takip ettirdim

reyhan126

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
4
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar...
ben aranıza yeni katıldım aslında epeydir üyeyim ama yeni başladım yazmaya bir süredir dert vardı başımda onunla ugraşmaktaydım ben eşimin beni aldattıgını düşünüyordum ve takip ettirdim 2 yıldır takip için para biriktiriyorum dedektife vermeye. bir arkadaşımın önerdigi bir dedektif vardı onun için aslında o kadar paraya gerek yokmuş arkadaşım kendiside payını alabilmek için bana başka dedektif olan bir arkadaşını önermiş. :):):):) sonra başka bir arkadaş googleden yaz kendin bul dedktifini dedi bende özel istanbul dedektiflik yazdım birsürü site çıktı biriyle görüştüm 2 yıl para biriktirmeme hiç gerek yokmuş oysaki neyse çok uygun fiyata tuttum dedektifi bana sadece 2 günde eşimin kiminle birlikte oldugunu söyledi hatta fotograf ve video kaydı ile birlikte. bende çok şaşırdım ama hahikatı ögrenince bana dedektif önerisinde bulunan arkadaşımmış((((( kendi arkadaşına hem para verdirip hemde ahlaksızlıklarını ört pas ettirme yolundaymış ((( şu aralar çok çok moralim bozuk mahkemeye verdim dedektifin verdigi resimler ve video ile birlikte inşallah en kısa zamanda boşanırım da bu igrenç duygudan kurtulurum((( hepiniz ALLAH a emanet olun...

Film gibi olay. En dogru karari vermissiniz, bosanip kurtulun o defolu insanlardan!

vay bee film gibi ...
aklını seveyım senın yaaa, nerden geldi aklına böyle şeyler...

en azından emın olmussun cnm allah yardımcın olsun..

Aaaa
Şuan şoktayım
Yanlış mı anladım acaba?:26:
Yani eşiniz sizi dedektif ayarlamaya çalışan arkadaşınızla mı aldatıyormuş?
Bir an önce kurtulursunuz inşallah o lüzumsuz ahlak yoksunu insanlardan

Son düzenleme:
inşallah arkadaşlar inşallah...
piskolojim o kadar bozuldu ki anlatamam kadın benim 15 yıllık arkadaşım yaa offff
tutturmak istedigi dedektif te kendi arkadaşıymış megerse(((( ama başka bir arkadaşımın önerisi ile googleden buldugum dedektif çok iyiydi sagolsun
ALLAH RAZI OLSUN VALLA avukat bile bu fotograf ve görüntüleri gören hakim hemen boşar sizi dedi. benim için oglumun velayeti de çok önemli
ama %90 alırmışım oglumun velayetini... gerek olmaz inşallah ama olursa dedektifin numarasını verebilirim istediginiz zaman benim için dua edin lütfeeennn((

vardır elbet
bunun da bir hayırı..

cok üzüldüm cnm ya inanilir gibi degil..
arkadasinin dedektif tut fikri bence nasil olsa dedektif tutamaz tutsada o parayi biriktiremez gibi düsüncelerinden dolayi önermis olabilir :26:
ama iyiki bunun pesini birakmamissin herseyde bir hayir vardir..
insallah hemen bosanirsinda kurtulursun..

ya anlamiyorum hem evlenirler cocuk yaparlar hemde kolayca aldatabiliyorlar
madem aldatacaktin niye evlendin be adam??

konuya cvp vermek isterdim ama gecenin bu saatinde siteye yeni üye olan birinden ilk konu olarak böyle bir konu açmışken pek gerçekçi bulamadığımı belirtiyorum. her gece fake avında biri oltaya takılıyor ya bu günüde boş geçmiyoruz sanırım.

Sanal dünyada yazılanların bir çoğuna inanmayan biri olarak bende fake olduğu düşüncesindeyim eğer öyleyse de hayal gücünüze hayran kaldım.Gecenin ikisinde sırf bunu bizlerle paylaşmak için üyelik açman bana bir garip geldi.

yok cnm beaaaa
fake ise hayal gücü sıfır olurdu çünkü çok daha iyi hikayeler çıkabılırdı ...

bu tarz şeyler filmlerde olur ya genelde
o yüzden şaşırdık

ama hayatta herşey insanlar içindir...

konuya kesinlikle inanmadım,
her cümlede dedektif tuttum uygun fiyata buldum bilmemne yazıyor.
bence siz dedektiflik reklamı yapıyorsunuz!

konu o kadar gerçek ki konu sahibi enselendiğini anlayınca kaçtı... kaçmaaaa daha dedektifin numarasını alacaktık senin kim olduğunu buldururuz belki.

VALLA arkadaşım 1.olarak yeni üye olmadım bayagıdır üyeligim var bunu ilk yazımda belirtmiştim.2.olarak bu saatte bu sitres içerisinde sadece derdimi birilerine anlatmak bir şekilde sitresimi azaltmaktan başka gayem yok. 3.olarak ta ister inan ister inanma kimseyi silah zoruyla inandırmıyoruz. kimsenin derdi kimseye büyük gelmez zaten bunu biliyorum ama umarım bir gün başına gelmez ve umarım senin yaptıgın gibi kimse seni yalancılıkla hitam etmez. milletin başka işi gücü yok sırf burda yorum alabilsin diye kafadan uydurma hikayeler yazıp insanları faka bastırmaya çalışacak. bu benim fikrim inanmamakta senin. herkes fikirlerinde, düşüncelerinde özgür ama bunları karşı tarafı incitmedem itaam etmeden beyan ederse çok iyi olur. hepinize hayırlı geceler.( yorumlarınız ve dualarını için de ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar dilerim sizin hiç başınıza gelmez)

hayır arkadaşlar kaçmadım buradayım sadece balkondabiraz hava almak için mola verdim. ne reklamı yaww banane elin dedektifinden eger başınıza gelirse gerek duyulursa yardımcı olurum diye yazdım umarım gelmez tabii kide. ayrıca yine belirtiyorum yeni üye degilim önceden üyeligim var ama sıkıntılarım dolayısı ile ilgilenememiştim hepsi bu sadece derdimi paylaşmak dualarınızı almak için yazdım. ama görüyorum ki sizler sanki yalanmış hikayeymiş gibi görüp dalganızı geçiyorsunuz çok yazık ben beni anlayabilirsiniz diye ummuştum. kusura bakmayın degerli vaktinizi aldım.

boyle ınsanlar kaynıyor arkadaslar genç yaslı evlı bekar dul cocuklu cocuksuz demıyor herkes şrfsz olmuş.
Allah uzak tutsun boyle ınsanlardan hepimizi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…