrüm boyunca. Çok mu yokluktasınız? Sizi bu leş adamlardan başkası sevmiyor mu? Bulabildiğinizin en iyisi bu mu? Buna mı layıksınız?

Back
X