- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
keskeeeBak canim. Insan bi kere yanlizliktan hata yapar. Hatasini anlar vazgecer. Ama sen surekli hata yapıyorsun. Yapma. Yanlizlik yanlizlik diyorsun. Olmaz öyle. Nerde bir manyak varsa onu buluyorsun.
Kendine ugrasacak başka seyler bul.
Hayat güzel seylerle, guzel insanlarla da dolu.
keskeee
nasil secici olucam ?
bu nasıl bir sorudur yanasil secici olucam ?
Bir kaç konuna baktım da,maşallah bu küçük yaşta iyi cesaretin var bazı şeylere.Bence biraz aklını başına al ve erkek olaylarını birkenara bırak.Liseyi bitir,hayatın için biraz çalış çabala.Sonra gönlüne göre biri NORMAL yollarla çıkar karşına zaten.Pazartesi iyi bir sevgilim var diyorsun açtığın konuda.Şimdi takıntılı diyorsun.Bence kendine biraz çeki düzen ver.Yaş 21,ne işin var senin elin manyaklarıyla.Kizlar biriyle beraberim bikac aydir. Onceden bana platonik asikti. Neyse kabul ettim. Simdi ya benimsin ya topragin demeye basladiasla ayrilamassin falan. Face arama gecmisine baktim butun eski sevgililerini hergun aratmis annelerine kadar ayrilsam iciyo agliyo ariyo. bide ben wcye falan giderken telefonumu ona birakmistim.Anneme geceleri gizli nodan sessiz telefonlar gelmeye basladi hc olmazdi boyle ya babamin numarasini falan aldiysa. bu arada eski isyerimden.bu kisi. ben 21 o 30 yasinda. ben yalnizliktan onunla takildim.islerin buraya gelecegini tahmin etmedim ayrilamiyorumda napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?