slm arkadaşlar...
ben aranıza yeni katıldım aslında epeydir üyeyim ama yeni başladım yazmaya bir süredir dert vardı başımda onunla ugraşmaktaydımben eşimin beni aldattıgını düşünüyordum ve takip ettirdim 2 yıldır takip için para biriktiriyorum dedektife vermeye. bir arkadaşımın önerdigi bir dedektif vardı onun için aslında o kadar paraya gerek yokmuş arkadaşım kendiside payını alabilmek için bana başka dedektif olan bir arkadaşını önermiş. :):):):) sonra başka bir arkadaş googleden yaz kendin bul dedktifini dedi bende özel istanbul dedektiflik yazdım birsürü site çıktı biriyle görüştüm 2 yıl para biriktirmeme hiç gerek yokmuş oysaki neyse çok uygun fiyata tuttum dedektifi bana sadece 2 günde eşimin kiminle birlikte oldugunu söyledi hatta fotograf ve video kaydı ile birlikte. bende çok şaşırdım ama hahikatı ögrenince bana dedektif önerisinde bulunan arkadaşımmış ((((( kendi arkadaşına hem para verdirip hemde ahlaksızlıklarını ört pas ettirme yolundaymış ((( şu aralar çok çok moralim bozuk mahkemeye verdim dedektifin verdigi resimler ve video ile birlikte inşallah en kısa zamanda boşanırım da bu igrenç duygudan kurtulurum ((( hepiniz ALLAH a emanet olun...
inşallah arkadaşlar inşallah...
piskolojim o kadar bozuldu ki anlatamam kadın benim 15 yıllık arkadaşım yaaoffff
tutturmak istedigi dedektif te kendi arkadaşıymış megerse(((( ama başka bir arkadaşımın önerisi ile googleden buldugum dedektif çok iyiydi sagolsun
ALLAH RAZI OLSUN VALLA avukat bile bu fotograf ve görüntüleri gören hakim hemen boşar sizi dedi. benim için oglumun velayeti de çok önemli
ama %90 alırmışım oglumun velayetini... gerek olmaz inşallah ama olursa dedektifin numarasını verebilirim istediginiz zaman benim için dua edin lütfeeennn((
Sanal dünyada yazılanların bir çoğuna inanmayan biri olarak bende fake olduğu düşüncesindeyim eğer öyleyse de hayal gücünüze hayran kaldım.Gecenin ikisinde sırf bunu bizlerle paylaşmak için üyelik açman bana bir garip geldi.
yok cnm beaaaa
fake ise hayal gücü sıfır olurduçünkü çok daha iyi hikayeler çıkabılırdı ...
bu tarz şeyler filmlerde olur ya genelde
o yüzden şaşırdık
ama hayatta herşey insanlar içindir...
konuya cvp vermek isterdim ama gecenin bu saatinde siteye yeni üye olan birinden ilk konu olarak böyle bir konu açmışken pek gerçekçi bulamadığımı belirtiyorum. her gece fake avında biri oltaya takılıyor ya bu günüde boş geçmiyoruz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?