• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı sevgili

Kendisi okuduğumuz bölümde daha bilgili yani küçük yaşta başlamış derslerin ona birşey katmayacağını düşünüyor ve pek sallamıyor freelance kazanıyor kendisi. Derslere gitmek öğrenmek isteyen benim çünkü bu aşanda bir bilgim yok okulun bitmesi lazım. Kendisi okulu bitirmese bile paramı uzanırım düşüncesinde. Benimde onunla takılıp okulu çok sallamamı istiyor. Okul bitip evlenince çok çalışmam taraftarı değil yada birlikte aynı alanda çalışacağız ona yardım edeceğim.
Saçmalık .tamamen kendisini bağlı olmanı istiyo. Emin ol öyle ömür geçmez. Yol yakınken kendi yoluna bak

Öööffff üniversiteye giden biri bari yapmasın şunu yaaa.
Kendine gel bi ya şurda ben sana o.. gibi konu açma desem bas bas bağırıp şikayet edersin ama sevgilin söyleyince romantik serseri..
Kendine layık bulduğun buysa böyle kal o zaman kim sana nasıl yardım etsin?

Hayır iyi bir iş bulup anneme bakmak.
Derslere girmeden, kendine biseyler katmadan nasıl iyi bir iş bulmayı düşünüyorsun? Yani bu manyakla uğraşacağına dil kursuna gitsen, arkadaşların ile sosyalleşsen, Erasmus ile başka ülke görsen olmaz mı? Hayır sen bu tiple birlikteyken annene bakabilecegini sanıyor musun? Acaba ileride seni annene gönderir mi? Lütfen ya biraz aklınızı kullanın. Gencecik, önünde güzel bir gelecek olan kızların bu şekilde harcamasına acayip üzülüyorum ama konu sahibi sen benim kadar bile kendine üzülmüyorsun sanırım. Bahanelerle hazır, seni çok düşünüyor falan fıstık. Önce sen kendini düşün, sonrasında seni daha güzel düşünen insanlar çıkar karşına.

Kendisi okuduğumuz bölümde daha bilgili yani küçük yaşta başlamış derslerin ona birşey katmayacağını düşünüyor ve pek sallamıyor freelance kazanıyor kendisi. Derslere gitmek öğrenmek isteyen benim çünkü bu aşanda bir bilgim yok okulun bitmesi lazım. Kendisi okulu bitirmese bile paramı uzanırım düşüncesinde. Benimde onunla takılıp okulu çok sallamamı istiyor. Okul bitip evlenince çok çalışmam taraftarı değil yada birlikte aynı alanda çalışacağız ona yardım edeceğim.
Ne güzel hayalleriniz var kendiniz için. Yaşınız 32 mi gerçekten?

Ailemden pek ilgi görmedim annem babam ayrı. Sanki bana baba ilgisi gösteriyor gibi geliyor bazen. Merak eder ilgilenir ihtiyaçlarımı kendininkilerden önde tutar. Yani iyi yönleri de var. Bazen sanki sevgili değil baba kız giziymişiz gibi. Babam düşünmez onun düşündüğü şeyleri. Okula gelirken ağır valizim olur taksiye geçindirir. Kalabalık metrolarda sıkışmamı istemez.
Sanki diğer erkekler kalabalık metroda sıkışmanızı isteyecek :D yoldan geldiysem normal arkadaşlarım da taşır valizimi. Başkasını bulamam korkusu var bence sizde o yüzden bunları gözünüzde büyütüyorsunuz. Zaten orospu gibi lafından irrite olup ayrılmadıysanız sizin de ondan çok farkınız yoktur bu işler vizyon ve gurur meselesi. Ağırınıza gitmiyor demek ki.

Senin yerinde olsam onu değil kendimi nasıl kurtarırım diye düşünürdüm. Belli ki ruh hastası, takıntılı biri. Zaten böyle manyaklar ilerde şiddet uyguluyor, ayrılmak isteyen eşini öldürüyor.

allah bilir ilk sevgiliniz. daha ilişki nasıl bir şeydir nasıl yaşanır nasıl sevilir sevilmek nasıl bir şeydir haberiniz yok. elinde bavul olunca taksiye bindiriyor diye aman çok aşık olmuş adam. sevmek sevilmek böyle şeyler değil ya. hadi bizi dinlemezsiniz de etrafınızda hiç mi yok doğru düzgün ilişki yaşayan arkadaşınız? derse birlikte giren birlikte not tutan hep beraber çimlerde yuvarlanan arkadaşınız filan da mı yok? aşk böyle bir şey değil ve söylemeden geçemeyeceğim ÜNİVERSİTE BÖYLE BİR YER DEĞİL

Merhaba

Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.

Yol yakınken kendini kurtar. Çünkü aslaaaa değişmeyecek.
Biliyorum, zamanında bana da söylediler ve ben her defasında "değişir" dedim "seviyorum" dedim ama yok sonu cidden daha kötü. Yol yakınken ayrıl, kurtul.
Bugün o.. diyen yarın o elini kaldırıyor mutlaka!!

hanımlar ben fena oluyorum alın beni

Merhaba

Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabili

Merhaba

Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.
Merhaba ,erkek arkadaşınız hasta farkında değil misiniz?Hadi o..... kelimesini sindirdiniz.Derslere girdiğinizde trip attığında ne diyorsunuz, "aşkım affet tutamadım kendimi derse girdim"Şu erkek arkadaşı olunca aval aval dolaşan kız tipi sizinki.Kendinize karşı,ailenize karşı sorumluluğunuz yok mu? Ne oluyor bu kızlara sevgilisi olunca anlamıyorum.Kocam çıkıp bana o..... gibi gülme dese o saniye evliliği bitiririm ,bir de sorarım nereden biliyorsun o.....lar böyle gülüyor annemden mi ki severim de kayınvalidemi.Çok gerildim üniversiteli bir genç kız olarak yazdıklarınıza

Aslında özgüvensiz mi bilmiyorum bunu nasıl anladınız. Kendine aşırı özgüvenli gibi geliyor bana sanki benim özgüvenim yok daha doğrusu kırmaya çalışıyor. Sessiz sakin oturup her dediğini yapayım istiyor sanki öyle olunca çok iyiyiz beni mutlu ediyor. Bilmiyorum konuştuğumda hak veriyor gibi aynı tekrar benzer bi durum olunca aynı davranıyor.
Narsıst bırı olabılır

Merhaba ,erkek arkadaşınız hasta farkında değil misiniz?Hadi o..... kelimesini sindirdiniz.Derslere girdiğinizde trip attığında ne diyorsunuz, "aşkım affet tutamadım kendimi derse girdim"Şu erkek arkadaşı olunca aval aval dolaşan kız tipi sizinki.Kendinize karşı,ailenize karşı sorumluluğunuz yok mu? Ne oluyor bu kızlara sevgilisi olunca anlamıyorum.Kocam çıkıp bana o..... gibi gülme dese o saniye evliliği bitiririm ,bir de sorarım nereden biliyorsun o.....lar böyle gülüyor annemden mi ki severim de kayınvalidemi.Çok gerildim üniversiteli bir genç kız olarak yazdıklarınıza
Bir de bunun ilerisi var.5 -6 sene sonra gelirsiniz buraya.Üniversiteden arkadaşımdı,söyle böyle çok sevdik, önceden de sorun oluyordu ama evlenince değişti.Boşanmak istiyorum ama çocuk var.İstisnalar vardır ama bu adamlar birden dönüşmüyor.Zaten kendini belli ediyor.Görmek istemeyen görmüyor,kimi tedavi etmeye kalkıyor olay bu

Back
X