Takintili sevgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
Kizlar biriyle beraberim bikac aydir. Onceden bana platonik asikti. Neyse kabul ettim. Simdi ya benimsin ya topragin demeye basladi asla ayrilamassin falan. Face arama gecmisine baktim butun eski sevgililerini hergun aratmis annelerine kadar ayrilsam iciyo agliyo ariyo. bide ben wcye falan giderken telefonumu ona birakmistim.Anneme geceleri gizli nodan sessiz telefonlar gelmeye basladi hc olmazdi boyle ya babamin numarasini falan aldiysa. bu arada eski isyerimden.bu kisi. ben 21 o 30 yasinda. ben yalnizliktan onunla takildim.islerin buraya gelecegini tahmin etmedim ayrilamiyorumda napicam

Ayrılabileceğinizi önce kendi kendinize söyleyeceksiniz. Sonra ilişiği keseceksiniz. Tehdit ederse polise şikayet ederim diyecek ve edeceksiniz. Gerekirse de babanıza söyleyeceksiniz. Babanız belki size kızar ama adamın birinin kızına böyle malıymış gibi davranmasına izin vermez, bundan emin olun.

Yalnızlıktan onunla takıldım derken ?
siz her yalnızlığınızda biriyle takılmayı huymu edindiniz?

allah yardım etsin zordur

anneme bisey dememos ama ondan supheleniyorum

Size de hep takıntılı tipler denk geliyor. Kurşun döktürün...

canım ya inan ben senin hayatını da sevgililerinide bir türlü çözemedim.

uzakta sevgilin vardı o bumu

Bence yanına yaklaştırdığın insanlar konusunda seçici ol.
Senin böyle bir problemin var gibi pira.

sen benim malimsin diyo
Ya bırak allasen, "Mal babandır" deyip çaksana ensesine bir tane.

Not: Annenin telefonunu gizli numaradan aranmaya kapatabilirsin.

Kendi kendinize yapmissiniz
Yannizliktan biriylemi birlikte oldunuz simdide beraberlikten sıkildıniz
Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…