Takıntısı olanlar

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Kızlar biraz dertleşelim mi :( takıntı anksiyete pms sorunlarıyla boğuşanlar hayatınız nasıl gidiyor? Biraz konuşmaya ihtiyacım var farklı şeyler duymaya

Ne güzel ya ben ilaç kullandım ama pek iyi gelmedi, 2 senedir yasayan ölü gibiyim

Bende çok dua ediyorum bu aralar, esma çekiyorum yoga yapıyorum ama bazen öyle bir çöküyorum ki o çöküşe hayret ediyorum beni tanıyan biri görse inanamaz halime :( şimdi buhurdanlık ve gül yağı satın aldım kokusu sakinlik huzur verirmiş her sabah da 1 bardak suya birkaç damla gül yağı katıp içeceğim inşallah daha iyi hissederim

Bende çok dua ediyorum bu aralar, esma çekiyorum yoga yapıyorum ama bazen öyle bir çöküyorum ki o çöküşe hayret ediyorum beni tanıyan biri görse inanamaz halime :( şimdi buhurdanlık ve gül yağı satın aldım kokusu sakinlik huzur verirmiş her sabah da 1 bardak suya birkaç damla gül yağı katıp içeceğim inşallah daha iyi hissederim
Hepimizde oluyor insanlık halleri iniş cıkıslar duygu yüklüyüz insan oldugumuzu gosteriyor sanki bu iniş cıkıslar.. 🌹

Geçmiyor mu 😥 yandım o zaman ben yaaa 😁 çoğu zaman kendimi ınsanları idare ediyormuş gibi hissediyorum seslerini gürültülerini vs

Back
X