Takintili sevgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak canim. Insan bi kere yanlizliktan hata yapar. Hatasini anlar vazgecer. Ama sen surekli hata yapıyorsun. Yapma. Yanlizlik yanlizlik diyorsun. Olmaz öyle. Nerde bir manyak varsa onu buluyorsun.
Kendine ugrasacak başka seyler bul.
Hayat güzel seylerle, guzel insanlarla da dolu.

keskeee

nasil secici olucam ?

sen bir süre kimseyi seçme kendi düzenini kur.bi kendine gel hayatı insanları gör tanı.yanlızlık illa sevgiliyle giderilmez.gez kafanı dinle normal arkadaşlıklar kur bu düne devam ettigin sürece normal birisi karşına çıkar zaten

Eski konularinda cok öğüt verildi. Aç oku. Hiç dinlemiyorsun. Bir kulagindan giriyor. Öbur kulagindan cikiyor.

21 yaşındaymıssın 16 yasında ergen falan sandım seni akıl yaşın büyümemiş anlaşılan, ne yapıcam dıye soruyosun senden 9 yaş büyük adamla ne işin var, böyle giderse 3. sayfa haberi olursun zaten kesinn...

Yani yanına yaklaşan, konuştuğun, görüştüğün insanlara bir bak
Kimdir, nedir, ne değildir
Nasıl oturuyor, nasıl kalkıyor, temiz mi giyiniyor vs.
Bir ölç biç
Bunları sadece konuştuğun insanlar için bile diyorum
Hemen huop birine atılma

Manyak mıknatısısın resmen pira.
Kendine gel artık.
Bir de şu verdiğin cevaplar deli ediyor beni.

Tebrikler, sehirde ne kadar sapik varsa , hepsini kendine cekmeyi basariyosun..

Bitir icsin aglasin ne yaoiyorsa yapsin , zaten bisey yapacagida yok blöf yapiyordur...

blof yapiyor tabiki
sevgililerinin anneleriyle ne isi varki bu adamin
onceki yorumlar dogru herkes deliye sen akilliya ahsret sin galiba : )

Bir kaç konuna baktım da,maşallah bu küçük yaşta iyi cesaretin var bazı şeylere.Bence biraz aklını başına al ve erkek olaylarını birkenara bırak.Liseyi bitir,hayatın için biraz çalış çabala.Sonra gönlüne göre biri NORMAL yollarla çıkar karşına zaten.Pazartesi iyi bir sevgilim var diyorsun açtığın konuda.Şimdi takıntılı diyorsun.Bence kendine biraz çeki düzen ver.Yaş 21,ne işin var senin elin manyaklarıyla.

30 yaşında ki adamdan mı bahsediyorsunuz
15 yaşında ergen gibi davranıyor
babanızın numarasını aldıysa ne olacak
neden bu kadar korkuyorsunuz
ona karşı bir açığınız mı var ?
karakola gidip şikayette bulunabilirsiniz

peki ne yapalım? her seferinde yeni konu mu açalım? bu konu hepimizi ilgilendiren bir konu. benim de başıma geldi, psikoloğa gittik birlikte. adam ikna etti. saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…