merhaba arkadaşlar. ben sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım. ben onunla sevgiliyken eski sevgili tarafından bıçaklandım. ailem bu sevgilimide ögrendi ve ayrılmak zorunda kaldım. ama o vazgeçmedi sürekli mesaj attı. bir gün dedesinin vefat ettiğini ve bana ihtiyacı olduğunu söyledi dedesiyle beraber yaşadığı için baya düşkündü. başıma gelen olaydan dolayı evden çıkmam imkansızdı. ailemede söyleyemezdim. gidemedim ama telde teselli etmeye çalıştım o anlayışla karşılamadı kızdı git başımdan diyerek. o sırada annem anlamış onunla konuştugumu ve abime söylemiş. oda bana çok kızdı telefon numarasını aldı ertesi gün aramış bidaha beni rahatsız etmemesini etrafımda görürse kötü olacağını söylemiş telefonu kapatmış. sonra benim hattımı kırdılar facebook dondurmuştum zaten. bana ulaşamayınca arkadaşıma mesaj atmış. sinirle işte onun abisi bana hiçbirşey yapamaz kim oluyo ki zaten dedem vefat etti gibilerinden konuşmuş. 2 ay oldu hiç iletişim kurmadık. geçen gün annemle magazaya girdik tam çıkarken arkadan onu gördüm. anlaşılan beni takip ediyor çünkü yolu orası değiildi. benden hala vazgeçmemişmi ki hala takip ediyor korkuyorum bana bişeyler söyleyin
Valla konunun gerçek olduğunu düşünerek yorum yapıyorum. Bizzat eski sevgilim tarafından 3 ay rahatsızlık verilen, takip edilen biri olarak söylüyorum ki takip edilmiyorsun. 2 aydır görmediğin sana ulaşamayan bir adam, 2 ay sonra yolda denk geldin diye seni takip ediyor olamaz. Eğer sana gerçekten takmış olsaydı emin ol 2 ay boyunca elinden ne geliyorsa yapar, sana rahatsızlık verirdi. Takip edildiğini sanmıyorum.