Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca bulmakSiz neden universite okuyorsunuz ki? Amac ne yani?
Ailemden pek ilgi görmedim annem babam ayrı. Sanki bana baba ilgisi gösteriyor gibi geliyor bazen. Merak eder ilgilenir ihtiyaçlarımı kendininkilerden önde tutar. Yani iyi yönleri de var. Bazen sanki sevgili değil baba kız giziymişiz gibi. Babam düşünmez onun düşündüğü şeyleri. Okula gelirken ağır valizim olur taksiye geçindirir. Kalabalık metrolarda sıkışmamı istemez.Hep erkek arkadaşlarınızın isteklerinden bahsetmişsiniz . Sizin istekleriniz nerede ? Hayalleriniz ?
Bu baskıyı babanız yapsaydı aynı özveride karşılar mıydınız ?
Veya sizi binbir emekle okutan ailenizin sevgilinizin kararlarından haberi var mı ?
Gerçekten birisinin gölgesi üzerinizdeyken hayat yaşamak zor mu geliyor ?
Koca bulmak![]()
Hayır iyi bir iş bulup anneme bakmak.Koca bulmak![]()
Elin heriflerine acıdıkları kadar anne ve babanın emeklerine acımazlar.Anneniz babanız sizi üniversiteye derslere girmeyin diye mi gönderiyor?
Sanırım bu nedenden bu boyun eğmelerinizAilemden pek ilgi görmedim annem babam ayrı. Sanki bana baba ilgisi gösteriyor gibi geliyor bazen. Merak eder ilgilenir ihtiyaçlarımı kendininkilerden önde tutar. Yani iyi yönleri de var. Bazen sanki sevgili değil baba kız giziymişiz gibi. Babam düşünmez onun düşündüğü şeyleri. Okula gelirken ağır valizim olur taksiye geçindirir. Kalabalık metrolarda sıkışmamı istemez.
Mune bazılarının demek ki okumaması daha hayırlı.Anneniz babanız sizi üniversiteye derslere girmeyin diye mi gönderiyor?
Terapist değilim ama sevdiğim için çaba gösteriyorum.
İşte karşısındakine her dediğini yaptırmaya çalışan insanlar zavallı ve özgüvensiz insanlardır. Çok fazla yorum yapmaya gerek yok,üzülürsün. Yok yakınken önüne bak,bu çocuk değişmez ve seni yıpratır. İyide manipüle ediyor seni anladığım kadarıylaAslında özgüvensiz mi bilmiyorum bunu nasıl anladınız. Kendine aşırı özgüvenli gibi geliyor bana sanki benim özgüvenim yok daha doğrusu kırmaya çalışıyor. Sessiz sakin oturup her dediğini yapayım istiyor sanki öyle olunca çok iyiyiz beni mutlu ediyor. Bilmiyorum konuştuğumda hak veriyor gibi aynı tekrar benzer bi durum olunca aynı davranıyor.
Merhaba
Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.