• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı sevgili

Dışarıdan bakanlar güzel görüyor. Herşeyi birlikte yapıyoruz her konuda beraberiz desteğiz diye. Ama içerden bakarsanız ben o ne derse onu yapıyorum.
Gideceğiniz yere birlikte gitme nedeniniz daha çok vakit geçirmek olsa güzel olurdu elbette.
Ama sizinkisi kıskançlık. Hem de hastalık seviyesi.
Siz hiç yolda yalnız yürüyemeyecek misiniz? Sebep? 5 yaşında mısınız?
Bilemiyorum, ben olsam beni bu kadar kısıtlayan insandan soğurum. Kendimi tükenmiş yitmiş hissederim. Bence manipüle ola ola ileride alışveriş ederken bile heyecanlanan asosyal bir tip olabilirsiniz. Bu kadar ezilmeyin.

Kendisi okuduğumuz bölümde daha bilgili yani küçük yaşta başlamış derslerin ona birşey katmayacağını düşünüyor ve pek sallamıyor freelance kazanıyor kendisi. Derslere gitmek öğrenmek isteyen benim çünkü bu aşanda bir bilgim yok okulun bitmesi lazım. Kendisi okulu bitirmese bile paramı uzanırım düşüncesinde. Benimde onunla takılıp okulu çok sallamamı istiyor. Okul bitip evlenince çok çalışmam taraftarı değil yada birlikte aynı alanda çalışacağız ona yardım edeceğim.
Kazara kaçıp kurtulmamak için bacağımı bile kırarım diyorsun. Sen bilirsin.

Merhaba

Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.
Kendini bu hapisaneden kurtarsan ? Yüzünüze or.spu diyen birine bu ne bağlılıktır

32 yaşında ne okulu ne yurdu yav ufalın da cebime girin. Yurttan alıyo demesin mi bi de sanki minicik 18 yaşında kızmış gibi shhshd

Merhaba

Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.
ondan ümit yok kendinizi kurtarın bir an önce, yani umarım kurtarabilirsiniz.

Kendisi okuduğumuz bölümde daha bilgili yani küçük yaşta başlamış derslerin ona birşey katmayacağını düşünüyor ve pek sallamıyor freelance kazanıyor kendisi. Derslere gitmek öğrenmek isteyen benim çünkü bu aşanda bir bilgim yok okulun bitmesi lazım. Kendisi okulu bitirmese bile paramı uzanırım düşüncesinde. Benimde onunla takılıp okulu çok sallamamı istiyor. Okul bitip evlenince çok çalışmam taraftarı değil yada birlikte aynı alanda çalışacağız ona yardım edeceğim.

Siz ve erkek arkadaşınız kaç yaşındasınız ? Profilinizde yaşınız 32 yazıyor.

Hangi bölümde okuyorsunuz ?

O okulu kazanmak için yıllarca verdiğiniz emekleri ; ailenizin de , sizi o okulda okutabilmek için verdiği emekleri bu şekilde nasıl ziyan edebiliyorsunuz ?

Aileniz okuyun diye tee nerelere göndermiş sizi, bu devirde şehir dışında okumak dünyanın parası üstelik. Ama siz ruh hastasının teki için yurttan çıkmıyorsunuz, okula gitmiyorsunuz. Bu kafayla üniversiteye kadar gelebilmeniz hayret verici gerçekten.
İnşallah faketir konu. Gerçekse allah ailenize sabır versin.

Bu kadınların hasta ruhlu erkeklerle birlikte olma sebebini anlamayacağım ömrüm boyunca. Çok mu yokluktasınız? Sizi bu leş adamlardan başkası sevmiyor mu? Bulabildiğinizin en iyisi bu mu? Buna mı layıksınız?

Belki kendisi de aynı kişilik özelliklerine sahiptir. Bir ilişkiden beklentisi bu yöndedir.

Derslere girmeden, kendine biseyler katmadan nasıl iyi bir iş bulmayı düşünüyorsun? Yani bu manyakla uğraşacağına dil kursuna gitsen, arkadaşların ile sosyalleşsen, Erasmus ile başka ülke görsen olmaz mı? Hayır sen bu tiple birlikteyken annene bakabilecegini sanıyor musun? Acaba ileride seni annene gönderir mi? Lütfen ya biraz aklınızı kullanın. Gencecik, önünde güzel bir gelecek olan kızların bu şekilde harcamasına acayip üzülüyorum ama konu sahibi sen benim kadar bile kendine üzülmüyorsun sanırım. Bahanelerle hazır, seni çok düşünüyor falan fıstık. Önce sen kendini düşün, sonrasında seni daha güzel düşünen insanlar çıkar karşına.
Ya Erasmus kazandım gitmemi istemedi dil kursuna da gitmek istiyorum tek başına göndermiyor kendide benle gelmiyor işlerinden vakit bulamadığı için ikna edemiyorum sıkıştım kaldım

allah bilir ilk sevgiliniz. daha ilişki nasıl bir şeydir nasıl yaşanır nasıl sevilir sevilmek nasıl bir şeydir haberiniz yok. elinde bavul olunca taksiye bindiriyor diye aman çok aşık olmuş adam. sevmek sevilmek böyle şeyler değil ya. hadi bizi dinlemezsiniz de etrafınızda hiç mi yok doğru düzgün ilişki yaşayan arkadaşınız? derse birlikte giren birlikte not tutan hep beraber çimlerde yuvarlanan arkadaşınız filan da mı yok? aşk böyle bir şey değil ve söylemeden geçemeyeceğim ÜNİVERSİTE BÖYLE BİR YER DEĞİL
ikinci

Ya Erasmus kazandım gitmemi istemedi dil kursuna da gitmek istiyorum tek başına göndermiyor kendide benle gelmiyor işlerinden vakit bulamadığı için ikna edemiyorum sıkıştım kaldım
E okulu bırakıp evlenin evinizin kadını, çocuklarınızın anası, kocanızın kölesi olun. Ne kasıyorsunuz? Ailenize de yük oluyorsunuz boşu boşuna.

Back
X